Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
PFA si angajat. Contract de munca desfacut. Trebuie sa platesc retroactiv CAS (de la momentul desfacerii contractului)? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

PFA si angajat. Contract de munca desfacut. Trebuie sa platesc retroactiv CAS (de la momentul desfacerii contractului)?

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 ands

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 10 May 2013 - 10:55 AM

Buna ziua.
Sunt PFA si o perioada am fost si angajat cu doua ore. Contractul de munca mi-a fost desfacut in urma cu cateva luni, timp in care nu am platit nimic la CAS in calitate de PFA. Acum doresc sa ma angajez din nou. Cum se procedeaza in aceste conditii? Trebuie ca eu ca PFA sa-mi platesc singur la CAS pt acele luni retroactiv, firma care ma va angaja poate sa-mi plateasca retroactiv, sau ma pot angaja fara sa platesc nici eu nici actuala firma nimic pt cele 4-5 luni in care am fost decat PFA?
Multumesc.

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL