Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
depunere on-line pensii si 100 ?! - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

- - - - -

depunere on-line pensii si 100 ?!

21 replies to this topic

#21 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 06 April 2006 - 10:16 PM

O ALTA BIROCRATIE
doar a venit primavara, trebuie sa schimbam tinuta, nu?
:lol:
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#22 forumist

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:

Postat 15 June 2007 - 07:04 AM

Vezi postareastanica_ruxandra, la Apr 6 2006, 08:19 AM, a spus:

Draga AlinaV,
Cererea o trimiti la urmatoarea adresa (cu confirmare de primire):
CASA DE PENSII A MUNICIPIULUI BUCURESTI
(declaratie lunara obligatii de plata catre bugetul de stat-depunere on-line)
Calea Vitan nr.6
Cod 031296
Sector 3
Bucuresti
Merge foarte repede . La mine asta e prima luna in care am depus on-line. Dupa trimiti declaratia pe mail, trebuie sa o trimiti pe hartie prin posta, la aceeasi adresa, tot cu confirmare de primire.

neatza!
am si eu o intrebare in legatura cu acest subiect... dupa ce trimit aceasta cerere la CASA de PENSII astept vreun raspuns ceva sau in aceeasi luna pot sa trimit deja declaratia pe mail si bineinteles pana pe 25 si prin posta cu conf de primire?
multumesc

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL