Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contractul de dr. de autor se inregistreaza???? help!!!!! - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

contractul de dr. de autor se inregistreaza???? help!!!!!

3 replies to this topic

#1 aghi

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 01 August 2005 - 09:20 AM

buna tuturor. lucrez la o firma cu doua contracte, unul cu carte de munca si celalalt cu drepturi de autor. vreau sa iau un credit de la banca insa sunt refuzat pe motiv ca contractul de dr. de autor nu e inregistrat la camera de munca. cei de la contabilitatea firmei spun ca astfel de contracte nu se inregistreaza la camerra de munca ci doar intern. ma poate lamuri cineva in problema asta? please help!!!!!

#2 ralsera

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 309 Postari:

Postat 01 August 2005 - 10:13 AM

contractul nu se inregistreaza la camera de munca , in cel mai bun caz se poate legaliza sau te duci la credit cu o copie legalizata .

serafimescu

#3 Adrian

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 158 Postari:

Postat 01 August 2005 - 10:26 AM

Ce banca idioata ! Dupa ei ar trebui probabil sa-ti inregistrezi si eventuale contracte de cedare a folosintei bunurilor la ITM :lol: :lol: Dar ce sa-i faci, asa se intampla cand angajezi oamenii pe sistem PCR :evil:
Si eu cu parerea ...

#4 aghi

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 01 August 2005 - 04:36 PM

multumesc pentru raspunsuri. intre timp am aflat ca e nevoie de o inregistrare a contractului la admin. financiara prin formularul 020.
Asta ca sa mai faci niste drumuri in plus...

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL