#1
Postat 03 July 2006 - 04:18 PM
#2
Postat 03 July 2006 - 04:35 PM
Fisiere atasate
#3
Postat 21 September 2007 - 02:17 PM
daca mai aveti postati si dvs. si eu o sa mai trimit
Fisiere atasate
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 11 September 2009 - 04:01 PM
#4
Postat 15 July 2008 - 12:32 AM
Fisiere atasate
Aceasta postare a fost editata de iimro2003: 15 July 2008 - 12:33 AM
#5
Postat 23 February 2009 - 05:26 PM
Fisiere atasate
#6
Postat 11 October 2011 - 05:10 PM
aferenta contractului de munca nr. ......... din data de .....................
Denumire post: Ospatar (cod ref. O)
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului „ ...”
Departament: Servicii
Subordonare: Sefului de sala
Supervizare: Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie
• Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
• Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Activitati principale:
• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:
• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:
• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Specificatiile postului:
• diploma de calificare in domeniu;
• experienta de minim 1 an ca ospatar;
• cunostinte medii de limba engleza;
• aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate pentru compromisul constructiv.
Deplasari:
• Frecventa: -
• Conditii asigurate: -
Relatiile cu alte departamente:
• descrise in Regulamentul de organizare si functionare si Regulamentul de ordine interioara.
Conditii de munca:
- in sediul unitatii;
- program normal de lucru, in schimburi.
Salarizare: Salariul brut lunar este de ..................... lei noi, la care se adauga sporurile negociate.
Facilitati: tichete de masa
Sanctiunile aplicate pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu conform rigorilor prevazute in fisa de post sunt descrise pe larg in Regulamentul intern (ROI).
S.C. ……………………… Am luat la cunostinta,
Director General
……………………………. ………..………………………………
Data:...................................
.............................................................................
FISA POSTULUI
anexa la contractul de munca nr. ………….… inregistrat la ITM al mun./jud. …………………………………….
Denumirea postului: BUCATAR
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului „ ...”
Departament: bucatarie
Subordonare: bucatarului sef
Supervizare: supervizeaza activitatea ajutorilor de bucatari
Relatii functionale: - cu sefii de birouri, personal administrativ, soferi de aprovizionare,
contabilitate;
- cu personalul de deservire a clientilor.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura prepararea comenzilor (meniurilor) intr-o maniera eficienta si profesionista.
Autoritatea postului: utilizeaza materialele si aparatura puse la dispozitie de firma.
Atributiile principale si sarcinile specifice:
- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
Specificatiile postului:
• studii medii;
• diploma de calificare in domeniu ;
• vechimea in specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin unul dintre locurile de munca anterioare;
• cunostinte medii de limba engleza;
• rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
• imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
• capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
• atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
• rezistenta mare la stres;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate de a lucra in ture.
Responsabilitati ale postului:
• raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
• pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
• respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
• utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.
In functie de activitatea curenta a unitatii, salariatul va indeplini orice alte sarcini dispuse de catre conducere, in legatura cu deservirea corespunzatoare a clientilor unitatii si in functie de competentele sale profesionale.
Prezentul document se constituie in anexa la contractul individual de munca si a fost intocmit in 3 (trei) exemplare originale, unul pentru salariat, unul pentru dosarul sau de personal si unul pentru Inspectoratul Teritorial de Munca al mun./jud. ..............................
Am luat la cunostinta.
Data comunicarii: ...............................................................................
Salariat, Departament Resurse Umane,
Semnatura Semnatura
…………………...………………………. ..........................................
Similar Topics
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi