Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 16

Salt la continut

Community Status Updates

gabi7211's Photo

gabi7211

te rog imi trimiti si mie materiale pentru bilant economic, bilant functional pe adresa de email gbidum@gmail.com, merci mult
Oct 24 2011 06:32 AM
primavera's Photo

primavera

va rog sa-mi spuneti dupa parerea dumneavoastra ce plati se pot efectua din art.bugetar 59
Oct 18 2011 11:10 AM
isabela vasile's Photo

isabela vasile

Sunt femeia din spatele barbatului meu.
Locked Status Oct 14 2011 04:57 PM
28doinica's Photo
suzi's Photo

suzi

Buna Mihaela, am exact varianta ta 135 te rog ajuta-ma si pe mine cu ultimile 2 probleme, daca pot sa te ajut cu ceva spune-mi la adresa" laura.ciolacu@yahoo.com"
Oct 03 2011 08:41 PM
diana.ella's Photo
SERBAN MARIANA's Photo

SERBAN MARIANA

o toamna frumoasa !
Sep 22 2011 07:54 AM
SERBAN MARIANA's Photo
lazar20's Photo

lazar20

daca aveti probleme cu ANAF gen declaratii nedepuse la timp,reglari de fisa,schmbari de sediu, etc,contactati-ma(lucrez la o firma de contabilitate)
Sep 21 2011 07:22 PM
kurikisaki's Photo
kurikisaki's Photo
forbidden's Photo

forbidden

look into my eyes ...1,2,3 you are down! ;)
Sep 16 2011 08:39 PM
Alina Porumb's Photo
ovilenu's Photo

ovilenu

daca ai rezolvarea la probl3 si 4 contabilitate, te rog mi-o trimiti si mie pe lenuivan@yahoo.com
Sep 12 2011 10:23 AM
Miu Alexandru Adrian's Photo

Miu Alexandru Adrian

Buna sera
va vor sa imi trimiteti si mie M Of nr 1186bis/2005
va multumesc
Sep 10 2011 08:46 PM
Cometa SQL