Community Status Updates

marcu_ramona90 →
buna sunt noua pe acest forum si as avea nevoie de ajutorul tau, sunt studenta la cig anul 2 si te rog daca poti sa ma ajuti cu un caiet de practica am nevoie urgent. te rog daca poti sa ma ajuti asta e adresa mea marcu_ramona90@yahoo.com. multumesc

gya81
Buna ziua, am 3 intrebari
1pot incheia un act aditional pt. modific salariu si functie salariat la contr. de munca pe 14.09.2011 pe care sa-l completez in revisal si sa-l transmit pe 15.09.2011 si care sa-si produca efecte retroactiv incepand cu 01.09.2011 sau ?trebuie neaparat incheiat inainte de 01. 09 2011?
2pot intocmi un contr. de munca pe 13.09.2011 sa-l completez in REVISAL s...
1pot incheia un act aditional pt. modific salariu si functie salariat la contr. de munca pe 14.09.2011 pe care sa-l completez in revisal si sa-l transmit pe 15.09.2011 si care sa-si produca efecte retroactiv incepand cu 01.09.2011 sau ?trebuie neaparat incheiat inainte de 01. 09 2011?
2pot intocmi un contr. de munca pe 13.09.2011 sa-l completez in REVISAL s...

Riscuri Zero
www.riscurizero.ro
Riscuri Profesionale Zero in Industria Alimentara
Riscuri Profesionale Zero in Industria Alimentara

ILONA_RALUCA →
te rog spunem si mie cum ai facut salvarea din aplicatia206.007 si preluarea in 5.0.6

SERBAN MARIANA →
problema o rezolvi daca intri pe siteul lor il gaseti la instructiuni declaratii electronice este ceva cu admin...
eu am scris numele societatii si codul fiscal si i-am rugat si mi-au dat nr ff repede
succes!
eu am scris numele societatii si codul fiscal si i-am rugat si mi-au dat nr ff repede
succes!

ISAURA →
unde ai incarcat raportarea de la iunie 2009 ??????
__________________________ // __________________________
Am incarcat datele de la 31.12.2008 si 30.06.2008 in programul de situatii financiare la 30.06.2009.
Am gresit?!
Multumesc pentru raspuns.
__________________________ // __________________________
Am incarcat datele de la 31.12.2008 si 30.06.2008 in programul de situatii financiare la 30.06.2009.
Am gresit?!
Multumesc pentru raspuns.

Raluca Ivan
Am vazut ca pe pagina de logare la itm exista doua posibilitati de logare : una cu revisal-ul vechi sau in stanga cu revisal-ul nou,m-am logat acolo am trimis si mi-a luat revisal-ul fara nici o problema. Vezi ca daca te loghezi pentru versiunea noua si o transmiti nu mai poti sa trimiti cu versiunea veche nimic. Iti doresc o zi buna in continuare.

SERBAN MARIANA →
te rog sa imi spui si mie cum ai rezolvat problema cu eroarea de la REVISAL:
"ORA-20011: Formatul Fișierului este Invalid. -20041ORA-20041: Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract.
Eu primesc acest mesaj si nu iii dau de capat dar nu te-am gasit decat pe tine care ai avut aceasta problema
multumesc pentru ajutor!
"ORA-20011: Formatul Fișierului este Invalid. -20041ORA-20041: Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract.
Eu primesc acest mesaj si nu iii dau de capat dar nu te-am gasit decat pe tine care ai avut aceasta problema
multumesc pentru ajutor!

MIKY2010
buna!
eu am reusit sa-l transmit din prima, cu extensia RVS. denumirea am lasat-o asa cum s-a generat. ceea ce nu eram eu in clar, inainte de transmitere, era daca asa trebuia sa fie, cu extensia RVS, pentru ca de deschis, nu-l pot deschide. Dar a mers transmis.Am facut deja pentru 3 societati si a mers la toate. Am salvat fisierul RVS, apoi l-am trimis folosind varianta noua de transm...
eu am reusit sa-l transmit din prima, cu extensia RVS. denumirea am lasat-o asa cum s-a generat. ceea ce nu eram eu in clar, inainte de transmitere, era daca asa trebuia sa fie, cu extensia RVS, pentru ca de deschis, nu-l pot deschide. Dar a mers transmis.Am facut deja pentru 3 societati si a mers la toate. Am salvat fisierul RVS, apoi l-am trimis folosind varianta noua de transm...

tamyracom →
salut.. vreau si eu raport de gestiune periodic in excel daca se poate..
multumesc anticipat..
multumesc anticipat..

SERBAN MARIANA →
te rog sa imi spui si mie cum ai facut sa transmiti revisalul deoarece si eu am aceeasi eroare ca tine , salvez fisierul si nu il primeste cand il trimit imi da eroare
-cum ai numit ce ai salvat sau ai lasaty ce au scris ei?
-cum ai numit ce ai salvat sau ai lasaty ce au scris ei?

cycyan →
Buna..am vazut pe forum ca ai putut ajuta niste persoane..Sunt stdent in anul II la FB USH, si te rog, daca ma poti ajuta cu un caiet de practica. Adresa mea este t_ciprian89@yahoo.com .Multumesc anticipat

unzip →
F MARE DREPTATE AI, LEGAT DE DECLARAREA IMPOZITULUI. DAR IN CONTA , CUM FACEM?? IL STORNAM PE CEL INREG LA TRIM 1?? SAU IL LASAM ASA, REGULARIZAREA FACANDU-SE IN 101 LA SF DE AN? DE... PREA MULTE SCHIMBARI M-AU ZAPACIT

-
mihaela_cva
il calculam si inregistram acum in conta, il declaram in 100 daca exista diferenta in plus fata de trim precedent si il regularizam la final an, prin 101.
eu nu citesc mesaje aici, deci scuze daca e prea tarziu raspunsul si nu il mai poti folosi, macar ai o confirmare la ceea ce faci
Nov 18 2011 12:21 AM