Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 8

Salt la continut

Community Status Updates

carmenmaftei's Photo

carmenmaftei

I'll never be alone cause you're in my soul ...
Jun 07 2012 02:44 PM
carmenmaftei's Photo

carmenmaftei

10 femei se prezinta la portile raiului. Sf. Petru: - Cele care si-au inselat sotul sa faca un pas in fata. 9 femei fac un pas in fata. Sf. Petru zice: - Voi 9 urmati-ma si luati-o si pe surda aia cu voi!
Jun 06 2012 12:39 PM
afela's Photo

afela

Pentru reusita scopurilor indepartate trebuie sa stabilim scopuri cu termene mai mici :)
May 30 2012 03:55 PM
issabella89's Photo
coralaina's Photo

coralaina

Multumesc din suflet tuturor pentru urari! Tot ce-mi doresc mie ,va doresc si voua!
Apr 28 2012 09:52 PM
allllexandru's Photo

allllexandru

mai am o rugaminte...puteti sa+mi trimiteti, daca aveti si daca doriti o balanta de verificare ca sa contruiesc un bilant, cont de profit si pierdere, si SIG...as fi tare recunoscator..... ioan.apetrei85(around)yahoo.com
Apr 11 2012 12:16 PM
allllexandru's Photo

allllexandru

mai am o rugaminte...puteti sa+mi trimiteti, daca aveti si daca doriti o balanta de verificare ca sa contruiesc un bilant, cont de profit si pierdere, si SIG...as fi tare recunoscator..... ioan.apetrei85(around)yahoo.com
Apr 11 2012 12:15 PM
allllexandru's Photo

allllexandru

Apr 11 2012 12:15 PM
jaya's Photo

jaya

lista plata intretinere
Apr 10 2012 05:07 PM
piciri2003's Photo
gomUphoholi's Photo
roxxy_bz's Photo

roxxy_bz

Happy Valentine's Day...Iubirea pluteste in aer...desigur pe langa fulgii de zapada...:)
Mar 19 2012 01:23 PM
adinasb70's Photo
mihaela netoiu's Photo

mihaela netoiu

o primavara minunata tuturor!
Mar 01 2012 11:59 AM
dveoffice's Photo

dveoffice

In MO 372/2011 a fost publicata OUG 500/2011 – care constituie practic materializarea ultimului proiect de hotărâre de Guvern, propus de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor.
Feb 23 2012 04:55 PM
Cometa SQL