Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
urgenttttt!!!!! - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

urgenttttt!!!!!

10 replies to this topic

#1 Nina-Elena

Nou

• Members
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 09 June 2005 - 08:03 PM

:oops: va rog spuneti-mi si mie cat mai urgent posibil daca am gresit o factura am trecut pe ea ca reprezinta contravaloare transa a doua conform cu contractul nr...... si de fapt era transa a treia ce pot sa mai fac????? clientul mi-a spus ca trebuie sa o modific ca el mai are factura cu transa a doua....

trebuie sa o anulez? cum se face asta?

pot totusi sa o modific? asata ca sa nu ii mai spun sefulu ca tipa... si ce am voie sa fac la modificare? sau ce nu am voie?

please raspundeti :[/b]

• Guests

Postat 09 June 2005 - 09:49 PM

Nina-Elena a spus:

:oops: va rog spuneti-mi si mie cat mai urgent posibil daca am gresit o factura am trecut pe ea ca reprezinta contravaloare transa a doua conform cu contractul nr...... si de fapt era transa a treia ce pot sa mai fac????? clientul mi-a spus ca trebuie sa o modific ca el mai are factura cu transa a doua....

trebuie sa o anulez? cum se face asta?

pot totusi sa o modific? asata ca sa nu ii mai spun sefulu ca tipa... si ce am voie sa fac la modificare? sau ce nu am voie?

please raspundeti :[/b]
exista doua variante:
:? 1. stornezi factura prin emiterea unei noi facturi in rosu si emiti alta factura scrisa corect
:P 2. vine clientul si cu exemplarul lui si faci modificarile pe toate facturile (cele 3 ex.) prin barare si trecerea corecta cu semnatura si stampila.

#3 mirelaz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 09 June 2005 - 09:54 PM

anularea unei facturi se poate face :
1. daca aduce clientul si exemplarul lui si le barezi pe toate 3 ex. cu o linie si scrii anulat si le pui "la pastrare"
2. emiti factura cu aceleasi date ca cele din factura initiala decat ca o intocmesti in rosu
:roll:

#4 Dzsygy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 154 Postari:

Postat 10 June 2005 - 08:36 AM

... si ATENTIE !!!

trebuie trecute imprimatele cu Regim Special anulate in FISA DE MAGAZIE A FORMULARELOR CU REGIM SPECIAL.
Pentru asta am primit saptamana trecuta 5.000.000 amenda, ca nu erau trecute imprimatele anulate in fise.

Pentru cei care nu stiu: trebuie deschis si "Fisa ..." pentru "Fisa ..."
Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.

#5 mihaela2005

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 21 June 2005 - 08:35 AM

ok trecem documentele anulate in fisa , dar ce facem daca sunt mai multe ? le trecem acolo pe toate?

#6 Dzsygy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 154 Postari:

Postat 28 June 2005 - 08:22 AM

DA, trebuie trecut toate documentele cu regim special anulate, indiferent de numarul lor.
Este o rubrica unde se refera la serii (Formularele neutilizabile numarul si seria).
Fiecare formular are nr. si seria diferita, de acest lucru trebuie trecut toate formularele cate una (un set are 3, 2 exemplare).
Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.

#7 sorin&irina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:
  • Interests:informatii despre tot ce priveste contabilitatea

Postat 19 July 2005 - 05:46 PM

Dzsygy a spus:

... si ATENTIE !!!

trebuie trecute imprimatele cu Regim Special anulate in FISA DE MAGAZIE A FORMULARELOR CU REGIM SPECIAL.
Pentru asta am primit saptamana trecuta 5.000.000 amenda, ca nu erau trecute imprimatele anulate in fise.

Buna. Eu cautam altceva si intamplator am citit acest mesaj...Si eu am cateva facturi anulate (mentionez ca toate cele 3 file ale facturilor respective sunt la locul lor, adica nu am rupt niciuna).
Acele facturi anulate trebuie trecute in fisa de magazie?! Credeam ca acea fisa e pentru evidenta carnetelor de tipizate, nu si a unor facturi individuale.
Multumesc.

#8 geambazumariana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 448 Postari:

Postat 19 July 2005 - 11:37 PM

stiu ca se trec doar facturile care se tiparesc pe hirtie imprimanta fara a fi cusute in carnete.
celelalte ramin in carnet anulate.

#9 Mihaela A

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 108 Postari:

Postat 19 July 2005 - 11:43 PM

eu am facut un tabel in care tin evidenta facturilor anulate si acesta il anexez la respectiva Fisa de magazie.

#10 bcar

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 37 Postari:

Postat 17 August 2005 - 07:08 PM

scuze, s-ar putea sa repet si ce au mai zis altii, deci daca facturile sunt in carnet nu mai trebuiesc trecute in fisa, am inteles bine? Multumesc.

#11 Dzsygy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 154 Postari:

Postat 19 August 2005 - 09:00 AM

bcar a spus:

scuze, s-ar putea sa repet si ce au mai zis altii, deci daca facturile sunt in carnet nu mai trebuiesc trecute in fisa, am inteles bine? Multumesc.

FIªÃ DE MAGAZIE A FORMULARELOR CU REGIM SPECIAL (formular 14-3-8/B)

Serveºte ca:
- document de evidenþã a intrãrilor, ieºirilor ºi stocurilor de formulare, care au un regim special de înseriere, numerotare, evidenþã ºi urmãrire;
- document de evidenþã a formularelor anulate;
- document pentru stabilirea grupelor de numere (serii), pe compartimentele unitatii, în vederea numerotãrii formularelor;
- sursã de informaþii pentru controlul operativ curent ºi contabil al stocurilor de formulare.

Se întocmeºte într-un exemplar, separat pentru fiecare fel de formular cu regim special, de cãtre gestionar.
Fiºele de magazie ale formularelor cu regim special se þin la locul de depozitare a formularelor.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL