Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Declaratii ce se depun in cazul singurului salariat in CFS - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Declaratii ce se depun in cazul singurului salariat in CFS

10 replies to this topic

#1 ilasiu ion

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 11 April 2006 - 05:36 PM

Buna ziua va rog a ma indruma si anume societatea are un singur salariat cu timp partial(2ore) si acesta este in concediu fara salariu. Ce declaratie trebuie depusa afara de stat ITM in zero si cea ITM declaratie procent comision tot in zero. :roll: :roll: :idea:

#2 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 12 April 2006 - 01:47 PM

Declaratia 100 cu valoarea 0 pt. obligatiile legate de salarii

#3 ilasiu ion

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 14 April 2006 - 10:51 AM

:roll: :cry: Multam. dar la sanatate si somaj nu se mai depun?? :shock:

#4 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 16 November 2006 - 04:10 PM

Se depune si la somaj si la pensii declaratia? Sau nu?Si la sanatate cum se declara? Sau nu se mai declara nimic?
Pe mine ma intereseaza asta pt ca sunt in situatia in care toti 4 angajatii sunt in concediu fara salar.
Se depune la ITM Stat de plata cu valoarea zero? Mai are rost? Ca doar tot la ei depui cererea de concediu fara salar.
Sper sa imi raspunda si mie cineva sa stiu ce sa fac, ca pana maine trebuie sa fac declaratiile. pOate a mai fost cineva in aceeasi situatie.
Multumesc anticipat!

#5 Catad

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 16 November 2006 - 04:38 PM

depui declaratiile si la casa de pensii si la somaj si la sanatate toate pe 0 ,iar la somaj ii treci cu zile suspendate

#6 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 16 November 2006 - 04:59 PM

Multumesc frumos!!!

#7 jessyca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 16 November 2006 - 08:32 PM

La casa de pensii nu se pot depune declaratii pe 0,nu le primesc.Trebuie obligatoriu facuta adresa catre casa de pensii in care se anunta ca in luna respectiva angajatii sunt in CFPlata.Si aceasta adresa se depune lunar pana angajatii isi reiau activitatea.Aceasta adresa va tine loc de declaratie.In caz ca nu se depune angajatii vor avea probleme la calcularea punctajului la pensii .In rest se depun declaratiile normale pe 0.

#8 topolino

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 17 November 2006 - 01:56 PM

Ai grija!Concediul fara plata presupune ca salariatul respectiv are contractul de munca suspendat.

#9 claudiaionela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 319 Postari:

Postat 22 November 2006 - 09:34 AM

Eu am avut probleme la declaratia 100 luna urmatoare, in sensul ca nu mai aparea vectorul fiscal, caci depusesem contributiile cu zero, luna trecuta. :thumbup: :good:

Aceasta postare a fost editata de claudiaionela: 22 November 2006 - 09:36 AM

#10 CORI33

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 22 November 2006 - 10:12 AM

Buna dimineata! Sunt si eu in aceeasi situatie, adica am singurul salariat in CFS , toate declaratiile le-am facut pe 0 .La decl. de somaj, dupa ce am trecut toata luna la "zile suspendate" nu imi mai apare anexa nr.2.
E bine asa sau gresesc eu undeva?

#11 Alina_h

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 65 Postari:

Postat 22 November 2006 - 10:19 AM

Vezi postareaCORI33, la Nov 22 2006, 10:12 AM, a spus:

Buna dimineata! Sunt si eu in aceeasi situatie, adica am singurul salariat in CFS , toate declaratiile le-am facut pe 0 .La decl. de somaj, dupa ce am trecut toata luna la "zile suspendate" nu imi mai apare anexa nr.2.
E bine asa sau gresesc eu undeva?

si eu am aceeasi situatie...la pensii imi apare doar anexa 1.2...si la somaj ambele cu 0...comisonul ITm nu stiu ca maine ma duc...

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL