Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
link ANAF pt declaratii online - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

link ANAF pt declaratii online

6 replies to this topic

#1 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 17 December 2014 - 04:59 PM

dragilor, ati putut depune decl. online, azi ?? ca eu ma chinui de vreo 2 ore si nu pot intra pe link-ul ala ... adica aici : https://portal.app2.....ro/Login/Login
deci, nu ma pot loga cu certificatul !!

am incercat si cu IE si cu Chrome, degeaba ! uufff !!! :sad:

#2 nemrac

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 116 Postari:

Postat 17 December 2014 - 05:11 PM

buna ziua , incercati sa mergeti pe pagina ANAF, si aveti in sus un link pentru declaratii online , am incercat eu acum 2 min si am intrat cu certificatul .

Aceasta postare a fost editata de nemrac: 17 December 2014 - 05:13 PM

#3 mgabi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1344 Postari:

Postat 17 December 2014 - 05:19 PM

De ce nu folositi pagina "oficiala" www.e-guvernare.ro ???

Link-urile se mai schimba din cand in cand (dupa cum bate vantul pe la ei prin servere), de aceea este bine sa intrati pe usa din fata , nu pe geam :))

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 17 December 2014 - 07:32 PM

multumesc mult pt mesaje !

credeti-ma ca am incercat si var. aceea ocolita, insa nu am putut intra.
prina data mi-a aparut fereastra initiala, cea cu optiunea "prezentare certificat ", insa m-a scos dupa ce am dat click acolo si n-am putut scrie nimic.
am sunat si la asistenta contribuabil, rugand sa incerce accesul, dar nici ei nu puteau intra pe site-ul MF, apoi am sunat chiar la MF si am raportat incidentul.
mai tarziu am verificat si totul revenise la normal, mai putin "zona" de depunere decl. online.
am incercat si inainte de intra pe forum, pe link-ul vechi, degeaba !

deci, oameni buni, m-am straduit, zau ...

mai incerc inca o data, data ziceti ca acum merge...

#5 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 17 December 2014 - 07:48 PM

later : am incercat din nou pe calea sugerata de voi si de data asta am reusit, dar dupa mai multe insistente fiindca ma tot scotea din fereastra dupa ce dadeam click pe butonul de prezentare (incarcare) certificat.

calea a fost : www.e-guvernare.ro , apoi "depunere declaratii" (stanga, sus, rd. 2) , adica : https://decl.anaf.mf...ov.ro/my.policy

multumesc inca o data, ati fost niste draguti, ca de obicei ! :smile:

#6 mgabi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1344 Postari:

Postat 18 December 2014 - 09:44 AM

Iti dadeai parola si iti zicea apoi ca pagina nu poate fi afisata? Sau nu iti cerea parola deloc?

#7 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 18 December 2014 - 02:46 PM

aparea, direct, ca pag. nu poate fi afisata, nu apucam sa scriu nimic
dupa ce dadeam click pe butonul "prezentare certificat" ma scotea din fereastra. :sad:

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL