Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Chitantiere vechi - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Chitantiere vechi

4 replies to this topic

#1 carabela.anca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 311 Postari:
  • Interests:cunoastere, perfectionare...

Postat 19 July 2005 - 10:22 AM

Stie cineva ce amenda se poate primi in cazul in care am continuat sa emit chitante nepersonalizate? Am utilizat, pana in prezent, cam 2 chitantiere din acelea vechi (valabile pana la 31.12.2004) .

#2 Adrian

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 158 Postari:

Postat 19 July 2005 - 10:38 AM

:shock: :shock:

Si eu cu parerea ...

#3 carabela.anca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 311 Postari:

Postat 19 July 2005 - 10:50 AM

Nu stiu unde mi-a fost capul dar am facut-o si as fi vrut sa stiu ce se poate intampla in cazul in care vine un control si ma gaseste cu astfel de chitante (care ar fi trebuit sa fie scoase din circuit din ian 2005).

#4 carabela.anca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 311 Postari:

Postat 19 July 2005 - 02:25 PM

Imi raspunde si mie cineva? :oops:

#5 carabela.anca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 311 Postari:

Postat 19 July 2005 - 03:41 PM

Please. Pentru linistea mea.. :roll:

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL