Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Persoanele angajate la stat care detin un PFA platesc CAS dupa PFA? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Persoanele angajate la stat care detin un PFA platesc CAS dupa PFA?

1 reply to this topic

#1 Erika10

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 17 July 2012 - 11:07 AM

Buna ziua,

Sunt angajata cu norma intreaga in invatamant si in acelasi timp detin un PFA pentru activitati de traducere. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc CAS etc si in urma activitatii de PFA? In urma activitatii din invatamant mi se vireaza aceste contributii. Ma poate ajuta cineva?
Cu stima,
Erika

#2 MANUELA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 214 Postari:

Postat 22 August 2012 - 08:18 PM

Conform art.296^21 alin 2 persoanele asigurate ale sistemului public de pensii (in cazul tau cu contract de munca) ,care beneficiaza de pensii acordate in sistemul public de pensii, nu datoreaza CAS pt veniturile obtinute ca PFA.

CASS (sanatate) se plateste la toate veniturile .

Sa traiti bine!

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL