desigur ca nu este nimic gresit in a face acel PV, insa atata timp cat exista un ctr. in care se prevede ca bautura o aduce clientul, deci aceasta bautura NU se comercializeaza (asta-i f important : nu se comercializeaza, nu e marfa !), eu cred ca nu-i neaparat necesar PV respectiv de justificare in primul rand a provenientei si apoi a cantitatii, mai ales ca prin el se incarca automat gestiunea restaurantului cu un produs care nu apartine acestuia (nici nu se afla in custodie) si pt care nu are o alta raspundere decat sa-l duca la mese.
apoi, se poate pune si pbl. descarcarii de gest. dupa ce ea a fost incarcata cu PV de primire ... cati litri sau sticle s-au consumat, ca sa poti face PV de restituire a ceea ce a ramas ... cum dovedesti ca atata a ramas fara sa tii evidenta consumului cu acte justificative (cu vreun bon de consum, ceva - ca nota de plata n-ai, BF n-ai ...), sau consumul iese numai prin dif. dintre cantitatile primite si restituite ? ... o fi corect asa ?
repet, nu consider gresit sa se intocmeasca PV, daca asa va simtiti voi mai in siguranta, insa ctr. deja mentioneaza ca bautura e adusa din afara restaurantului; prin urmare, nu vad de ce v-ati complica...in plus, mi-e f greu sa cred ca vreun inspector fiscal ar strica o nunta ca sa faca un control in maxima forfota/ agitatie generata de activitatile specifice, iar - daca chiar o face si ctr. nu-i ajunge - atunci decl. lui tata-socru (de ex.) precum ca bautura e "de acasa" rezolva (o data in plus) pbl. provenientei acesteia la eveniment fiindca, pana la urma, provenienta e pbl. aici !
parerea mea ...