search

Cadouri de Paste pentru contabili: REDUCERI de pana la 80% la lucrarile favorite si Transport GRATUIT

Intr-un mediu economic in continua schimbare, unde regulile fiscale si contabile sunt adesea revizuite, contabilii sunt nevoiti sa fie mereu in pas cu ultimele noutati pentru a asigura conformitatea si pentru a-si putea ghida clientii sau companiile catre succes. Fie ca lucreaza pentru companii sau au propria afacere, contabilii sunt punctul central al stabilitatii financiare si al luarii deciziilor informate.

In perioada sarbatorilor de Paste, venim in intampinarea contabililor cu oferte de nerefuzat, menite sa le faciliteze munca si sa le ofere instrumentele necesare pentru a-si atinge obiectivele profesionale. Lucrarile pe care le punem la dispozitie sunt reduse cu pana la 80% si beneficiati si de transport GRATUIT. ...Detalii aici >>


SAGA pentru PFA - REDUCERE 80%

Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor dvs. privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile.

Declaratia 406 SAF-T. Cazuri practice - REDUCERE 70%

Regasiti in lucrare 55 de situatii dificile, actuale, intalnite frecvent de contribuabili in momentul raportarii SAF-T, insotite de raspunsuri clare, complete, excelent argumentate de specialisti. Lucrarea are un caracter 100% practic si elimina o multime de neclaritati.

Cheltuieli sociale in conditii avantajoase fiscal - REDUCERE 70%

Stiti exact care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aceste cheltuieli pentru a se bucura de un tratament fiscal avantajos, atat pentru angajati, cat si pentru firma? Intrebarea este importanta mai ales in contextul aparitiei OUG 115/2023 care a adus modificari importante, cu aplicare de la 1 ianuarie 2024.

Manual de Politici Contabile pentru ONG - REDUCERE 80%

Lucrarea prezinta modele generale de politici contabile aferente activitatii economice, gata de a fi personalizate pentru: recunoasterea veniturilor din activitati economice, subventii si alte fonduri nerambursabile aferente activitatilor economice, productia de bunuri si servicii etc

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile - REDUCERE 35%

Lucrarea contine 76 monografii contabile din domenii precum agricultura, asociere in participatie, comert, HORECA, rezultatul exercitiului si bilant, imobilizari, productie, reorganizari de intreprinderi, ONG, salarizare, servicii, subventii, PFA etc

Contabilitatea in partida simpla - REDUCERE 50%

Lucrarea se axeaza pe rezolvarea unor situatii practice frecvent intalnite in activitatea celor care folosesc contabilitatea in partida simpla. Aceasta contine exemple si instructiuni practice pentru utilizarea contabilitatii in partida simpla in activitatea PFA/II/IF.

Balanta de verificare de la A la Z - REDUCERE 35%

Lucrarea va invata cum sa cititi si sa interpretati profesionist datele din balanta, profitul firmei, bunurile de patrimoniu, datoriile, veniturile si cheltuielile, capitaluri etc si cum sa reglati soldurile eronate, cum sa faceti ajustari inteligente in folosul firmei.

Comert online. Regim TVA. Controale fiscale - REDUCERE 50%

ANAF extinde controalele fiscale pentru identificarea cazurilor de evaziune fiscala in comertul online! Este cea mai mare actiune de combatere a fraudelor in acest domeniu. Sunt sanse foarte mari sa fiti controlat in urmatoarea perioada! Iata tot ce trebuie sa faceti pentru a fi 100% protejat in cazul controlului!

IMPORTANT! Acestea sunt doar cateva dintre ofertele speciale pe care echipa noastra le-a pregatit. Descopera lista completa pentru contabili >>


Echipa RS iti ureaza un Paste fericit alaturi de cei dragi! 


Foto: pixabay.com



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice