search

Incasari si plati in numerar: evitati amenzi de peste 20.000 lei pentru erori de aplicare a legii!

Incasarile si platile in numerar, desi aparent simple, ascund o serie de obligatii legale, interdictii si aspecte practice care pot influenta in mod semnificativ echilibrul financiar al unei societati. O greseala in gestionarea tranzactiilor cu numerar poate aduce nu doar sanctiuni legale, ci si perturbari semnificative in activitatea zilnica.
 
--> Aveti dubii asupra modului in care trebuie sa actionati in cazul unor plati in numerar? 
 
-- > Aveti probleme la elaborarea documentelor justificative privind diverse transferuri de bani in vederea folosirii in interes propriu?

-- > Munciti zilnic cu spaima de a nu gresi/uita/omite anumite aspecte legislative in documentele dvs.?
 
Comandati acum exemplarul dvs. din Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice si descoperiti rapid si usor esenta noilor modificari legislative, evitand timpi morti generati de legislatia stufoasa, interpretabila si incompleta!

 


Stiti ce riscati ACUM depasind plafonul din casierie cu suma de 500.000 lei? Aceasta greseala pe care o puteti face din nestiinta ori din neatentie poate aduce societatii dvs. un prejudiciu devastator: amenda de 125.000 lei! Da, fiindca legea s-a schimbat din nou! Platiti acum 25% amenda din suma cu care depasiti plafonul!

Atentie la modificarile si completarile aduse Legii 70/2015 privind regimul fiscal al tranzactiilor in NUMERAR prin Legea 296/2023!


Considerata ca sursa intens generatoare de venituri la bugetul de stat, legea privind regimul fiscal al platilor in numerar si plafoanele de incasari va transforma acum viata intr-un adevarat calvar! De ce? Pentru ca:

- orice modificare a legii cu intrare in vigoare imediata produce confuzie si, implicit, erori in respectarea legii - deci amenzi pentru contribuabili, bani la buget;
- fiecare inspector fiscal se crede un supererou in stare sa acopere gaura neagra din buget;
- zelul fiecarui reprezentant al FISCULUI de a amenda si cea mai mica eroare este stimulat si motivat prin recompense regesti! Deci o va face negresit!
 
Comandati acum lucrarea pe stick Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice pentru protectia rapida si sigura a bugetului firmei dvs.! 

Economisiti timp si energie pentru rezolvarea problemelor dvs. specifice! Salvati banii din mainile FISCULUI! Amenzile aferente incalcarii disciplinei finaciare sunt acum consistente, peste 20.000 lei! Sigur NU aveti nevoie de gauri in bugetul firmei dvs., care va pot falimenta afacerea!

Lucrarea va ajuta acum sa rezolvati rapid si eficient orice problema legata de efectuarea tranzactiilor cu numerar.
 
Vreti sa stiti:
- Care este actuala limita a tranzactiilor cu numerar intre 2 operatori economici (SRL, PFA, II sau IF)?
- Ce presupune respectarea legii in vigoare pentru incasari si plati in numerar efectuate intre persoane juridice?
- Care este plafonul privind soldul numerarului din casierie? ...detalii aici >>
- Cum cresc acum amenzile pentru nerespectarea acestui plafon?
- Ce riscati depasind plafonul?
- Totul despre legalitatea tranzactiilor cu numerar? ...detalii aici >>
 
Comandati acum lucrarea pe stick Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice! Gandita si creata special de colectivul de specialisti fiscali RENTROP & STRATON, coordonat de dl. consultant fiscal Ionut Jinga, lucrarea:

- raspunde profesionist intrebarilor dvs. legate de aplicarea reglementarilor legale privind disciplina financiar-valutara;
- va arata si va ajuta sa intelegeti rapid cum trebuie sa aplicati legea in vigoare din 11.11.2023;
- va ofera solutii si rezolvari concrete ale problemelor specifice cu care va confruntati;
- elimina riscul oricarei actiuni gresite si stresul generat de iminenta controalelor Fiscului;
- va ofera protectia legala impotriva amenzilor prevazute de lege pentru indisciplina financiara.

Lucrarea se poate comanda aici >>



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice