Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
profit reinvestit - mijl. fixe - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

profit reinvestit - mijl. fixe

1 reply to this topic

#1 S.Ioana.F.A.

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 30 August 2015 - 03:55 PM

Buna ziua!
Nu am depus inca rectificativa la iunie pt. ca intre timp mi-a venit o alta idee, cea cu profitul reinvestit. Avand in vedere ca autoutilitara s-a pus in functiune in luna iulie, trim.III si pe trim.I am declarat impozit de 1961lei, pe trim.II am 0 m-am gandit ca as putea declara si pe trim. III 0 datorita faptului ca investitia depaseste 250.000lei, astfel ca profitul contabil datorat pe primele 3 trim. nici nu se apropie de profitul care s-ar putea reinvesti, adica e mult mai mic. Astfel, daca am calculat corect, chiar daca ar trebui sa depun rectificativa pt. trim.II si sa iasa de plata 154lei (in urma trecerii cheltuielilor inregistrate in ct.635 si 628 pe ct. 2133), daca nu rectiifcativa si las cu 0 la trim.II, atunci se vor recalcula totul prin D101, unde va reiesi valoarea impozitului reinvestit. Eu voi putea storna notele pe iulie 635=404 si 628=404 si sa fac corect 2133=404 pt. ambele sume si tot sa imi dea 0 la profit datorat. Asa e? VA rog, nu am experienta cu asa ceva, doar din ce am citt....
Va multumesc pt. ajutor!

#2 S.Ioana.F.A.

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 30 August 2015 - 06:41 PM

Se pare ca am gresit modul de abordare cu profit reinvestit, am vazut ca imbilizarile supuse acestei scutiri trebuie sa fie noi, iar aceasta autoutilitara a avut 3 ani vechime la momentul achizitie ei.
Va multumesc!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL