Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
asa a fost la Conta Cafe Tg Mures - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

asa a fost la Conta Cafe Tg Mures

9 replies to this topic

#1 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:
  • Interests:to rule the world

Postat 18 March 2006 - 06:57 PM

A avut loc Conta cafe la Tg Mures.
Cei care au participat au posibilitatea sa se exprime aici.
Pareri, sugestii, reclamatii.............etc.
Vin si pozele, dar mai am nevoie de ajutor din partea adminilor.

#2 Maria Baziotis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 18 March 2006 - 09:16 PM

Astazi am participat la CONTA CAFE' Tg.Mures.Surprinzator, atat de multe probleme si atat de putini participanti. Doar 14 colegi au raspuns prezent invitatiei.Nu pot crede ca doar acestia au probleme. Unde sunteti stimati colegi, pe forum sumtem multi, ne plangem, ne dam cu parerea dar nu vrem sa ne aratam.
-Care dintre voi nu este sufocat de avalansa de acte normative care modifica modificarea pentru modificarea modificarii?
-Care dintre voi nu a avut un control pe linie fiscala sau financiara cu consecinte mai mult sau mai putin usturatoare?
-Care dintre voi nu cunoaste umilinta de a sta la cozile interminabile pentru a depune declaratiile si a-ti suportat comportamentul impardonabil al functionarului public?
-Legea evaziunii fiscale a inceput sa -si produca efectele asupra unor colegi de breasla, acest lucru nu va sperie?
Toate aceste probleme au fost discutate astazi la CONTA CAFE' Tg.Mures.
INTREBARE: De ce suntem asa putini cei care vrem sa ne vedem, sa schimbam pareri, sa incercam sa gasim interpretari comune acolo unde legiuitorul lasa loc , sa invatam sa ascultam pentru a putea fi ascultati?
RASPUNSUL: vi-l dati voi.
Multumiri colegelor noastre Kimba si Anci care s-au straduit si au facut posibila aceasta intalnire .
Maria

Maria

#3 ANCI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 124 Postari:
  • Interests:diverse

Postat 18 March 2006 - 09:55 PM

sunt de aceasi parere cu colega. fara sa va fac reprosuri , dupa cum se preconizeaza anul viitor nu o sa mai depunem 6 feluri de declaratii dupa salariati ci o sa depunem cel putin 15.si aste numai datorita faptului ca noi contabilii nu suntem uniti si nu ne facem auziti vocea.(sunt foarte curiasa cei de la ministerul muncii care ne obliga sa depunem la ei 3 feluri de declaratii stiu din ce consta?)si o intrebare pentru cei care nu ati fost: ce asteptati ca altii sa isi rupa gaturile ca voua sa va mearga mai bine?nu ar fi mai simplu ca toti sa participam sa ne facem viata mai usoara?

#4 laura-alina spinoche

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 19 March 2006 - 10:13 AM

Inteleg dezamagirea organizatorilor, dar credeti-ne si pe noi cei care locuim la foarte mare distanta de Tg. Mures (eu la Mangalia) ca este aproape imposibil de ajuns. Pe cuvant ca mi-as fi dorit foarte mult sa particip, mai ales ca subiectele propuse au fost de actualitate si sunt sigura ca s-au ridicat o multime de alte intrebari. Poate ar fi un bun exemplu de urmat si pentru colegii din alte regiuni. Si da, sunt de acord sa strangem randurile si sa ne facem auziti. Multe succese tuturor.
laura

#5 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:

Postat 19 March 2006 - 10:30 AM

Laura, intrebarea a fost adresata colegilor din Tg Mures si din judet. In primul rand au fost asteptati cei din Tg Mures dar am avut trei participanti din Sighisoara, un participant din Ludus, au venit fete tinere din Reghin (daca nu ma insel), deci cei care au vrut au venit.
Referitor la organizarea Conta Cafe in tara am deschis un capitol la "Chestionare, sondaje" si te rog sa-ti exprimi dorinta si acolo.
Eu cred ca multi asteapta sa vina cineva si sa organizeze evenimentul la ei in localitate. Asteptam, asteptam si nu se intampla nimic. Nu mai asteptati, treceti la treaba. Este spre binele vostru si aveti numai de castigat.

#6 conta_ro

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1223 Postari:

Postat 20 March 2006 - 03:53 PM

poze ati facut?
fac un capitol pt tg mures?
conta_ro

#7 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:

Postat 20 March 2006 - 06:06 PM

kimba a spus:

da, cu asta am inceput.

#8 conta_ro

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1223 Postari:

Postat 20 March 2006 - 06:17 PM

kimba a spus:

kimba a spus:

da, cu asta am inceput.
am facut
conta_ro

#9 conta_ro

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1223 Postari:

Postat 20 March 2006 - 07:34 PM

Vreau sa multumesc pe aceasta cale celor doua persoana care au facut aceasta intalnire posibila. KIMBA SI ANCI.
conta_ro

#10 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:

Postat 13 April 2006 - 07:58 PM

am pus pozele de la conta cafe
http://www.conta.ro/...at.php?cat_id=5

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul