Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ORDIN nr. 1.436/2013, nr. 852/2013 privind aplicarea cotei reduse de TVA de 9% pentru pâine și specialități de panificație - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


- - - - -

ORDIN nr. 1.436/2013, nr. 852/2013 privind aplicarea cotei reduse de TVA de 9% pentru pâine și specialități de panificație

  • Topic inchis Acest topic e inchis
No replies to this topic

#1 cosmin0304

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 399 Postari:
  • Gender:Male

Postat 30 August 2013 - 08:04 AM

http://static.anaf.r...P_1436_2013.pdf

Art. 1
(1) În sensul art. 140 alin. (2) lit. g) pct. 1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare:
a) prin pâine se înțelege produsul preparat dintr-un aluat obținut din diferite sortimente de făină, utilizate în amestec ori singure, cu sau fără alte ingrediente, frământat cu apă, afânat prin fermentația drojdiei și precopt/copt, inclusiv în stare congelată, dar la care nu s-au adăugat miere, ouă, brânză sau fructe și care are un conținut de zahăr în substanță uscată de maximum 5% din greutate și grăsimi în substanță uscată de maximum 5% din greutate;
b) prin cornuri, chifle, batoane, covrigi, minibaghete, franzeluțe și împletituri, care se încadrează în grupa produse de brutărie la codul CAEN/CPSA 1071, se înțelege produsele de panificație care au compoziția pâinii, astfel cum este definită la lit. a).
(2) Produsele prevăzute la alin. (1) lit. b) cu umplutură de orice fel nu se încadrează în categoria produselor de panificație prevăzute la art. 140 alin. (2) lit.
g) pct. 1 din Legea nr. 571/2003, cu modificările și completările ulterioare.
(3) Covrigii se încadrează în prevederile art. 140 alin. (2) lit. g) pct. 1 din Legea nr. 571/2003, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de gramaj și indiferent dacă sunt sau nu afânați prin fermentația drojdiei.


  • Topic inchis Acest topic e inchis




Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL