Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Ajutorrrrrrrrr - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Ajutorrrrrrrrr

6 replies to this topic

#1 nicoletalaz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 14 March 2006 - 04:57 PM

Am doi angajati, pe care seful a vrut sa ii concedieze (cu art 65 lit 1 Codul muncii), iar acum s-a razgandit....vor ca acestia sa isi continue activitatea!

Mentionez ca ei se afla inca in preaviz pana pe 21 martie, decizia de concediere a fost inreg si la ITM, doar ca nu s-a completat in carnetul de munca, pt ca trebuia sa se incheie si preavizul!!!!

Ce acte trebuie sa fac, ca cei 2 sa isi continue activitatea la firma noastra, in continuare ????
nicol

#2 nicoletalaz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 14 March 2006 - 04:58 PM

Scuzati-ma sunt in criza de timp....ca am si uitat sa va multumesc tuturor celor care imi vor raspunde!!!!!

nicol

#3 mih@

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 168 Postari:

Postat 14 March 2006 - 05:10 PM

mergi la itm si incearca sa faci un alt act prin care sa anulezi ce ai depus initial. cred ca la nivel de conducere cu argumente solide poti rezolva

#4 florika

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 297 Postari:

Postat 14 March 2006 - 06:22 PM

Eu cred ca faci o decizie de anulare a deciziei de concediere cu un argument solid ( societatea a reusit intre timp sa-si depaseasca problemele financiare etc), deoarece in preaviz salariatii trebuiau sa vina la serviciu, deci ei vor fi prezenti 8 ore si nu vei avea probleme cu statul pe februarie.
Vorbeste cu inspectorul tau de la ITM.

#5 nicoletalaz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 14 March 2006 - 10:04 PM

Va multumesc pentru sfaturi....maine o sa merg la insp meu de personal si o sa imi zica el sigur ce trebuie sa fac in cazul asta....

o seara placuta!!!!
nicol

#6 Dan_Draghici

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 110 Postari:

Postat 16 March 2006 - 02:55 PM

1.In primul rind nu SE ANULEAZA decizia.Asta o face numai instanta de judecata.

SE REVOCA .

exemplu.

Se revoca decizia nr. ... din data de .. prin care domnii x si y erau concediati incepind cu data de ...
Persoanele nominalizate vor ramine in continuare salariati ai sc ....

>>>.SI EVENTUAL IN COMPLETARE>>>
Se atrage atentia D-lor ca la prima abatere vor fi concediati.....

Simplu si eficient
Draghici Dan

#7 nicoletalaz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 16 March 2006 - 04:24 PM

Va multumesc pentru raspuns.....am rezolvat si mai simplu...pentru ca nu am operat nimic in cartea de munca....am rupt deciziile emise( si firma noastra si insp de personal de la ITM), cu acordul inspectorului, binenteles...

Data viitoare voi sti ce trebuioe sa fac!!!!:D

Va doresc o zi buna!!!
nicol

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL