Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 18

Salt la continut

program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#341 Violeta Tihon

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 248 Postari:

Postat 18 March 2008 - 11:41 AM

In "Fisiere", "Salariati" dai modificare pe salariatul in cauza si exista in dreapta sus "Detalii" unde bifezi "neimpozitat".

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 09 July 2008 - 01:46 PM

#342 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 18 March 2008 - 09:30 PM

Am si eu o rugaminte,cine poate sa-mi raspunda .Tin contabilitatea acasa la o societatea cu productie de paine si produse de patiserie,cu retete,consumuri,livrari cu facturi si prin magazine proprii,cu gestiuni cantitativ-valorice si una global- valorica.Am intrat cu 01 ianuarie pe programul SAGA fata abonament deocamdata.Am vrut sa vad cum merge.Contabilitatea primara se tine la sediul societatii pe alt calculator,de catre alta persoana.Eu am incercat la inchiderea lunii ianuarie sa fac export / importde pe calculatorul societatii pe calculatorul meu pt.a incheia luna .Nu am reusit,asa ca a trebuit sa fac salvare /restaurare.La sfarsitul lui februarie am incercat iar,si tot nu am putut prelua.Intrebarea mea este: daca ma abonez,va merge rxport/ importul ???sau este acelas lucru.Alta problema : Imi iese in balanta o diferenta intre total debit si total credit,si nu stiu de unde provine.V-as ruga ffffffff mult sa-mi raspundeti,ca sa stiu daca ma ajuta sa fac abonament pentru rezolvarea exportului,si daca trebuie abonament pentru fiecare calculator separat,al societatii si al meu.Va multumesc pentru atentie.Mentionez ca am citit si forumul din Saga,dar n-am gasit raspuns la ce ma doare. :pullhair: :frusty:

#343 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 19 March 2008 - 01:47 PM

Vezi postareaSeptimiu, la Mar 15 2008, 04:51 PM, a spus:

Vezi postareaIaro, la Mar 15 2008, 01:12 AM, a spus:

O alta solutie ar fi sa ii dai actualizare plan de conturi, numai daca ai acces la net, de pe computerul unde este instalat Saga.
:frusty: ai impresia ca planul de conturi il actualizeaza de pe net?

Iarta-ma te rog,ca m-am bagat aici,dar asa poate o sa ma ajuti cu postarea 236.Fie-ti mila de mine te rog.Multumesc anticipat

Zeno :pullhair:

#344 mike2005

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 20 March 2008 - 08:14 AM

Caut un program de contabilitate care sa functioneze pe LINUX KIWI, daca ma poate ajuta cineva.
Va multumesc

#345 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 20 March 2008 - 11:15 AM

Vezi postareazeno, la Mar 18 2008, 09:30 PM, a spus:

.Mentionez ca am citit si forumul din Saga,dar n-am gasit raspuns la ce ma doare. :pullhair: :frusty:

Daca ai abonament poti cere consultatii-au asistenta 24 din 24 telefonic sau pe email;asta pentru preluare date din alte programe.
Pentru productie poti folosi retetarele din program.
Pentru ong-ri te lasa sa introduci conturile care nu sunt in conta comerciala si chiar sa faci analitice la ele, dar pe structira pe care o are programul.

#346 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 20 March 2008 - 08:01 PM

Multumesc Bibi,am folosit retetarele,incurcatura era doar la Export/import si faptul ca nu stiu unde mi s-a ascuns o suma de nu-mi iese debitul cu creditul in balanta .Cu ONG-uri n-am treaba,iar conturi mi-am bagat.multumesc oricum,cred ca o sa fac abonament .

#347 Iaro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 423 Postari:

Postat 20 March 2008 - 08:22 PM

Cauta in fise de cont sa vezi unde anume ai neconcordante intre sumele de pe debit si de pe credit!
Problema cu export / import de pe un computer pe altul nu cred ca e posibila deoarece cele doua computere au HDD-uri diferite, iar Saga se instaleaza tinand cont de seria HDD-ului. Ce ti-ar trebui tie ar fi o retea in care pe un calculator (sa zicem ca are functiunea de server de retea se instaleaza Saga, cu licenta, adica cu Contract) si de alte calculatoare legate in retea (statii de lucru) care sa comunice cu serverul si astfel sa se poata lucra din doua sau mai multe locatii diferite, locatii legate intre ele prin intermediul unei retele!!!! Astfel ceea ce se lucreaza la statiile de lucru sa se transfere prin retea la server si astfel centralizarea datelor sa se faca pe acel server.
Exact nu prea stiu sa explic in cuvinte, dar cred ca per ansamblu ai inteles solutia care sa te scoata din impas!!! :pullhair:

#348 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 20 March 2008 - 09:17 PM

Multumesc Iaro,asta o sa fac cu conturile,iar cu exportul si importul am banuit ca nu se poate,de asta nu m-am grabit cu plata abonamentului.cu lucrul in retea,nu stiu daca gasesc pe cineva,ca eu nu ma pricep la aceasta tehnica (sunt de pe vremuri ). Multumesc,credeam ca nu-mi mai da nimeni atentie .

#349 mihaela_lica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 92 Postari:
  • Interests:acumulare

Postat 20 March 2008 - 09:33 PM

Buna seara,
Am creat o firma noua in SAGA si desi am stabilit analitice atat pentru cele doua conturi in ron cat si cele doua in valute diferite, totusi, doar in jurnalul de banca-ron pot selecta unul dintre cele doua analitice dar in jurnalul de banca-valuta am activat doar un singur analitic celalalt fiind imposibil de selectat desi am sume preluate in bilantul de deschidere si analitic distinct.
Ma poate indruma cineva? Multumesc anticipat.
lasa zilei de maine, grija zilei de maine...

#350 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 21 March 2008 - 06:55 PM

Am gasit de unde provine diferenta la balanta intre debit si credit in programul SAGA.cand dau validare stocuri ,imi face inchiderea cu ; 348=378;........=4428.Deci suma din 4428 este numai pe credit,pt.ca pe debit nu este nici un cont.Mentionez ca am bifat gestiuni distincte si descarcare global valorica,pt.ca am si o gestiune global valorica.Poate s-a mai lovit si altcineva de acest lucru,si a gasit solutia.

#351 mihaela_lica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 92 Postari:

Postat 21 March 2008 - 08:43 PM

Vezi postareamihaela_lica, la Mar 20 2008, 09:33 PM, a spus:

Buna seara,
Am creat o firma noua in SAGA si desi am stabilit analitice atat pentru cele doua conturi in ron cat si cele doua in valute diferite, totusi, doar in jurnalul de banca-ron pot selecta unul dintre cele doua analitice dar in jurnalul de banca-valuta am activat doar un singur analitic celalalt fiind imposibil de selectat desi am sume preluate in bilantul de deschidere si analitic distinct.

Fac inca o incercare.Poate stie si ma indruma cineva.
Multumesc

#352 geangua821

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 22 March 2008 - 04:21 PM

tine cineva contabilitatea de gestiune pe saga? Ar fi super daca m-ar ajuta cineva...Am control de fond si.... :pullhair:

#353 Violeta Tihon

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 248 Postari:

Postat 24 March 2008 - 08:15 PM

Vezi postareamihaela_lica, la Mar 21 2008, 10:43 PM, a spus:

Vezi postareamihaela_lica, la Mar 20 2008, 09:33 PM, a spus:

Buna seara,

Fac inca o incercare.Poate stie si ma indruma cineva.
Multumesc

Incearca sa intri pe "Configurare societati" , "conturi automate" si vezi daca nu cumva la banca in valuta ai analitic. Aici ar trebui sa fie doar sinteticul. Eu am avut o problema asemanatoare dar pentru contul 5121 si m-au indrumat chiar cei de la Saga.Sper sa rezolvi problema.

#354 mihaela_lica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 92 Postari:

Postat 24 March 2008 - 09:52 PM

Iti multumesc pentru informatie. Ai avut dreptate, am rezolvat problema.
Toate cele bune!

#355 SimoG

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 March 2008 - 08:18 PM

Buna seara,

Scriu pentru prima data pe acest forum si am mare nevoie de ajutor.
Daca este cineva care foloseste programul saga c as avea si eu nevoie de kit-ul de intalare pt versiunea 3.0.309
Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta. :pullhair:
email: georg_simonovik@yahoo.com

#356 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 30 March 2008 - 06:44 PM

Il iei de pe site-l lor: saga soft.Fara abonament nu beneficiezi actualizari.

#357 msjohntm

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 01 April 2008 - 11:30 PM

Am eu.

#358 lore14

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 05 April 2008 - 03:27 PM

Va rog un sfat...lucrez de mai mult timp pe sagasoft, si vreau sa cumpar licenta. Problema mea este ca eu pe laptop nu am discheta si din pacate inca la noi aceasta metoda se foloseste. Exista posibilitatea de a salva fisierele generate de program pentru declaratiile pentru ITM, pe un alt director pe care apoi sa-l mut pe un alt calculator cu discheta??? :pullhair:
Multumesc

#359 lore14

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 05 April 2008 - 05:19 PM

Mai am o nelamurire...cand introduc date facurilor la intrari iar la cont trec 6028 de exemplu, nu-mi apare nicaieri butonul de "Bon consum" desi am dat validare operatiei. Am facut si refacut de 10 ori si nu inteleg unde gresesc...oare ati mai patit? ce pot sa fac?

#360 CorinaCristina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 87 Postari:

Postat 05 April 2008 - 06:37 PM

Le inregistrezi cantitativ valoric? Sau nedefinit?

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL