Poate influenta o asigurare medicala privata accesul la Second Opinion? - articole conta.ro
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Poate influenta o asigurare medicala privata accesul la Second Opinion?

Increderea pacientilor in analizele medicale si in rezultatele pe care le furnizeaza este esentiala, motiv pentru care acestia trebuie sa beneficieze de servicii medicale la cele mai inalte standarde. Acest lucru este posibil datorita evolutiei extraordinare pe care medicina a cunoscut-o in ultimele decenii, dar si datorita unor instrumente moderne care ofera oamenilor un grad ridicat de siguranta, precum accesul la o asigurare de sanatate privata.

Limitarile care pana de curand ii impiedicau pe oameni sa beneficieze de cele mai bune oportunitati de diagnostic dispar, existand chiar posibilitatea tratamentelor in afara granitelor tarii. In acelasi timp, practica cererii unei a doua pareri, Second Opinion, in momentul in care pacientul nu este sigur de diagnosticul sau de planul de tratament oferite de catre medic devine tot mai raspandit.

Second Opinion reprezinta dorinta unui pacient de a consulta un al doilea medic in legatura cu confirmarea sau infirmarea unui diagnostic sau plan de vindecare. Acest proces are scopul de a-i da pacientului un grad sporit de siguranta si increderea asupra faptului ca primeste informatii exacte despre tratamentul pe care il va urma. Companiile care furnizeaza polite de asigurare de sanatate privata, precum MediHelp International, s-au adaptat acestei noi dinamici si au inclus investigatiile pentru Second Opinion printre beneficiile pe care le ofera in cadrul asigurarii.

Cand este indicat sa ceri un Second Opinion?

  • daca suferi de mai multe afectiuni medicale
  • diagnosticul tau este neclar
  • tratamentul recomandat este riscant, controversat sau experimental
  • diagnosticul consta intr-o afectiune extrem de rara care iti pune viata in pericol
  • tratamentul pe care il urmezi nu are rezultatele dorite

In aceste situatii, opinia unui al doilea specialist poate reprezenta un avantaj pentru pacient, aducand o alta perspectiva care poate completa diagnosticul initial sau il poate confirma sau infirma. MediHelp International propune cinci planuri de asigurare medicala privata, dintre care o persoana il poate alege pe cel care se adapteaza cel mai bine necesitatilor ei.

Planurile oferite de MediHelp International

  1. Blue – acest plan de asigurari cuprinde majoritatea serviciilor medicale necesare unui pacient, printre care: consultatii multidisciplinare, analize de laborator si alte teste de diagnosticare (RMN, CT, scanare PET), spitalizarea, interventiile chirurgicale sau transplanturile de organe, dar si tratamentul pentru cancer.

Exista un plafon maxim al costurilor pe care furnizorul se angajeaza sa le plateasca, specific fiecarei interventii in parte. In acelasi timp, este valabil doar pe teritoriul Europei, avand si o limita maxima de cheltuieli stabilita la 500.000 de euro.

  1. Azure – Fiecare plan MediHelp International cuprinde beneficiile planului anterior, aducand, in acelasi timp, cresteri ale sumelor maxime pe care furnizorul se angajeaza sa le plateasca in contextul in care persoana asigurata necesita servicii medicale. Este, de asemenea, valabil doar pe teritoriul european si ridica limita maxima a costurilor la 1,2 milioane de euro.

  2. Cobalt – cuprinde beneficiile planului Azure, crescand costurile asumate pentru fiecare interventie pe care o acopera. Acesta include un plan dental optional sau acoperirea costurilor pentru maternitate, a interventiilor in cazul complicatiilor sarcinii sau pentru ingrijirea nou-nascutului. Are o acoperire globala, cu exceptia Statelor Unite ale Americii, si o limita maxima a cheltuielilor de 1,5 milioane de euro.

  3. Admiral – pe langa imbunatatirea beneficiilor cuprinse in planul Cobalt, planul Admiral include si plata costurilor tratamentelor in ambulatoriu. Are, de asemenea, o acoperire globala, exceptand Statele Unite ale Americii, si o limita maxima a costurilor de 2 milioane de euro.

  4. Royal – acesta constituie cel mai cuprinzator plan oferit de MediHelp International, acoperind integral costurile pentru majoritatea serviciilor medicale cuprinse in asigurare. Acesta acopera costurile generate de serviciile de spitalizare (de zi sau de noapte), a tratamentului ambulatoriu, pentru tratamentul de cancer sau transplant de organe, imagistica, maternitate, asistenta, controalele anuale preventive si include planul dental. Are o limita maxima a cheltuielilor ridicata la 3 milioane de euro si o acoperire globala, cu exceptia Statelor Unite ale Americii.

Toate aceste planuri sunt concepute pentru a le oferi beneficiarilor accesul la servicii medicale la cele mai inalte standarde si pentru a creea cadrul necesar fiecarei persoane, dar si familiilor, pentru a minimiza efectele negative pe care o afectiune grava le poate avea. Fiecare dintre planurile propuse de MediHelp International acopera costurile pe care le presupun consultatiile pentru Second Opinion. Astfel oamenii au oportunitatea de a lua decizii fiind informati in legatura cu toate aspectele starii lor si capata un grad de siguranta mult mai mare in ceea ce priveste planul de tratament ales. 
 Contine 70 monografii contabile complete
din domenii de activitate variate

Click AICI >>


 

Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Conta.ro - www.conta.ro
Data: 2019-11-11
Vizualizari: 1949


  Alte ContaArticole
postat la: 2021-12-03
Vom afla de la specialistul nostru in randurile urmatoare daca, in cazul firmelor de curierat, exista vreo derogare de la prevederea legala in ceea ce priveste limitarea plafonului de incasari cash la 5.000 lei de la o persoana. Citeste mai mult ...
postat la: 2021-12-03
Angajatii de la stat vor beneficia si anul urmator de vouchere de vacanta, potrivit unei informari de pe site-ul Ministerului Economiei.  Citeste mai mult ...
postat la: 2021-11-29
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a subliniat ca termenul limita, 30 noiembrie 2021, pentru conectarea caselor de marcat la sistemul informatic al institutiei NU va fi prelungit.  Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

Modificari la MONOGRAFIILE CONTABILE in 2021: Studii de caz + Explicatii detaliate Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

Modificari la MONOGRAFIILE CONTABILE in 2021: Studii de caz + Explicatii detaliate


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Director
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2021. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services