Community Status Updates

carmenmaftei
10 femei se prezinta la portile raiului. Sf. Petru:
- Cele care si-au inselat sotul sa faca un pas in fata.
9 femei fac un pas in fata. Sf. Petru zice:
- Voi 9 urmati-ma si luati-o si pe surda aia cu voi!

afela
Pentru reusita scopurilor indepartate trebuie sa stabilim scopuri cu termene mai mici :)

coralaina
Multumesc din suflet tuturor pentru urari! Tot ce-mi doresc mie ,va doresc si voua!

allllexandru →
mai am o rugaminte...puteti sa+mi trimiteti, daca aveti si daca doriti o balanta de verificare ca sa contruiesc un bilant, cont de profit si pierdere, si SIG...as fi tare recunoscator..... ioan.apetrei85(around)yahoo.com

allllexandru →
mai am o rugaminte...puteti sa+mi trimiteti, daca aveti si daca doriti o balanta de verificare ca sa contruiesc un bilant, cont de profit si pierdere, si SIG...as fi tare recunoscator..... ioan.apetrei85(around)yahoo.com

allllexandru →

roxxy_bz
Happy Valentine's Day...Iubirea pluteste in aer...desigur pe langa fulgii de zapada...:)

dveoffice
In MO 372/2011 a fost publicata OUG 500/2011 – care constituie practic materializarea ultimului proiect de hotărâre de Guvern, propus de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor.