Concret, undeva prin vara - tomana in acest an, voi radia PFA-ul (pentru a trece la SRL) si stiu ca trebuie sa depun DU rectificativa in termen de 10 zile.
Ca informatii extra: norma mea de venit pe 2023 este 40.000 iar ajustata proportional (daca as inchide in 20.08.2023) ar deveni 25.425 (40.000*232/365).
Intrebarile mele ar fi:
1. Mai intai se depune la ONRC cererea de radiere iar dupa ce este solutionata, se depune DU rectificativa? Sau invers, mai intai se depune DU rectificativa si apoi se depune la ONRC cererea?
2. La punctul "II.1.2.A.6.Data încetării activității" din DU rectificativa, se completeaza cu data in care s-au depus actele la ONRC sau cu data in care s-au ridicat actele de la ONRC?
3. In DU rectificativa, norma de venit recalculata proportional cu durata activitatii se trece la sectiunea "I.1.2.B" la punctul 1 / 2 / 3 / 3.1?
4. Pentru DU rectificativa, cum trebuie completat la CAS si CASS? Se recalculeaza ceva sau pur si simplu completez ca si cum norma mea ar fi fost de fapt 25.425 in loc de 40.000?
Multumesc!