Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

Community Status Updates

leo_cristea's Photo

leo_cristea

Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă
Feb 22 2012 07:11 PM
Iunia28's Photo
  • Iunia28's Photo
    Iunia28
    Am vazut un post de-al tau in legatura cu lichidarea unei firme care nu avea decat un imprumut de la asociat si o masina. Am si eu un caz similar in care n-am decat o datorie la o firma din grup si active mai nimic, si as vrea sa stiu cum ai procedat tu pentru ca eu n-am nici cea mia vaga idee ce trebuie facut pentru a o lichida. Nu stiu cat e de greu, ce presupune etc. Crezi ca ma poti ajuta? Multumesc.
    Feb 22 2012 05:31 PM
adiban's Photo
mihaela netoiu's Photo

mihaela netoiu

-27.5 grade............mai vine primavara?
Feb 20 2012 11:35 PM
velcont's Photo

velcont

"Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău," căci sunt un contabil neinfricat calculatorul si programul de conta ma scapa de penalizari, majorari si amenzi pentru nedepunerea declaratiilor.
Feb 16 2012 11:29 PM
velcont's Photo

velcont

3 cuvinte care i-mi trezesc interesul indiferent de orice ora din zi:sex,mancare si somn.Nu neaparat in aceasta ordine.
Feb 14 2012 09:00 AM
Botezatu Alina's Photo

Botezatu Alina

concediere disciplinara
Feb 13 2012 11:47 AM
velcont's Photo

velcont

Cateva greseli de contabilitate le repet periodic, ca sa nu fiu deprimat,de azi inainte o sa le numesc "traditii".
Feb 08 2012 11:06 PM
velcont's Photo

velcont

Azi tot m-am gandit unde sa o scot pe Doamna mea de "Valentine's" m-am gandit la un loc scump, elegant etc. si mergand cu masina dintr-o data mi-a cazut fisa:o scot la o benzinarie,rar mai gasesti in ziua de azi un loc mai scump.
Feb 07 2012 10:07 PM
velcont's Photo

velcont

RE la emailurile care ma roaga sa le trimit mai departe:Duminica am fost in cimitir si nu am vazut pe nici un mormant pe care sa scrie:a murit ca nu a dat FW la mail.
Feb 07 2012 12:20 AM
velcont's Photo

velcont

Ma uit la stiri si ma simnt ca si cand te uiti la un serial la care ai pierdut primul episod.
Feb 06 2012 09:17 PM
™Angel™'s Photo

™Angel™

In sfarsit dupa 3 deszapeziri, am ajuns la birou!!!
Feb 06 2012 04:12 PM
diamaria's Photo

diamaria

cum procedez daca veniturile incasate sunt mai mari decat prevederile din buget?
Feb 04 2012 11:26 PM
diamaria's Photo

diamaria

cum procedez daca veniturile incasate sunt mai mari decat prevederile din buget?
Feb 04 2012 11:26 PM
euovidiu's Photo

euovidiu

www.incont.info
Feb 04 2012 12:32 AM
Cometa SQL