plata in plus CAM
Started By mihaci, Jan 08 2023 11:07 AM
5 replies to this topic
Posted 08 January 2023 - 11:07 AM
Posted 08 January 2023 - 06:44 PM
Buna, daca sunt doar platiti in plus (eroare la OP), inseamna ca nu sunt inreg si pe cheltuiala aferenta, altfel nu i-ai avea in sold negativ pe 436 (ai platit mai mult decat ii aveai inreg. pe chelt). Prin urmare, eu zic sa inchizi contul 436 pe ct. 6588 (eventual neded.) si sa-i lasi incolo de cativa leuti, ca nu merita efortul de a-i recupera !
Banuiesc ca nu vrei sa-i recuperezi, dar daca totusi vrei sau trebuie, atunci trece-i pe ct 4381 (bifunctional) si pregateste-te de balamuc cu "1000" de acte si drumuri la ANAF.
Banuiesc ca nu vrei sa-i recuperezi, dar daca totusi vrei sau trebuie, atunci trece-i pe ct 4381 (bifunctional) si pregateste-te de balamuc cu "1000" de acte si drumuri la ANAF.

Posted 09 January 2023 - 10:46 AM
Buna ziua si multumesc pentru raspuns.
Este vorba de 7 lei si nu, nu doreste firma sa`i recupereze. Da, s`a platit suma de doua ori. Nu va fi o problema daca in balanta sold ct.436 va fi 0 iar in fisa rol ANAF va fi suma platita in plus?
Multumesc!
Este vorba de 7 lei si nu, nu doreste firma sa`i recupereze. Da, s`a platit suma de doua ori. Nu va fi o problema daca in balanta sold ct.436 va fi 0 iar in fisa rol ANAF va fi suma platita in plus?
Multumesc!
Posted 09 January 2023 - 03:50 PM
OK, e f bine sa fii riguroasa ! Atunci pune-i pe 438 si asa apari cu plata in plus catre buget.
Ct 436 e de pasiv, nu poate avea sold creditor negativ, asa ca 438 bifunctional se potriveste si cred ca este solutia. Cand o sa mai angajati, o sa-l compensezi 436 = 438. In fisa pe platitor se face asta automat, daca suma nu se prescrie intre timp.
Ct 436 e de pasiv, nu poate avea sold creditor negativ, asa ca 438 bifunctional se potriveste si cred ca este solutia. Cand o sa mai angajati, o sa-l compensezi 436 = 438. In fisa pe platitor se face asta automat, daca suma nu se prescrie intre timp.

Posted 11 January 2023 - 10:09 AM
Buna ziua, multumesc pentru solutie. Nu cred ca firma va mai angaja, suspendarea este pe trei ani.
Similar Topics
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users