Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cont 371, 378 si 4428 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cont 371, 378 si 4428

6 replies to this topic

#1 Nou2013

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 04 February 2013 - 12:25 PM

buna ziua,
am si eu o problema la contul 371, adica suma conturilor 378 + 4428 nu corespunde cu 371 (mai mica), exista o diferenta de aprox. 36 lei.
cum pot regla si eu aceste solduri. Mentionez ca am TVA 24%
va multumesc anticipat

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 04 February 2013 - 01:03 PM

contul 371 nu este format numai din 378 si 4428 ... dar admitand ca stii tu de ce zici ce zici, eu cred ca acesti 36 lei pot veni din descararile de gestiune prin coeficientul (indicele) K - metoda ce da o descarcare NU f riguroasa in sensul ca pot apare mici diferente.

parerea mea este ca, la suma asta, reglarea pe 378 n-ar trebui sa fie o pbl. :smile:

#3 Nou2013

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 04 February 2013 - 01:15 PM

va multumesc frumos,
in 371 nu am decat vanzare cu amanuntul, iar programul mi-a dat o eroare spunandu-mi ca nu corespunde cu totalul lui 378 + 4428
ma puteti ajuta? ce ar trebui sa fac?programul face automat descarcarea.
Sa las asa?nu voi avea probleme?

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 04 February 2013 - 01:39 PM

incarcarea n-o face tot programul ? adica ii dai adaosul comercial (cota, suma fixa, ...) si el iti face incarcarea in gestiune ... ?

#5 Nou2013

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 04 February 2013 - 02:48 PM

nu, introduc eu manual in contul 371 valoarea de vanzare fara tva, la care programul imi calc doar tva-ul.iar NIR-ul il fac in excel.
va multumesc mult pentru ajutor

#6 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 04 February 2013 - 04:33 PM

dupa parerea mea, pt a vedea de unde poate veni eroarea despre care te avertizeaza prg. de conta va trebui sa contactezi furnizorul acelui prg. fiindca el cunoaste cel mai bine sursa mesajelor de eroare.
daca asta nu ti-e o solutie la indemana (desi mi se pare cea mai buna), atunci poti face corectia de mana, prin nota contabila.
eu cred ca de la descarcarea de gestiune facuta de program vin aceste mici diferente sau din rotunjiri repetate aferente unei dese miscari de marfa - incarcare, descarcare (putin, dar des - se face mult).

:smile:

#7 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 05 February 2013 - 08:56 AM

371 = 378+4428+401 , presupun ca acei 36 lei reprezinta pret achizitie furnizor
Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

Similar Topics Collapse

12 useri citesc topicul

0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL