search

S-a relansat www.Conta.ro! Iti place?

Pentru ca respectam meseria de economist-contabil si pentru ca suntem impreuna de 8 ani, dorim mereu sa va facem munca si mai usoara. Asadar, ne-am decis sa ne schimbam un pic imaginea, si am relansat site-ul Conta.ro. Am adoptat un design nou, mai modern, mai inovativ si care reprezinta in totalitate comunitatea conta.ro.
De asemenea, ţinānd cont de sugestiile pe care unii contabili le-au transmis pe adresa redactiei, meniul a fost redesenat, fiind evidenţiate categoriile care s-au dovedit a fi cele mai căutate de utilizatori. Īn categoria "Opinii", contabilii veti găsi toate editorialele, dezbateri şi arhiva articole. In stanga avem sectiunea "Calendar Evenimente" unde puteti alege sa participati la evenimente, conferinte, seminarii, cursuri si intalniri organizate de portalul conta.ro impreuna cu o serie de colaboratori si parteneri. Primul ContaEveniment a avut deja loc in 19 octombrie.
Forum-ul are si el o grafica noua si este mult mai aerisit si usor de folosit, avand facilitati noi pe care va lasam sa le descoperiti singuri :). Conta.ro ramane cea mai importanta sursa in aflarea ultimelor noutati si evenimente ale contabililor, precum şi locul unde gasesti rapid raspunsuri pertinente la intrebari din domeniul financiar-contabil, raspunsuri care au rezolvat de-a lungul celor 8 ani de existenta a portalului multe din problemele cu care v-ati confruntat in munca de zi cu zi.
Va invitam pe noul www.conta.ro si asteptam cu maxim interes sugestiile voastre la info@conta.ro cu privire la continua imbunatatire a acestuia. Cele mai bune 3 idei vor fi rasplatite printr-un un anunt gratuit pe site sau o inregistrare gratuita in director contabil.

Echipa Conta.ro


Conta.ro - 100% Contabilitate. Cea mai importanta comunitate virtuala de finante si contabilitate din Romania. Prezent din octombrie 2002 pe internetul romanesc, intr-un format practic si usor de folosit, portalul www.conta.ro se adreseaza in egala masura contabililor incepatori, contabililor-sefi, expertilor contabili, directorilor financiari, directorilor economici, specialistilor HR, auditorilor sau juristilor. In prezent sunt 89.500 de membri inregistrati si activi in cadrul forumului.

NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Noutati contabile 1711749600
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice