Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
achizitie UE - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

achizitie UE

1 reply to this topic

#1 mikidutza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 27 September 2013 - 02:31 PM

Buna ziua,
Daca s-a constat omisiunea inregistrarii si declararii in 390 VIES a unei achizitii intracomunitare in suma de 150 euro (reprezentand mostre si transportul acestora in Ro) ,cum se poate corecta acest lucru?
Mentionez ca are vechimea mai mare de un an acesta factura.
Presupun ca exista doua variante dar as dori sa stiu care este cea corecta, cea care are cele mai putine implicatii negative. :wacko:
[b]Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. ( Chamfort )

#2 Kristina Drienovski

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 27 September 2013 - 04:31 PM

Buna ziua. Eu am avut o problema asemanatoare si la AFP Arad mi-au spus sa fac o declaratie rectificativa.

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL