search

Examen CECCAR 2012: Ai nevoie de grile fiscale!

Vanzare terenuri: atentie, tratamentul fiscal este diferit in functie de incadrarea acestora! Ce cota de TVA se aplica?

    In 2012, examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil este organizat de CECCAR in zilele de 30 septembrie si 7 octombrie 2012.
    
    Reusita la acest examen va tine de experienta candidatilor si de cunostintele acumulate. Aceste aspecte pot fi imbunatatite printr-o lucrare conceputa special pentru profesionistii care doresc sa obtina calitatea de expert contabil si de contabil autorizat: lucrarea electronica Subiecte rezolvate. Examenul CECCAR 2012!

     In 2011, circa 3.700 contabili au sustinut examenul de admitere, insa doar 47% dintre acestia au devenit membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
    
         Gasiti aici detalii complete despre lucrarea Subiecte rezolvate. Examenul CECCAR 2012!
    
    Veti gasi, in cuprinsul acestei lucrari, cele mai importante spete, alese, organizate si rezolvate de specialisti care, in ultimii ani, au facut parte din Comisia de Examinare.
    
    Conform Regulamentului publicat de CECCAR, Sectiunea a 4-a, art. 15, pentru admiterea la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil, examenul de admitere consta in sustinerea a doua probe scrise, cuprinzând subiecte din disciplinele:
    
    a) contabilitate, fiscalitate, drept, cu o durata de 3 ore pentru elaborarea raspunsurilor;
    
    b) evaluarea economica si financiara a intreprinderilor, audit, expertiza contabila si doctrina si deontologia profesiei contabile, cu o durata de 3 ore pentru elaborarea raspunsurilor.
    
    Subiecte rezolvate. Examenul CECCAR 2012! reprezinta singura lucrare prin care se asigura o pregatire excelenta in vederea sustinerii examenului prin care se obtine calitatea de expert contabil si de contabil autorizat.
    
    Lucrarea electronica Subiecte rezolvate. Examenul CECCAR 2012! poate ajunge la dumneavoastra in doar cateva clipe. Accesati AICI pagina de prezentare a acestui produs creat special pentru domeniul dumneavoastra.
    
    Va dorim mult succes!
    
    Echipa Conta.ro
    

Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice