search

Consulta Planul de Conturi 2024, in format tiparit: functiunea si corespondenta conturilor

Aplicatia e-Transport va fi operationala pana la 15 iulie 2024
In fiecare zi, contabilii lucreaza cu planul de conturi, care reprezinta un ghid fundamental in gestionarea financiara a unei companii. 

„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” este instrumentul de lucru esential pentru tine! 

Planul de conturi este ghidul vital care iti permite exprimarea corecta si exacta, in cifre, a tot ceea ce se intampla in firma din punct de vedere economic. Este ghidul care, pana la urma, iti permite sa iti faci meseria.
 
Iti recomandam cu toata caldura sa ai acest ghid in forma sa cea mai simpla, cea mai eficienta si cel mai usor de utilizat: „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit!
 
Comanda-l chiar acum >>

Atentie! Conform OMF nr. 981/2024 privind modificarea si completarea unor reglementari contabile, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 539 din 10 iunie 2024, in planul de conturi general s-au introdus urmatoarele conturi noi: 

4417 Impozitul pe profit la nivelul impozitului minim pe cifra de afaceri
6351 Cheltuieli cu impozitul suplimentar pentru sectoarele de activitate specifice
697 Cheltuieli cu impozitul pe profit la nivelul impozitului minim pe cifra de afaceri


...Click aici pentru detalii >>

Cele 4 avantaje ale „Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor”, in format tiparit:

1) Poti sa-l porti intodeauna cu tine si sa-l consulti ori de cate ori ai nevoie, pentru ca incape fara probleme in geanta.
 
• Esti la serviciu?
„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” poate si trebuie sa stea permanent la indemana ta, pe un colt al biroului.
 
• Esti in metrou, acasa sau la vreo intalnire de afaceri si vrei sa limpezesti o neclaritate referitoare la un anumit cont?
Nimic mai simplu: scoti „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” din geanta si totul se rezolva in mai putin de 15 secunde.
 
2) Este foarte usor de studiat – tehnoredactarea prietenoasa si aerisita iti permite sa ajungi imediat la clasa sau grupa de conturi dorita.
 
3) Nu risti niciodata sa ramai „in pana”. „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” tiparit nu trebuie descarcat online, deci nu depinde de capriciile conexiunii la Internet, nu se viruseaza, nu devine inutil daca ti se termina bateria la smartphone sau la laptop. Iar corectitudinea sa este sigura (multe documente de pe net sunt pline de erori si, stii foarte bine, in domeniul contabilitatii erorile au consecinte foarte urate).
 
4) Faci o economie importanta de timp. Cum spuneam, in mai putin de 15 secunde ai informatia dorita.

Comanda acum Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit, actualizat la zi conform celor mai recente modificari aduse OMFP nr. 2.649/2023! >>

„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” este structurat pe 3 capitole: 

Capitolul 1 - Planul de conturi general 
Capitolul 2 - Functiunea Conturilor 
Capitolul 3 - Corespondenta Conturilor 
 
Iti atragem atentia asupra capitolului 3 – Corespondenta Conturilor – un material unic, pe care nu il mai gasesti in alta parte. Corespondenta conturilor pune in lumina operatiunile principale ce pot fi inregistrate in debitul/creditul fiecarui cont contabil si te ghideaza in activitatea cotidiana, pentru rezolvarea problemelor aparute (atat cele uzuale, cat si cele mai putin frecvente).
 
Iar capitolul 2 – Functiunea conturilor – explica functia contabila a conturilor, cea mai importanta dintre functii, deoarece le inmanuncheaza pe toate celelalte. Functia contabila a conturilor inseamna stabilirea unui anumit mod si a anumitor reguli dupa care se efectueaza inregistrari in conturi, in raport cu continutul economic al conturilor si cu continutul economic al tranzactiilor inregistrate.

...Click aici pentru Formularul de Comanda >>Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice