Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Plata impozit salarii pentru punctul de lucru - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Plata impozit salarii pentru punctul de lucru

1 reply to this topic

#1 michi dtru

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 276 Postari:

Postat 03 December 2012 - 05:29 PM

Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema:
- societate avand sediu si punct de lucru. Punctul de lucru, deschis in alt judet, este declarat peste tot. Avem CIF de la Anaf. Am depus D112 cu impozitul pe salarii defalcat pe cele 2 CIF-i.
Am ajuns in faza de plata a acestor sume. OP-ul pentru impozitul de la sediu a mers "din prima"; la cel pentru impozitul punctului de lucru, atunci cand incerc sa-i trec CIF-ul, ma anunta "Cod identificare fiscala Benefiaciar eronat".
La Beneficiar am trecut Bugetul de stat, banca este Trezoreria sediului cu Iban-ul aferent, iar la CIF inspectoarea de la Anaf mi-a spus sa trec CIF-ul punctului de lucru.

V-ati confruntat cu aceasta situatie?
Va multumesc anticipat si va urez o seara buna in continuare.
mdtru

#2 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 03 December 2012 - 05:56 PM

Vezi postareamichi dtru, la 03 December 2012 - 05:29 PM, a spus:

La Beneficiar am trecut Bugetul de stat, banca este Trezoreria sediului cu Iban-ul aferent, iar la CIF inspectoarea de la Anaf mi-a spus sa trec CIF-ul punctului de lucru.

Banca este " trezoreria operativa unde aveti puctul de lucru, nu cea a sediului.
Da se trece CIF aferent punctului de lucru.

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL