search

Ce credit sa alegi daca ai nevoie sa imprumuti bani pentru perioda de o luna

In copilarie, nu ne-am inteles parintii, care au dat mai ales cadourile necesare si au luat banii pe care rudele i-au adus in cinstea prezentului. Si acum, cand sunt atat de multe cheltuieli necesare incat nu exista deloc rezerve banesti pentru ceva placut pentru suflet. Fiecare dintre noi are cheltuieli lunare obligatorii, cum ar fi facturile la serviciile comunale, plata chiriei sau a ipotecii, cumpararea produselor alimentare, intretinerea masinii si achitarea orelor suplimentare pentru copii.

Exista, de asemenea, cheltuieli neplanificate. Acestea pot fi foarte multe: renovarea locuintei, cumpararea anumitor aparate electrocasnice sau mobilier nou, achitarea orelor la scoala de soferi sau a cursurilor de perfectionare, verificarile medicale si cumpararea medicamentelor. Ca sa nu mai vorbim de cadourile pentru cei dragi pentru tot felul de sarbatori si de cumparaturile spontane, care sunt atat de placute si calde.

Daca aveti un salariu decent si puteti pune deoparte ceva bani pentru astfel de cheltuieli, este foarte bine.

Dar daca bugetul este planificat pana la ultima suta de lei, situatiile care necesita o interventie financiara rapida va pot dezechilibra. In astfel de momente, incepi sa te gandesti frenetic de unde sa obtineti banii.

Astazi, haideti sa analizam mai indeaproape cateva optiuni pentru a gasi rapid bani si a-i rambursa cu cele mai mici pierderi.

Unde poti imprumuta bani urgent pentru o perioada de o luna in Moldova

Imprumut nebancar online de la o IFM. Sa incepem cu metoda cea mai convenabila si mai rapida. Institutiile de microfinantare ofera credite atat pentru o perioada scurta, cat si pentru o perioada mai lunga. In cazul nostru, vom lua in considerare un imprumut pe termen scurt, care ne va permite sa rezolvam problema si sa rambursam datoria intr-o luna, exact dupa ce primim salariul. IFM-urile au o serie de avantaje fata de institutiile bancare.

Principala este mobilitatea serviciilor. De exemplu, puteti obtine bani solicitand un credit rapid la Credit7. Tot ce este necesar de la client este un buletin de identitate, acte doveditoare de venit, varsta peste 18 ani, un numar de telefon activ si un gadget cu conexiune la Internet pentru a lasa o cerere de bani.

Am luat ca exemplu Credit7, deoarece este una dintre institutiile nebancare de incredere care ofera conditii avantajoase de creditare si un sistem permanent de reduceri pentru clientii fideli. Credit7 ofera imprumuturi de pana la 7.000 de lei, pe o perioada de 25 de zile. In plus, clientii companiei primesc primul lor credit cu 0%. Astfel, suma pe care o primiti, o returnati, fara plati in plus. Aceasta este o solutie excelenta pentru problemele financiare urgente.

Un imprumut bancar. Nu putem sa nu mentionam imprumutul pe care il puteti obtine de la o banca. Conditiile de obtinere a unui astfel de imprumut sunt foarte diferite de cele ale unei institutii de microfinantare. Aceasta varianta este potrivita daca aveti un istoric de credit excelent, daca aveti toate documentele necesare si daca aveti nevoie de o suma mare de bani.

Chiar daca intregul set de conditii este indeplinit, trebuie avut in vedere faptul ca toata procedura poate dura una pana la doua saptamani. Adica conditia de urgenta este deja dificil de indeplinit. In plus, fiti pregatiti ca va trebui sa veniti la banca de cateva ori pentru a furniza toate datele si apoi sa semnati contractul.

Imprumutati de la prieteni sau rude. Se pare ca poate fi mai usor decat sa luati bani de la cei dragi si sa-i intoarceti fara dobanzi si documente. Daca nu tineti la relatia cu rudele Dumneavoastra, atunci puteti alege aceasta optiune.

Practica arata ca cele mai frecvente certuri au loc tocmai din cauza banilor. Exista preconceptia ca, daca este vorba de membrii unei familii, acestia pot astepta mai mult timp, sau chiar sa ierte datoria din motive de prietenie. Aceasta este o parte a problemei, iar cealalta parte este gasirea sumei suficiente de bani in cel mai scurt timp posibil. De aici incep dificultatile.

 



Noutati contabile 1713560400
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice