Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Casa si conturi la banci / marfuri pe sold debitor - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Casa si conturi la banci / marfuri pe sold debitor

2 replies to this topic

#1 stanelsorin

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 June 2015 - 04:39 PM

Buna Ziua,

Am preluat o societate si am urmatoarele nelamuriri dupa ce am depus bilantul anual pe 2014 pe site-ul ministerului apare Casa si conturi la banci in valoare de 926 lei si Stocuri in valoare de 740 lei . Eu de cand am luat societatea nu am avut activitate.

Problema mea este urmatoarea aceste solduri care sunt debitoare inseamna ca societatea trebuia sa aiba marfuri in valoare de 740 lei si banii in conturi sau in casa in valoare de 926 lei? sau se refera la activitatea pe care a avuto intr-un an de zile.

#2 mgabi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1344 Postari:

Postat 29 June 2015 - 08:32 PM

In bilant sumele pentru casa, banca, stocuri, etc (activele si pasivele) reprezinta soldurile de la sfarsitul anului (de aceea se si numeste situatie financiara la 31.12.20xx :laugh: pentru anul 20xx).
Veniturile si cheltuielile reprezinta in schimb rulajul (activitatea) din timpul anului.

Daca te uiti in normele referitoare la situatiile financiare sau intr-un formular de bilant te lamuresti, nu-i mare filozofie sa citesti un bilant.

Deci in cazul tau, da, ai bani in casierie si in banca si ai si stocuri. Probabil ca vin din urma.

PS: Adica ai depus un bilant, cu balanta la decembrie si nu stii ce ai semnat/depus :blink: ?
Daca scria acolo ca ai datorii restante la fisc de 1 mil. de euro ???

#3 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 30 June 2015 - 07:32 AM

Daca l-ai depus...nu l-ai si completat ?

Aceasta postare a fost editata de cristina5859: 30 June 2015 - 07:34 AM

Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL