Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Conta Cafe, unde? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Conta Cafe, unde?

6 replies to this topic

#1 skf

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 57 Postari:

Postat 10 March 2006 - 06:36 PM

Oare veti ajunge si prin Pitesti?

#2 dumyg2

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 15 March 2006 - 01:43 PM

Dar la Galati cand veniti? :?: Mi-as dori mult sa ma intalnesc cu voi . Sunt oarecum incepatoare in domeniu si m-ar interesa mult o colaborare

#3 marian80

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 30 Postari:

Postat 17 March 2006 - 10:01 PM

buna! ce ar fi ca sa face-ti treaba asta in orase din toata tara, sau pe regiuni (istorice :) )...dc se facea mai proape de bacau..veneam si eu.. si dadeam o mana de ajutor
marian80

#4 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:
  • Interests:to rule the world

Postat 18 March 2006 - 08:27 AM

Puteti organiza si voi Conta Cafe: spuneti ca doriti acest lucru, va apucati, faceti lobby pe forum, trimiteti invitatii, rezervati o sala, va pregatiti cu teme de discutie si s-a facut.
Nu este ceva imposibil.

#5 Maria Baziotis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 19 March 2006 - 11:17 AM

De ce asteptam sa fim invitati, sa ne povesteasca altii ce avem de facut.
Hai sa invatam sa comunicam intre noi, sa ne intalnim cat mai des, la inceput putini, asa cum a fost la CONTA CAFE' Tg.Mures.
Asa ne-a invatat sistemul sa fim individualisti si egoisti, dar a ne plange fiecare de mila si a ne tarai pe branci mai departe nu este o solutie.
La aceste intalniri nu vine nimeni sa ne spuna ce avem de facut.Sunt simple consfatuiri intre noi in urma carora se pot desprinde concluziii pe care le putem posta pe forum intr-un subiect separat si care vor putea constitui baza unui inscris catre Ministerul de Finante, Ministerul Muncii sau alte ministere sau foruri care ne-ar putea ajuta sa rezolvam problemele.
Mai multe voci formeaza un cor. Daca vom canta cu totii, ne vom face auziti.
Maria
Maria

#6 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:
  • Interests:to rule the world

Postat 19 March 2006 - 11:32 AM

Subscriu, cu atat mai mult cu cat avem acest forum la dispozitie, chiar daca nu ne cunoastem personal, avem posibilitatea sa tinem legatura prin forum.

#7 mariana_fira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:
  • Interests:tot ce tine de contabilitate

Postat 20 March 2006 - 01:28 PM

un conta cafe la iasi? v-ar interesa?
sa aveti o zi buna!

Similar Topics Collapse

15 useri citesc topicul

0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi