search

2 carti esentiale privind TVA si impozit pe profit: rezolva simplu si rapid orice problema legata de contabilitate!

Cele mai generoase surse de venit la bugetul de stat sunt amenzile aplicate de organele de control fiscal ale statului, in ordine pentru: TVA eronat calculat, declarat si platit, situatii financiare gresite si declaratii fiscale eronate, intarziate, omise …si lista continua, stiti bine.
 
De aceea, va oferim acum suportul teoretic si practic format din:
1. Cartea Verde a impozitului pe profit 2024
2. Cartea verde a TVA 2024

 Detalii complete aici >>

Ele va ofera solutii complete si actualizate pentru absolut toate situatiile neclare din sfera TVA si a impozitului pe profit. Comandati-le acum! Acestea au o reducere de pret de 35%! 

Ce avantaje va ofera cele doua lucrari?

1. Cartea Verde a impozitului pe profit

Cartea Verde a impozitului pe venit abunda in exemple de calcul al impozitului pe profit pentru cele mai frecvente situatii, modele de declaratii, explicatii privind trecerea de la micro la impozit pe profit, sfaturi de la experti pentru a beneficia de toate scutirile si oportunitatile pe care vi le permite legea. Sunt analizate si limpezite in detaliu inclusiv modificarile aduse de Legea nr. 296/2023, anume introducerea unor impozite noi incepand cu 1 ianuarie 2024, respectiv modificarile aduse de OUG nr. 115/2023.


 
Lucrarea este extrem de practica, iar modul in care este structurata va permite cu acces rapid la solutia cautata astfel incat rezultatul final sa fie cel scontat: eliminarea oricaror erori din contabilitate. ...click aici >>

Exemple de probleme subtile cu care va puteti confrunta si pe care le puteti rezolva cu ajutorul lucrarii:

 • Daca aveti o ajustare pentru creante neincasate, puteti sa deduceti 50% din pierdere (daca indepliniti niste conditii). Stiti cum sa faceti ajustarea, astfel incat sa beneficiati de acest avantaj?
 • Referitor la facilitatile la profitul reinvestit, cand cumparati o categorie de mijloace fixe aveti posibilitatea sa scutiti 16% din valoarea utilajului, fabricii, instalatiilor, echipamentelor, programelor de calculator, cladirilor, silozurilor, plantatiilor etc.). Aflati din lucrare cum!
 • Atentie, cheltuielile de sponsorizare nu sunt doar nedeductibile! Se pot deduce direct din impozit in limita minima dintre 2 indicatori: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% impozit pe profit. Exista insa un risc foarte mare de a gresi aici.
 • Nu aveti voie sa deduceti pierderea contabila, care e diferita de pierderea fiscala! Orice eroare aici duce la obligatia de a plati un impozit pe profit recalculat, cu accesorii de 0,003% pe zi (penalitati + dobanzi).

  ...Click aici pentru explicatii detaliate >>


2. Cartea Verde a TVA 

Lucrarea va ajuta sa aflati practic instantaneu ce obligatii fiscale aveti in materie de TVA, in situatia particulara cu care va confruntati. Informatia e atat de bine sistematizata incat timpul alocat pentru luarea unei decizii in solutionarea problemei dvs. este minim.

Cartea Verde a TVA acopera absolut orice operatiune din sfera de aplicare a TVA si, foarte important, ofera intotdeauna informatie actualizata. Toate modificarile Codului fiscal cu referire la TVA sunt prezentate, explicate si comentate cu promptitudine. Lucrarea va arata cat se poate de clar, simplu si pe scurt, cum se aplica regulile TVA pentru toate tipurile de operatiuni existente in practica.

Care sunt cele mai mari dificultati cu care se confrunta contabilii?

Conform intrebarilor primite pe adresa serviciului de consultanta Rentrop & Straton, cele mai mari probleme apar la:

 • Stabilirea locului prestarii sau livrarii, cand este operatiunea impozabila sau nu in Romania.
 • Foarte des se face o confuzie intre operatiunea neimpozabila si operatiunea scutita. Tratamentul declarativ este diferit pentru cele 2 categorii.
 • Ajustarile de TVA: ce operatiuni sunt scutite cu drept de deducere sau fara drept de deducere (in Codul fiscal, aceste informatii sunt voalate). ...detalii click aici >>
 • Ajustari TVA la creante clienti – un alt fel de ajustari.
 • Cota de TVA redusa pentru panourile fotovoltaice si nu numai. 

Cartea Verde a TVA ofera solutii impecabile (si) pentru problemele de mai sus. 
 
De asemenea, va prezinta esenta Codului fiscal:

 • Aveti o problema si vreti sa stiti ceva, cititi in lucrare.
 • Lucrarea va spune ceea ce Codul fiscal nu va spune, de exemplu, cum se aplica prevederile sale in ceea ce priveste completarea declaratiilor.
 • Va ajuta sa va descurcati cu operatiuni noi, care acum s-au inventat (de exemplu, droppshiping-ul, cu sau fara TVA).
 • Va ajuta sa intelegeti exprimarea legiuitorului.
 • Va ajuta sa eliminati riscul fiscal si sa nu va treziti cu o inspectie pentru ca ati gresit un rand intr-o declaratie.
 • Va ajuta sa va descurcati cu stresul actelor primite pe ultima suta de metri, sa nu cadeti in capcana parerilor gresite de pe net, care sunt atat de multe.

                                                       ...Click aici pentru Formularul de Comanda >>Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice