Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#161 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 06 May 2007 - 02:01 PM

Vezi postareaBANKER, la May 6 2007, 10:07 AM, a spus:

Vezi postareaDaniela.Zaharia, la May 5 2007, 11:42 PM, a spus:

Stie cineva ceva de cursurile de pregatire pt bucuresti? cand si unde se tin, pana cand se fac inscrieri?
Ce parere aveti, anu acesta cam tot ca anu trecut va fii proportia la notare intre subiectele grila si subiectele de judecata adica 50-50%?

Anul acesta 20% teste grila, 80% subiecte de judecata.
De anul viitor se vor elimina testele grila.

Nu inteleg de ce procentul pt subiectele de judecata este mai mare in conditiile in care s-a scos obligativitatea experientei de 3-5 ani in domeniu????
DanielaZ

#162 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 06 May 2007 - 10:26 PM

Si eu tot in nov 2004 am dat examenul de acces si acum in iunie il dau pe cel de aptitudini. Asta e, nu stiu de ce se da asa de repede, dar... ca la noi la nimeni. Nici nu stiu daca o sa avem drept de a profesa de anul asta. Mie ... de fapt nici nu stiu ce mi se pare normal. Asta e...

#163 brenda_sv_ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 249 Postari:
  • Interests:sa invat cat mai multe

Postat 07 May 2007 - 08:27 AM

Salut ! M-am trezit si eu acum. Esti dragut, te rog, Banker sa imi trimiti si mie la brenda_sv_ro@yahoo.com?
Coconat, am observat ca esti din suceava, poate tinem legatura, vreau si eu anul asta sa dau la examen. Din pacate, m-am trezit cam tarziu, nu stiiu nimic de cursuri, au inceput?
O zi faina tuturor !
sunt un mic invatacel, dar o sa cresc si eu mare ca voi

#164 gabyra

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:
  • Interests:contabilitate,audit,evaluare,expertiza,finante,drept

Postat 07 May 2007 - 10:07 AM

Salut ! Cred ca si eu m-am trezit cam tarziu. Esti dragut, te rog, Banker sa imi trimiti si mie la gabyradu67@yahoo.com?
Multumesc f. mult

#165 mili333

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 07 May 2007 - 10:16 AM

Va rog, cei care trebuie sa dea examen de aptitudini in sesiunea aceasta 2007 iunie 30 sa intre pe acest forum pentru a dezbate problema ,mai avem un pic si inca nu stim din ce se va da examen ,cind sunt cursurile ,au inceput inscrierile pentru examen.Tot ce stiti va rog scrieti pe aceasta sectiune" informatii diverse"De unde se ia cele doua carti verzi cu STUDII DE CAZ, are cineva rezolvarile din testele grila editia VII pe 2006- studii medii de la 185 -552( cele de la studii superioare le avem).Cind ma voi intoarce de la curs care se presupune ca va fi pe 15 mai va voi scrie tot ce s-a spus de examen.Multumesc si astept sa colaborez cu viitorii contabili autorizati dupa examenul de aptitudini iunie-iulie 2007.

#166 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 07 May 2007 - 04:53 PM

Si eu dau examenul de aptitudini in iunie, dar m-a pus pe ganduri o treaba, la tematica de examen zice ca la deontologie se iau in considerare OG 65/1994 cu modificarile si completarile ulterioare, deci ma gadnesc eu ca si cu OG 17/2007, plus Codul etic al profesionistilor contabili si Regulamentul CECCAR. Acum, in OG 17/2007 s-a modificat definitia expertului contabil si a contabilului autorizat si au aprut si alte modificari care vizeaza lucrarile ce le pot ei efectua, atributii si alte cele, dar Regulamentul si Codul etic nu s-au schimbat. Deci noi dupa ce invatam? Si-a mai pus cineva intrebarea asta?

#167 mihseba

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 07 May 2007 - 07:40 PM

buna seara ma poate ajuta si pe mine cineva cu doua teme pt sesiunea din iunie contabil autorizat : contabilitate studiu de caz pt partida simpla sau pt unitati de credit adresa este mihseba @yahoo.com
va multumesc

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:40 PM

#168 mikella21

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 08 May 2007 - 03:33 PM

Vezi postareacoconat, la Mar 22 2007, 12:24 PM, a spus:

chiar nu mai este nimeni interesat de examenul pt expert de anul acesta? poate voi, seniorilor, ne dati ceva sfaturi de inceput pt noi, astia mici, care suntem la inceput de drum
buna...eu sunt intersata de ex de anul acesta...am strans ceva material dar doar atat..nu am apucat sa rasfoiesc prea mult cartea de teste...din ce am vazut e destul de mult si greu...

#169 mmsava

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 08 May 2007 - 07:19 PM

pt. coconat :

Cauta pe www.ceccar.ro a aprut tematica si scrie ceva si despre carete de grile.

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:41 PM

#170 rodeo

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 09 May 2007 - 10:33 AM

Buna.
Eu urmeaza sa sustin examenul in vara asta si vroiam sa te intreb cum se cheama cartea minune pt. ca pt examenul de anul acesta nu vor edita nimic din cauza lipsei timpului.organizare varza, ca de obicei in tara asta.Si mia eram curios cum decurge examenul oral si din ce teme se dau subiecte - studii de caz?merci mult.rodeo, oradea :biggrin:

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:41 PM

#171 gabyra

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 09 May 2007 - 10:52 AM

Sfaturi pentru invatat:
1)invatati sa rezolvati exercitiile tip grila ptr ca sunt f usoare si cand aveti nelamuriri cautati printre raspunsurile de pe site.
2)veniti la cursuri ptr ca eu anul trecut nu m-am prea dus si am picat examenul
3)cititi legislatia in vigoare (despre impozit, tva,accize,salarii);cam astea s-au punctat anul trecut
3)are cineva idee cand incep cursurile de pregatire ptr ca cineva mi-a spus ca data de incepere ar cam fi luna august

#172 CRIZA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 09 May 2007 - 11:06 AM

de unde stiti de cartea verde? a spus cineva ca se da la examenul de aptitudini 2007 din aceasta carte verde? este o carte numai cu standarde?oare sa se dea numai din cartea asta ? aveti un raspuns oficial? si cu celelalte materii cum ramane?

#173 coconat

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 159 Postari:

Postat 09 May 2007 - 12:33 PM

Vezi postareagabyra, la May 9 2007, 11:52 AM, a spus:

Sfaturi pentru invatat:
1)invatati sa rezolvati exercitiile tip grila ptr ca sunt f usoare si cand aveti nelamuriri cautati printre raspunsurile de pe site.
2)veniti la cursuri ptr ca eu anul trecut nu m-am prea dus si am picat examenul
3)cititi legislatia in vigoare (despre impozit, tva,accize,salarii);cam astea s-au punctat anul trecut
3)are cineva idee cand incep cursurile de pregatire ptr ca cineva mi-a spus ca data de incepere ar cam fi luna august

in sfarsit niste sfaturi punctuale. mersi pt parere. si acum vei incerca din nou anul asta?
e buna ideea cu inceperea grilelor. cel putin eu asa am inceput, pt incalzire...
mai greu mi se pare cu citirea legislatiei , ca e stufoasa rau
Chiar dacă omul va face un cer nou și un pământ nou, tot nu va fi fără griji!

#174 gabyra

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 09 May 2007 - 12:47 PM

da evident nu am de gand sa renunt asa usor.Oricum nu lipsiti de la cursurile de contabilitate ptr ca eu acolo am picat din cauza IAS-urilor, celelalte sunt cam degeaba.Dar importanta este comunicarea dintre noi.Eu am mai toate cartile si legislatie daca pot sa va ajut cu ceva....gabyradu67@yahoo.com
Examenul este destul de greu si nici nu se prea poate comunica intre cursanti.Sper ca anul asta sa fie altfel.
Mult succes!

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:42 PM

#175 MARILENA_2007

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 09 May 2007 - 12:58 PM

Mie mi-au prins bine cursurile lor de pregatire. Acum un an si jumatate nu erau postate aici rezolvarile. In mod sigur o sa va fie mai usor daca le aveti deja rezolvate.
Cursurile sunt obositoare pentru ca sunt dupa orele de la serviciu. Dupa un timp de atatea ore de stat pe scaun cand ajungeam acasa pe la ora 21.00 trebuia sa stau intinsa pe pat nu mai puteam sta in fund. In rest, mie mi-au fost de folos si m-am dus la toate. Ce nu stiam ii intrebam pe cei care predau si in majoritatea cazurilor ne dadea si raspuns.
Cel mai important este comunicarea intre voi cum s-a spus si mai sus.

SUCCES!

#176 teea1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 40 Postari:

Postat 11 May 2007 - 02:10 PM

Buna,
daca te incurajeaza pot sa iti spun ca si eu tot acum ma apuc de invatat.
Asa ca ...nu te descuraja mai sunt multi ca noi.
Daca vrei putem invata impreuna.
Cine este interesat si crede ca il avantajeaza invatatul in grup ma puteti gasi la c_t_paraschiv@yahoo.com
Bafta!

#177 camistu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 11 May 2007 - 02:34 PM

daca ai chef de invatat se pote , eu am invatat 3 saptamani si am si 2 copiii.
multa bafta!

#178 Kovaci Gabriela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:
  • Interests:tot ce este brain stimulating

Postat 11 May 2007 - 05:38 PM

Vezi postareagabyra, la May 9 2007, 11:52 AM, a spus:

Sfaturi pentru invatat:
.........
Salut, legat de ultima ta intrebare, m-am interesat la CECCAR si mi-au spus ca abia in august se fac ceva cursuri de pregatire examen intrare in stagiu, totusi m-i se pare cam tras de par anul asta, am achizitionat cartea de teste grila de la eibineinteles cu subiectele pe 2006 (pe care ei o recomanda chiar si in bilbiografia pt examenul de acest an) din ce am vazut eu pe acolo.... insa.... noua legislatie nu prea se aplica si s-ar putea ca la examenul de anul asta sa avem suprize neplacute. Vom vedea.

Succes tuturor

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:43 PM

#179 mili333

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 13 May 2007 - 10:02 AM

caretea verde sunt defapt cartile verzi"sinteze, studii de caz si teste grila privind aplicarea ias (revizuite) ifrs vol 1,2 se spune ca din aceste 2 carti +codul etic national se va da examen anul acesta.Cursurile se vor tine in date diferite pentru fiecare judet trebuie telefonat la ceccar din judetul care apartii.Stagiarii anului 3 au dreptul sa dea examen chear daca e lipsa din stagiu jumate de an ,trebuie sa ai lucrarile predate.Eu apartin de M.Ciuc si totul e mult mai clar ca in alte judete ale tarii deoarece examenul de aptitudini fiind zona maghiara se tine la M.Ciuc.Daca mai aflu ceva va anunt.Totusi eu a-si vrea sa rezolv si testele grila de la studii medii din teste grila cartea pentru acces 2006 de la 185 nu mai sunt rezolvate.Daca are cineva rezolvarile la-si ruga sa ma ajute si pe mine .Rezolvarile de la studii superioare sunt pe internet ,le-am copiat dar cele de la studii medii nu.Asta numai sa le am la mine pentru ori ce eventualitate.La ceccar au spus ca nu se va da din aceste teste grila,numai ca anul acesta nu se stie din ce se da. Singura salvare e la curs se va spune ceva probabil.Multumesc si astevt ajutorul vostru si alte informatii.

#180 danny2222

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 98 Postari:

Postat 13 May 2007 - 05:30 PM

Buna tuturor. Am inceput si eu sa rezolv grilele pentru examenul de acces, din cartea din 2006.
Problema este ca am o serie de neclaritati si as vrea sa ma consult cu voi.
Spre exemplu in carte la problema 550 se vb despre un contract cu un antrepenor pentru construirea unui depozit. Aceasta activitate intra cumva in sfera activitatilor de constructii montaj si daca da aplicam taxarea inversa?

Similar Topics Collapse

100 useri citesc topicul

0 membri, 100 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL