search

Termeni si conditii

 
 
In continuare va sunt prezentate conditiile in care echipa Conta.ro permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.conta.ro.
 
DESCRIEREA SERVICIULUI
www.conta.ro administreaza servicii de tip vanzari on-line ale utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul www.conta.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica / modifica / vizualiza anuntul sau pentru a vizualiza ofertele disponibile in cadrul www.conta.ro, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (Internet), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.
 
1. Definitii
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
- Serviciu - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa conta.ro prin Internet, cu ajutorul acestui site;
- Companii asociate - persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei conta.ro.
 
2. Obligatiile Utilizatorului
2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul echipa conta.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul "Denial of Service" (Atacuri de tip "refuzul serviciului" - Denial of Service inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server,in acest fel blocind accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.
2.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze conta.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa conta.ro si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului.
 
3. Continut
3.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu echipa conta.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie n mod public pe contul pus la dispozitie de echipa conta.ro. echipa conta.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. intelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de echipa conta.ro, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.
3.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale in vigoare in Romania sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa conta.ro prin intermediul sau pentru a:
- falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipa conta.ro sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv);
- incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
- incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
- incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
 
4. Continutul ofertelor personale pe www.conta.ro
4.1 echipa conta.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitind continut pentru includerea in ofertele personale de pe site-ul www.conta.ro, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat ofertele / paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe site-ul detinut de echipa conta.ro si va dispare in momentul in care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca echipa conta.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar �si rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de echipa conta.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. echipa conta.ro si orice alta persoana desemnata de echipa conta.ro, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.
 
5. Obligatii la inregistrare
5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si 2) mentineti sau actualizati, atunci cind situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa conta.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa conta.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, xxx, incomplete.
 
6. Despagubiri
6.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa conta.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor echipei conta.ro, conexiunii la www.conta.ro, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 
7. Practici generale privind utilizarea si stocarea
7.1 Ati luat la cunostinta ca echipa conta.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. in prezent, fiecare cont deschis beneficiaza un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra in componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari dec�t 100 KB, neputind fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.
7.2 Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa conta.ro prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).
 
8. incetarea colaborarii
8.1 Sunteti de acord ca echipa conta.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul Dvs., utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale echipa conta.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa conta.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. echipa conta.ro poate de asemenea, oricind doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca echipa conta.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca echipa conta.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.
 
9. Publicitate si promotii
9.1 echipa conta.ro ruleaza campanii publicitare si promotii ce pot fi incluse in mesajele sau ofertele dvs. O data cu crearea contului, acordati echipa conta.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre echipa conta.ro in sectiunile personale poate fi schimbat de catre echipa conta.ro la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca echipa conta.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare derulate de echipa conta.ro.
9.2 Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii in cadrul paginilor dumneavoastra. Nu veti incerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a portalului. Utilizatorii care incalca regula vor fi restrictionati fara avertisment.
 
10. Limitarea raspunderii
10.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". echipa conta.ro nu fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
II. echipa conta.ro nu ofera nici o garantie ca:
 
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care �l pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa conta.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa conta.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta dec�t cea stipulata expres in Conditiile de Utilizare.
10.2 Raspunderea echipa conta.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de Euro.
 
11. Politica echipa conta.ro de protejare a informatiilor
11.1 Conform politicii de protejare a informatiilor a echipa conta.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cind acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
 
12. Securitate
12.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa conta.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu dec�t cele cerute de legea romina in vigoare.
12.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa conta.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta.
 
13. Conexiunea la alte Retele 
13.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa conta.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa conta.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu �si asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
13.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului in sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau incurajarea de catre echipa conta.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
13.3 echipa conta.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Rominiei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa conta.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.
 
14. Proprietate intelectuala
14.1 Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvint sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale echipa conta.ro sau ale companiilor asociate.
14.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea echipa conta.ro. echipa conta.ro asi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila
14.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
 
sa exploreze continutul;
sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordu echipei conta.ro si cu indicarea surseii;
inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci cind legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului www.conta.ro).
14.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca echipa conta.ro si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile in vigoare in Rominia. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipa conta.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile in vigoare in Rominia. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de echipa conta.ro referitor la serviciile oferite de echipa conta.ro.
14.5 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia apartin in totalitate echipa conta.ro. intregul continut al site-ului echipa conta.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea echipa conta.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipa conta.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
14.6 echipa conta.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.
 
15. Date cu caracter personal
15.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa conta.ro are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.
 
16. Livrarea
16.1 Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de vinzator. Livrarea prin echipa conta.ro intra in responsabilitatea noastra si ne asumam intreaga raspundere pentru livrarea in stare perfecta, in ambalajul original, sigilat al producatorului (acolo unde este cazul), pina la oficiul postal prin care se face livrarea.
Costul transportului si plata acestuia revine in raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pina la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere.
Transportul se efectueaza prin posta normala sau prin curier normal sau rapid, taxele aferente sunt specificate in cosul de cumparaturi. Veti primi un colet postal cu toate titlurile comandate. in cazul in care cel putin un titlu nu este disponibil, va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa.
 
17. instiintari
17.1 instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. echipa conta.ro mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.
 
18. Generalitati
18.1 Modificari ale conditiilor - echipa conta.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la echipa conta.ro/reguli.asp. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
18.2 Forta Majora - echipa conta.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzind dar nelimitindu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa conta.ro nu este responsabila.
18.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa conta.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Rominiei, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Rominiei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Rominia si de peste hotare. echipa conta.ro nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Rominiei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Rominiei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
18.4 Confidentialitate - echipa conta.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. echipa conta.ro nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cind foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit echipa conta.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.
 
19. incalcari
19.1 Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: abuz@conta.ro.
Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la suport@conta.ro sau sa folositi sectiunea "contact" din portal (www.conta.ro/contact.php).
 
Politica Cookies
 
Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dvs. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.
 
Google, ca un furnizor tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi pe site-ul dvs.
Utilizarea modulului cookie DART de catre Google face posibila difuzarea de anunturi catre utilizatorii dvs. pe baza accesarii de catre acestia a site-urilor dvs. si a altor site-uri de pe Internet.
Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google.
 
Cum sa evitati cookie-urile ? 
Puteti evita cookie-urile schimband setarile browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti sterge cookie-urile existente. Va rugam sa cititi in sectiunea “ajutor “ a browserului cum sa procedati. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum sa vedeti setarile acestora si modul de a le gestiona si a le sterge.
 
 
De ce utilizam cookie-uri ? 
Noi utilizam cookie-uri pentru a retine optiunile dumneavoastra:
- Logarea sau optiunea de a nu fi membru in Reteaua Conta.ro
- Setarile browserului si plug-in-uri
- Stocarea informatiilor despre utilizator pe site-ul nostru in vederea imbunatatirii serviciilor ce le oferim
 
Pentru cat timp sunt active cookie-urile noastre ? 
Cookie-urile noastre sunt instalate pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni si 2 ani; binenteles ca pot fi eliminate mai devreme.
 
 
De asemenea, prin continuarea navigarii pe site-ul Conta.ro, acceptati faptul ca vom stoca pe calculatorul dumneavoastra cookie-uri de la terti care ne vor ajuta sa imbunatatim informatia de pe site.
 
 
 
Echipa Conta.ro
Copyright 2023 Conta.ro
Fokus Digital Services, Inc.
Adresa: Bdul. Basarabia, Nr. 256, Sector 3, Bucuresti.
Tel.: 021 209.45.12; E-mail: office@conta.ro
©2023 Fokus Digital Services, Inc. All Rights Reserved

 

Noutati contabile 1719176400
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice