Community Status Updates

-
Iunia28
Am vazut un post de-al tau in legatura cu lichidarea unei firme care nu avea decat un imprumut de la asociat si o masina. Am si eu un caz similar in care n-am decat o datorie la o firma din grup si active mai nimic, si as vrea sa stiu cum ai procedat tu pentru ca eu n-am nici cea mia vaga idee ce trebuie facut pentru a o lichida. Nu stiu cat e de greu, ce presupune etc. Crezi ca ma poti ajuta? Multumesc.
Feb 22 2012 05:31 PM

velcont
"Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău," căci sunt un contabil neinfricat calculatorul si programul de conta ma scapa de penalizari, majorari si amenzi pentru nedepunerea declaratiilor.

velcont
3 cuvinte care i-mi trezesc interesul indiferent de orice ora din zi:sex,mancare si somn.Nu neaparat in aceasta ordine.

velcont
Cateva greseli de contabilitate le repet periodic, ca sa nu fiu deprimat,de azi inainte o sa le numesc "traditii".

velcont
Azi tot m-am gandit unde sa o scot pe Doamna mea de "Valentine's" m-am gandit la un loc scump, elegant etc. si mergand cu masina dintr-o data mi-a cazut fisa:o scot la o benzinarie,rar mai gasesti in ziua de azi un loc mai scump.

velcont
RE la emailurile care ma roaga sa le trimit mai departe:Duminica am fost in cimitir si nu am vazut pe nici un mormant pe care sa scrie:a murit ca nu a dat FW la mail.

velcont
Ma uit la stiri si ma simnt ca si cand te uiti la un serial la care ai pierdut primul episod.

diamaria
cum procedez daca veniturile incasate sunt mai mari decat prevederile din buget?

diamaria
cum procedez daca veniturile incasate sunt mai mari decat prevederile din buget?