search

Cum alegi cea mai potrivita firma de contabilitate

Venituri din drepturi de proprietate intelectuala: care este monografia contabila?

Exista o multime de firme de contabilitate, astfel ca alegerea celei mai potrivite societati care sa se ocupe de business-ul tau nu este o treaba deloc usoara. E important sa poti avea incredere in cei carora le incredintezi intreaga documentatie a afacerii tale. Iata cateva criterii de care trebuie sa tii cont!


 

Asigura-te ca stii ce ai nevoie


 

Inainte de a incepe sa cautati o firma de contabilitate trebuie sa stabilesti cat de multa nevoie de ajutor financiar necesita firma ta. Cauti pe cineva care doar sa iti depuna lunar bilanturile si sa se ocupe de achitarea impozitelor sau ai nevoie de mai mult de atat? Exista societati care ofera servicii extinse, cum ar fi audit sau consultanta in luarea deciziilor de investitii.


 

Sunt receptivi si au timp pentru tine?


 

Iti vei dori ca orice problema legata de zona de contabilitate sa fie rezolvata aici si acum. Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca societatea cu care inchei parteneriatul va avea personal dedicat afacerii tale, care va raspunde prompt solicitarilor. Asigura-te ca alegi o firma de contabilitate care apreciaza comunicarea. Aplicatia RightUP, spre exemplu, dezvoltata de firma Global Cons, iti asigura acces constant la toate informatiile si materialele necesare afacerii tale. Documentele sunt lucrate si disponibile in doar 24 de ore de la trimiterea acestora prin aplicatia pentru calculator, mobil sau tableta, iar tu ai acces la ele in orice moment, din orice colt al lumii.


 

Ofera servicii complete?


 

Colaborarea cu o singura echipa care sa se ocupe de toate serviciile contabile necesare afacerii tale este foarte importanta, de aceea ai nevoie de o firma de contabilitate care sa asigure servicii complete, de la A la Z: servicii de contabilitate la zi, servicii de salarizare si personal, consultanta in afaceri, consultanta financiar-contabila si contabilitate fonduri europene.


 

Cunosc industria in care activezi?


 

Unul dintre factorii esentiali care vor conduce spre succes colaborarea cu o firma de contabilitate este cunoasterea din partea angajatilor acesteia a domeniului in care afacerea ta activeaza. Nu este important sa stie doar legislatia, sa fie actualizati cu cele mai noi informatii pe zona de contabilitate, ci trebuie sa inteleaga si dedesubturile industriei pe care o reprezinti. E bine ca cel putin unul dintre contabili sa fi lucrat in domeniu si sa cunoasca legile si cerintele fiscale din domeniul business-ului tau.


 

Verifica-le reputatia


 

Istoricul unei firme de contabilitate este deosebit de important in momentul in care faci alegerea. Cere referinte de la persoane care lucreaza in domeniu, cunoscuti care ti-ar putea da informatii despre cum functioneaza firma si la ce te poti astepta in ceea ce priveste serviciul si efortul depus de angajatii acesteia. Afla date despre portofoliul firmei, despre vechimea sa in piata, dar si de cat de multumiti sau nu au fost alti clienti.


 

Ce tarife au?


 

Intr-o afacere, banii sunt poate cei mai importanti. De aceea este necesar sa stabiliti din start pretul acestei colaborari. O firma de contabilitate de incredere va practica preturi corecte, ba chiar va fi dispusa sa negocieze aceste tarife, in functie de volumul de munca si de perioada de desfasurare a contractului. Cere-le o oferta personalizata pentru afacerea ta.



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice