Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
REZOLVARI GRILE - 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 30

Salt la continut

REZOLVARI GRILE - 2007

1183 replies to this topic

#581 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:01 PM

Imi cer scuze...insist cu rugamintea mea: CE MATERIAL CITEC LA EVALUARE????? Sau poate mai posteaza careva alte variante de raspunsuri....eu am o varianta de raspunsuri...plina de formule...si la nici o formula nu se explica ce anume inseamna toti acei parametri. Cum pot invata niste formule pe de rost....daca nu stiu ce reprezinta...si ce inseamna??? De ex: X, Y, i, I, t, f, KCPR, DIV, S, d, CPR, CB, PER, CB......adica, in rezolvarile mele nu scrie nicaieri ce inseamna toate aceste litere!!!!! Se poate sa mai posteze altcineva alte variante de raspunsuri???? Sau...spuneti-mi ce anume trebuie sa citesc?????? :pullhair: :notworthy: :pullhair:SAu unde mai pot gasi aceste formule????? PLS....

#582 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:12 PM

Prin cartea asta te-ai uitat?
http://www.ase.ro/bi...asp?id=112&idb=

Viata este suma tuturor alegerilor tale

#583 IOANA_VOICU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:15 PM

Vezi postareamirela 0702, la Sep 1 2007, 08:01 PM, a spus:

Imi cer scuze...insist cu rugamintea mea: CE MATERIAL CITEC LA EVALUARE????? Sau poate mai posteaza careva alte variante de raspunsuri....eu am o varianta de raspunsuri...plina de formule...si la nici o formula nu se explica ce anume inseamna toti acei parametri. Cum pot invata niste formule pe de rost....daca nu stiu ce reprezinta...si ce inseamna??? De ex: X, Y, i, I, t, f, KCPR, DIV, S, d, CPR, CB, PER, CB......adica, in rezolvarile mele nu scrie nicaieri ce inseamna toate aceste litere!!!!! Se poate sa mai posteze altcineva alte variante de raspunsuri???? Sau...spuneti-mi ce anume trebuie sa citesc?????? :pullhair: :notworthy: :pullhair:SAu unde mai pot gasi aceste formule????? PLS....

Incerc sa postez notitele mele de la cursul de evaluare sustinut de D-ul Toma la Constanta. Ni s-a spus sa ne axam pe curs sa nu ne pierdem timpul cu probleme complicate ca este examen de "acces la stagiu". Nici nu a vrut sa rezolvam pb complicate din carte pe motiv ca sunt prea lungi, iar la examen a spus ca or sa fie pb. scurte axate pe principii de baza.
IOANA_V

#584 IOANA_VOICU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:29 PM

Notite curs evaluare Constanta ( D-ul Toma ). Sper sa reusesc sa postez ceva. Cred ca e scris cam urat da macar sa va faceti o parere sa stiti pe ce sa va axati. Ni s-a spus de 2, 3 ori ca daca respectam cursul o sa fie ok.

Vezi postareaIOANA_VOICU, la Sep 1 2007, 08:28 PM, a spus:

Notite curs evaluare Constanta ( D-ul Toma ). Sper sa reusesc sa postez ceva. Cred ca e scris cam urat da macar sa va faceti o parere sa stiti pe ce sa va axati. Ni s-a spus de 2, 3 ori ca daca respectam cursul o sa fie ok.
Se pare ca nu reusesc. Dati-mi o adresa de mail si sa-l posteze altcineva.

Fisiere atasate

IOANA_V

#585 danny2222

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 98 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:42 PM

danny2222@k.ro.
Trimite-le pe adresa mea de mail si le postez eu.
o seara buna.

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 08 September 2007 - 05:30 PM

#586 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:43 PM

miredo0702@yahoo.com...merci mult...le atasez imediat ce le voi primi de la tine....

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 08 September 2007 - 05:31 PM

#587 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:49 PM

Vezi postarealiana.gavan, la Sep 1 2007, 04:33 PM, a spus:

AUDITUL ESTE INGROZITOR AM TRECUT O DATA PRIN EL SI CRED CA DACA IL IAU DE LA INCEPUT ESTE O NEBULOASA TOTALA
ARE CINEVA SUBIECTELE COMPLETE LA EXPERTIZA? :notworthy:

asta este ce am eu....oricum...intrebarile sunt aceleasi cu cele din cartea veche...parca mai am o varianta....invata de pe care iti vine mai usor....sper sa reusesc s-o atasez si pe aceea...

Fisiere atasate

#588 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:50 PM

Cursurile Ioanei. Nu stiu daca am aici suficient spatiu sa le atasez pe toate. Ce nu imi intra, voi ruga pe altcineva sa urce in completare.

#589 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:51 PM

...imediat....

Fisiere atasate

#590 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:58 PM

Vezi postareadana_cz, la Sep 1 2007, 08:50 PM, a spus:

Cursurile Ioanei. Nu stiu daca am aici suficient spatiu sa le atasez pe toate. Ce nu imi intra, voi ruga pe altcineva sa urce in completare.
Atasament Evaluarea_1_10.zip

merci... :notworthy: ....evaluarea asta ma termina.... :pullhair:

#591 liana.gavan

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 01 September 2007 - 08:04 PM

Fisier atasat  Evaluare_propuneri_raspuns_248_295.doc   122K   169 downloadsFisier atasat  evaluare__82_247_TG_editia_2007OK_INCOMPLET.doc   201.5K   126 downloads]arecineva subiectele de la evaluare247-296?
eu am ceva o sa postez varianta care o am nu este verificata pt.ca nu am avut timp
daca poate cineva ar fi k

#592 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 01 September 2007 - 08:06 PM

Vezi postareadana_cz, la Sep 1 2007, 08:50 PM, a spus:

Atasament Evaluarea_1_10.zip
Sunt chiar prea mari. Dar am facut altfel. Le puteti descarca pe toate (1-29) de aici:
http://www.sendspace.com/file/kajvix

Aceasta postare a fost editata de dana_cz: 01 September 2007 - 08:10 PM

#593 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 01 September 2007 - 08:21 PM

Multumim, Ioana. :notworthy:

#594 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 September 2007 - 08:24 PM

saru-mana dana....tu cum stai cu evaluarea???si merci...ioana....Oare chiar asa sa fie???? Sa invatam doar partea asta care este tratata in cursurile acestea????? Ce bine-ar fi!....la alte cursuri....adica in alte judete, s-au tratat oare aceleasi aspecte????

#595 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 01 September 2007 - 08:29 PM

N-ai pentru ce, Mirela. Ce sa zic? Unele le-am inteles mai bine, altele asa si asa. Per ansamblu insa (toate materiile) nu stau pe roze. Chestiunea, zic eu e timpul. E prea mult in timp prea scurt si nu ai timp sa mai judeci.
Oricum, vorbele Ioanei m-au mai linistit. Mi se par logice. Sa speram ca asa va fi. Ca de nu ... sunt probleme prin carte de te plictisesti rezolvand sau povestind. Sa speram ca se gandesc si ei sa nu dea din acelea.

#596 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 September 2007 - 09:17 PM

Vezi postareaIOANA_VOICU, la Sep 1 2007, 08:15 PM, a spus:

Incerc sa postez notitele mele de la cursul de evaluare sustinut de D-ul Toma la Constanta. Ni s-a spus sa ne axam pe curs sa nu ne pierdem timpul cu probleme complicate ca este examen de "acces la stagiu". Nici nu a vrut sa rezolvam pb complicate din carte pe motiv ca sunt prea lungi, iar la examen a spus ca or sa fie pb. scurte axate pe principii de baza.

eu ma asteptam sa fie asa, adica sa dea notiuni de baza ... pt ca ar fi ramas fara cotizanti .... Vorbesc serios, cat de mult te-ai chinui nu ai reusi sa retii tonele de teorie care nu au nici un rost ....

Multumim de cursuri.

#597 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 September 2007 - 09:30 PM

Vezi postareamirela 0702, la Sep 1 2007, 09:24 PM, a spus:

saru-mana dana....tu cum stai cu evaluarea???si merci...ioana....Oare chiar asa sa fie???? Sa invatam doar partea asta care este tratata in cursurile acestea????? Ce bine-ar fi!....la alte cursuri....adica in alte judete, s-au tratat oare aceleasi aspecte????
mama, mama :notworthy: totusi si cursurile sunt destul de mari ... si multe pagini rau :pullhair: era mai simplu daca rezolvam doar problemele de judecata din carte ........... :pullhair:ooops, nu m-am uitat cum trebuie :smile: sunt doar 29 pagini :laugh: :angry: eu am crezut ca sunt 29 de jpg-uri fiecare cu 29 de pagini .......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: asa mai merge, ce mai conteaza 29 de pagini ?????

#598 freeonda

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 01 September 2007 - 10:26 PM

link-ul nu merge (serviciul este la capacitate maxima). puteti sa imi trimiteti si mie cursurile la evaluare? freeonda21@yahoo.com

multumesc

#599 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 01 September 2007 - 10:34 PM

deschide mess-ul!@ le-am trimis pe messfreeonda21 deschizi mess-ul?

#600 dalila1ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 107 Postari:

Postat 02 September 2007 - 07:39 AM

buna
Mihaser,poti pune si aici,te rog,problemele lipsa la evaluare(cele de teorie)?Cam toti avem acelasi fisier-pana la problema 247.In carte sunt pana la 296
Multumesc

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 08 September 2007 - 05:43 PM

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

130 useri citesc topicul

0 membri, 130 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL