Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
bonuri deductibille 100 ron-rovinieta 200 ron ? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

bonuri deductibille 100 ron-rovinieta 200 ron ?

6 replies to this topic

#1 ralsera

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 309 Postari:

Postat 03 March 2006 - 11:26 AM

buna ziua,
am inteles ca acum se deconteaza bonurile care au valoare mai mica de 100ron, bonul meu cu rovinieta este de 200 ron?
ce fac in acest caz?
va multumesc
serafimescu

#2 Cristina Vanghele

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 198 Postari:
  • Interests:informare si cunoastere

Postat 03 March 2006 - 12:25 PM

Nu-l poti deconta drept cheltuiala.

#3 crissaaccc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 03 March 2006 - 12:40 PM

Ralsera, spune-mi si mie unde este mentionat ca se pot deconta bonuri cu valoare mai mica de 100 Ron. Mersi

#4 carolina3

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 349 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 03 March 2006 - 12:54 PM

http://www.conta.ro/forum/viewtopic.php?t=...=asc&&start=135

#5 ana maria

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 231 Postari:

Postat 03 March 2006 - 12:54 PM

OMF 1714/2005, MO 194/01.03.2006

#6 adigv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 03 March 2006 - 01:08 PM

Rovinieta reprezinta o taxa datorata statului si colectata de catre ANDR prin intermediari. E prevazuta prin act normativ, nu vad de ce nu poate fi decontata fara probleme.
Beneficiar este Min Transporturilor printr-o institutie publica din subordine. Daca o achiti la CEC, ce factura ar trebui emisa? Furnizor Min Transporturilor, prin ...., prin CEC.
Nu contine tva, asa ca poate fi dedusa fara probleme. (ma repet)

#7 ana maria

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 231 Postari:

Postat 03 March 2006 - 01:14 PM

adigv a spus:

Rovinieta reprezinta o taxa datorata statului si colectata de catre ANDR prin intermediari. E prevazuta prin act normativ, nu vad de ce nu poate fi decontata fara probleme.  
Beneficiar este Min Transporturilor printr-o institutie publica din subordine. Daca o achiti la CEC, ce factura ar trebui emisa? Furnizor Min Transporturilor, prin ...., prin CEC.  
Nu contine tva, asa ca poate fi dedusa fara probleme. (ma repet)
Eu achizitionez rovinieta de la Posta, pe factura la Furnizor apare C.N. A.D.N.R, iar pe chitanta la furnizor apare C.N. POSTA ROMANA SA.

Similar Topics Collapse

7 useri citesc topicul

0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL