Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
IN ATENTIA MODERATORILOR - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

IN ATENTIA MODERATORILOR

2 replies to this topic

#1 O.Dinu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 217 Postari:
  • Interests:Contabilitate

Postat 07 July 2005 - 01:00 PM

Avand in vedere de intalnirea cre va avea loc pe 09.07.05 si unde banuiesc ca vor participa majoritatea moderatorilor,indraznesc sa fac o propunere pt. ,,ordinea de zi" ca pct. de discutie.Am sa incep cu motivatia propunerii: sunt f.multi contabili si economisti care lucreaza in domeniul contabilitatii si care nu au acces la internet ,neexistand posibilitati tehnice in toate localitatile.Propunerea mea ar fi sa editati niste ,,brosuri" pe diverse teme,cum ar fi ,,CONTABILITATEA LA O MICROINTREPRINDERE CU PROFIL <<COMERT CU AMN.>>-MONOGRAFIE contabila-LEGISLATIE sau CONTAB.LA O FIRMA DE TURISM-MONOGR.CONTABILA-LEGISLATIE , etc. Nu trebuie carti cu grafica speciala ,ci ceva de genul unor cursuri studentesti ,pe A4.
Din p.d.v. financiar eu as plati anticipat o astfel de cartulie pt.domeniu sau domeniile de care sunt interesat ,chiar daca am acces pe internet la aceste informatii.Sunt zone unde receptioneaza doar TVR 1 si radio si sunt si acolo firme si contabili care au acces f.greu la informatii.
Singura problema ar fi ,,viteza" de aparitie:la viteza cu care schimba guvernul legile,sa nu ajunga la destinatari dupa ce legile au fost schimbate in totalitate....
Ce spuneti de aceasta propunere ?

#2 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 07 July 2005 - 02:37 PM

suna foarte bine ..problema ar fi timpul..e prea scurt din pacate :(

#3 carmeng

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 07 July 2005 - 02:57 PM

Daca nu brosuri tiparite, atunci am putea cel putin sa infiintam pe prima pagina a site-ului, la rubrica "Utile" si pagini cu studii de caz, asa cum fusese initial intentia administratorului (acum cateva sapt am vazut ca exista chiar rubrica "studii de caz" insa nu era completata nicicum si apoi am vazut ca a disparut cu totul).
Studiile de caz ar putea cuprinde monografii, dupa cum bine spunea si colegul nostru in propunerea de mai sus + calcule de state, concedii medicale, etc. Pentru orice utilizator al forumului ar fi mult mai usor sa se informeze intr-o anumita problema accesand o monografie cap-coada, decat ratacind printre discutiile de pe forum.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL