Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Acces stagiu expert - topic 2017 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

- - - - -

Acces stagiu expert - topic 2017

364 replies to this topic

#241 Yannis1985

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 25 October 2017 - 04:43 PM

In 2015 au afisat rezultatele la 10 zile după examenul 2..Apoi anul trecut la 15 zile după examenul 2...
Cu siguranță cele 20 de zile curg de la examenul 2.. e corect pt ca atunci ia sfarsit examenul propriu zis.

#242 Szabo Emoke

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 31 October 2017 - 09:42 AM

Buna tuturor!
Nimeni nu stie nimic? Cand o sa aflam rezultatele?

#243 Truca Aurelia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 31 October 2017 - 09:58 AM

Nu se stie nimic. Nu mi se pare ok ca cei care asteapta un singur rezultat(contabilii autorizati cu studii medii), la examenul din data de 07 octombrie, sa astepte o luna!

#244 alexa04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 31 October 2017 - 02:38 PM

Nici mie nu mi se pare normal sa nu se spuna o data exacta cand vor fi afisate rezultatele. Si dupa ce ca nu ne spun data la care se afiseaza, nici nu le afiseaza pe site cum ar fi normal.

#245 Yannis1985

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 31 October 2017 - 11:15 PM

Mult se lasă asteptate rezultatele..vineri se împlinesc cele 20 de zile. Cu faptul ca se afisează doar la sediul filialei nici eu nu sunt de acord. Pe de altă parte cred că e un examen mai deosebit, care nu priveste pe oricine, singura ratiune pe care o găsesc e ca se urmareste o oarecare confidențialitate a rezultatelor.
In fine..uitandu-ma pe anii trecuti nu stiu sa fii durat vreodata atât de mult afisarea rezultatelor..doar nu corectează lucrări stiintifice sau demonstratii matematice.
Cred că excel-urile si tabelele îi încurcă.

#246 crys_st

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 November 2017 - 12:37 PM

Colegi ati mai aflat ceva de rezultate? Maine este ultima zi si niciun semn... Multumesc!

#247 Aadriana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 02 November 2017 - 01:36 PM

Eu am auzit ca maine se va afisa la ei la sediu.

#248 alexa04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 02 November 2017 - 01:53 PM

Eu am sunat si filialele habar nu au de nimic. Tot ca sa asteptam sa fim anuntati. Este inadmisibil ca numai cei de la centru sa detina informatii legate de acest examen.

#249 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 02 November 2017 - 01:57 PM

Dragii de voi, cred ca aveti emotii crunte ... firesti, de altfel ... Statul asta in asteptare va face nervii praf, iar pentru unii dintre voi probabil ca este mai solicitant decat a fost examenul in sine ! :sad:

#250 Szabo Emoke

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 03 November 2017 - 08:56 AM

Buna tuturor.
Acum am sunat la Ceccar Cluj si nu se stie nimic de rezultate, desi astazi trec cele 20 de zile, nimeni nu stie nimic...

#251 raluca017

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 03 November 2017 - 09:03 AM

Am trecut si eu ieri la CECCAR Dolj...acelasi raspuns..cei care nu au luat o sa fie sunati, cei care au luat o sa fie anuntati prin mail..e foarte aiurea sa iti zica toti ca nu stiu si sa dea din umeri..

#252 alexa04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 03 November 2017 - 09:12 AM

Vezi postarearaluca017, la 03 November 2017 - 09:03 AM, a spus:

Am trecut si eu ieri la CECCAR Dolj...acelasi raspuns..cei care nu au luat o sa fie sunati, cei care au luat o sa fie anuntati prin mail..e foarte aiurea sa iti zica toti ca nu stiu si sa dea din umeri..
Da asa este. Stam intr-un stres continu. Sa vedem cat mai dureaza. Puteau sa ne zica de la inceput data la care se vor afisa rezultatele si eram mult mai linistiti.

#253 alexa04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 03 November 2017 - 09:42 AM

Vezi postareaSzabo Emoke, la 03 November 2017 - 08:56 AM, a spus:

Buna tuturor.
Acum am sunat la Ceccar Cluj si nu se stie nimic de rezultate, desi astazi trec cele 20 de zile, nimeni nu stie nimic...
Si eu acum am sunat la Ceecar Cluj si acelasi raspuns ca nu se stie nimic. Chiar nu am mai intalnit situatii de genul.

#254 bsimona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 64 Postari:

Postat 03 November 2017 - 09:58 AM

A sunat cineva la Bucuresti, la CECCAR?

#255 alexa04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 03 November 2017 - 10:03 AM

Vezi postareabsimona, la 03 November 2017 - 09:58 AM, a spus:

A sunat cineva la Bucuresti, la CECCAR?
Da. Am sunat ieri si nici macar cei de la bucuresti nu stiu nimic. Idea este ca lucrarile s-au terminat de corectat, dar ei stau de marti si tot centralizeaza rezultatele. De zici ca suntem 10000 oameni care am dat examenul

#256 crys_st

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 03 November 2017 - 10:48 AM

Sicer, mi se par chiar penibili. Au fost 250 de oameni adunati din 5 judete care au dat la Bucuresti. Din cei 250 au lipsit jumatate la al doilea examen, deci lucrari mai putine. Au nevoie de 15 de zile sa corecteze cateva lucrari, si de 5 zile sa centralizeze rezultatele. Incepe sa imi para rau ca mi-am ales acesta cale, mi se pare o bataie de joc extrem de mare, bataie de joc pe banii mei, pe banii nostrii! In anii trecuti, cand aveau 1000 de lucrari de corectat, au dat rezultatele in 10-15 zile, acum au nevoie de 3 zile doar sa le centralizeze.

#257 raluca017

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 03 November 2017 - 11:05 AM

Asa este, nu inteleg ce dureaza atat...trebuiau sa anunte clar o data in care sa se dea rezultatele. Nu mi se pare normal sa ne tina asa, mai ales avand in vedere ca in anii trecuti erau si mai putini candidati si rezultatele se dadeau in 10-15 zile.. Asta e, stam si asteptam, am incercat sa nu ma gandesc la rezultate pana saptamana asta cand, chiar ar fi fost cazul sa ni le dea..

#258 Szabo Emoke

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 03 November 2017 - 11:40 AM

Oare sa incercam si astazi sa sunam la Bucuresti?

#259 alexa04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 03 November 2017 - 11:45 AM

Nici nu are sens sa mai sunam ca raspunsul va fi acelasi: nu stim nimic si noi asteptam. Urmariti site-ul

#260 Szabo Emoke

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 03 November 2017 - 11:48 AM

Si daca urmarim site-ul ce se intampla? Daca se afiseaza doar la filială, de ce sa urmarim site-ul? Asta nu inteleg.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL