Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 35

Salt la continut

program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#681 emilia mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 18 March 2010 - 03:23 PM

Ai dreptate , suntem "drogati"dar ne luam doza de aici din conta.ro :frusty:

Mergeeeee :laugh: :laugh:

Aceasta postare a fost editata de emilia mihaela: 18 March 2010 - 03:29 PM

#682 christa_anda

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 214 Postari:

Postat 18 March 2010 - 04:21 PM

Vezi postareaAdrianSBP, la Mar 10 2010, 05:12 PM, a spus:

Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dumneavoastra doamnelor si domnilor contabili
, vreau sa-mi spuneti si mie daca se poate ce "cod de referinta" trec in jurnalul de cumparari(Saga) pentru niste penalizari de intarziere plata factura Vodafone.Programul de contabilitate Saga imi pune 15-16 si sunt sigur ca nu are ce cauta acesta referinta acolo.
Va multumesc mult .

Ba tocmai ca-i f corect; se refera la poziti din decontul de TVA ( doar n-ai crezut ca se refera la conturi...:) )

#683 bolba

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 121 Postari:

Postat 19 March 2010 - 12:13 AM

Nu-s Ioana.....ce bine ! am un miel de pasti.
In sfarsit , am reusit sa intru pe saga in seara aceasta.

Aceasta postare a fost editata de bolba: 19 March 2010 - 12:19 AM

#684 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 23 March 2010 - 02:31 PM

Help ! poate cineva mai cu experienta in state de plata ma poate ajuta : am pe cineva care plateste pensie facultativa si c/m legii suma constituie deducere suplimentara si se scade din venitul net ,micsorandu-se venit baza de calcul ce urmeaza a fi impozitat.
Eu nu stiu unde si cum o pot pot pune ,pt a diminua baza imozabila ...adica sa pot sa o trece la casuta " deducere suplimentara"
Nu pot sa cred ca SAGA nu a rezolvat aceasta problema...

#685 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 23 March 2010 - 02:46 PM

foloseste butonul retineri din cadrul statului de plata

#686 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 23 March 2010 - 02:51 PM

Multumesc Septimiu, l-am folosit si nu opereaza ,scade numai inainte de "restul de plata"

#687 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 23 March 2010 - 02:53 PM

in statul de plata, mergeti la Retineri, alegeti salariatul, dati Adauga si completati astfel:
- denumire retinere = pensie privata, facultativa, etc (dupa dorinta dumneavoastra)
- aplicat la = venit brut realizat
- suma fixa (lunara) = 100
- retinut din= venit baza calcul
salvare, apoi actualizare date.
Astfel Saga calculeaza corect, doar ca suma va aparea in statul de plata la rubrica Retineri ( dreapta) si nu la deducere suplimentara ...sa speram ca pe viitor Saga va reusi sa rezolva problema :frusty:

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 23 March 2010 - 02:54 PM

#688 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 23 March 2010 - 03:27 PM

Multumesc mult , acum am vazut calculand cu" creionul pe hartie" ca el calculeaza corect ,dar nu ARATA asta. Daca nu-mi spuneai ,nu vedeam
Multumec mult inca odata si pt. promtitudine :frusty:

#689 elantrans

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 20 April 2010 - 05:11 PM

pentru o firma de transport marfuri ce program de conta imi recomandati daca stie cineva va multumesc

#690 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 22 April 2010 - 08:13 PM

Cine poate sa-mi raspunda :pot folosi cu usurinta Saga C pt o firma care vinde marfuri cu amanuntul (sa am gestiune cantitativ -valoric)
Pana acum am folosit programul doar pt. servicii.

#691 emilia mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 22 April 2010 - 08:24 PM

Doina P'

Poti folosi saga C pentru gestiune numai daca ai activat si varianta cu stocuri , se lucreaza foarte usor , dar cel mai simplu poti intra pe forumul saga , sincer gasesti acolo multe explicatii cum trebuie sa setezi programul

#692 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 22 April 2010 - 09:23 PM

multumesc Emilia !

#693 GabrielD1967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 03 May 2010 - 12:32 PM

Va rog in SAGA C free... vreau sa listez balanta de verificare si in loc de "director economic" sa scrie "contabil-sef"... nu am gasit nici o setare de acest gen.
Daca nu se rezolva ma gandesc sa le printez in format pdf, apoi sa le transform in word si sa modific... sau sa tai cuvantul pe foaia tiparita si sa scriu peste... Aveti idee de unde si daca se poate schimba asta in program?

#694 emilia mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 03 May 2010 - 12:55 PM

@GabrielD1967

Pentru a modifica setarile pentru semnatura , trebuie sa ajungi in meniul principal Administrare> Configurare societati si in josul ferestrei apare undeva acolo SEMNATURI PENTRU RAPOARTE si modifici ceea ce doresti acolo

Aceasta postare a fost editata de emilia mihaela: 03 May 2010 - 12:56 PM

#695 GabrielD1967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 03 May 2010 - 02:32 PM

@ emilia mihaela

Multumesc pentru raspuns asa de promt. Din pacate am fost pe acolo si inainte sa cer ajutorul si eu vad ca se pot adauga doar numele pentru semnaturi. Am incercat sa vad cum printeaza daca scriu acolo "Contabil Sef" si nu face altceva decat sa adauge cuvantul respectiv sub cuvantul "Director etc..." fara sa il inlocuiasca.
Poate e ceva care imi scapa... vreun click in vreun loc... nu stiu... :frusty:

#696 emilia mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 03 May 2010 - 02:38 PM

@GabrielD1967

trebuie sa adaugi ce vrei acolo si te duci cu o casuta mai sus si apoi sa revi la ceea ce ai modificat , iesi apoi din program si mai intra odata , cred ca am fost coerenta , dupa o nunta iti dai seama cum suntem :frusty:

#697 GabrielD1967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 03 May 2010 - 03:25 PM

@emilia mihaela

Am incarcat poza cu ceea ce am facut. Rezultatul este ca adauga numele "Gabriel" sub "Director economic" si nu il inlocuieste cu "Contabil Sef". In rest m-am dus, m-am intors... am intrat, iesit... si tot aia este. Mai explicit decat atat nu stiu cum sa fiu... am mai avut o poza de incarcat, dar a depasit dimensiunea permisa pe forum. :laugh:
Nunta spui... :frusty: sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra sarbatoritilor!

Fisiere atasate

#698 emilia mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 03 May 2010 - 03:44 PM

@GabrielD1967

In loc de gabriel treci director economic

scuze , m-am uitat acum pe o balanta si acolo apare director economic si numele sub

sa incerc si eu la mine sa vad cum anume te pot ajuta

Aceasta postare a fost editata de emilia mihaela: 03 May 2010 - 03:48 PM

#699 emilia mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 03 May 2010 - 03:56 PM

Gabriel , iti dau link-ul de la forumul de saga poate gasesti acolo ceva , pe bune (scuza-mi limbajul academic) daca stiu cum se face :frusty:

http://www.sagasoft.ro/forum/index.php

sunt draguti acolo si poate s-au lovit de schimbarea denumirii dintre director economic in contabil sef :laugh:

#700 GabrielD1967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 03 May 2010 - 04:19 PM

@emilia

Daca scriu Contabil Sef in locul unde am scris Gabriel atunci o sa considere ca asta e numele meu. :frusty:

Programul nu il cunosc foarte bine. Lucrez cu el de vreo saptamana. Tin contabilitatea la un CAR de curand infiintat. Sunt in stadiul in care incarc articolele contabile preluate dintr-o baza de date. Nu am cumparat programul inca, dar simt ca e OK deocamdata. Nici nu cred ca o sa il cumparam pana la sfarsitul anului, deoarece nu am strans inca fondurile sa ne platim salariile si facem munca patriotica la inceput. Stiu forumul SAGA si am dat cautare pe acolo. Problema e ca acolo nu pot scrie decat cei care au abonament. Daca ai fi draguta sa intrebi tu acolo ceea ce am intrebat eu, iti multumesc frumos. Am totusi banuiala ca nu se poate... ca nu s-au gandit la asta... sau au considerat ca nu e necesar. Altfel ei se lauda ca in afara de actualizari si serviciu clienti, totul este functional in versiunea Gratis, deci nu cred ca e vreo limita a programului din aceasta cauza.
Apropos de limite... am mai remarcat ca pot sa export planul de conturi in Excel, dar nu pot sa il import la loc. Si atunci ca sa nu se piarda eventual, doar salvand programul din cand in cand.

Similar Topics Collapse

7 useri citesc topicul

0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL