Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 11

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#201 clorinde

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 21 May 2007 - 05:15 PM

Buna,

Am si eu o intrebare (poate stupida): nu este obligatoriu sa fii contabil autorizat pentru a da examenul pentru expert contabil? Care este practic diferenta dintre cele doua meserii (ceea ce scrie in lege cunosc deja).

Si BANKER , trimite-mi si mie te rog materialele pe care le ai...

Multumesc frumos...

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:39 PM

#202 very

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 22 May 2007 - 11:57 AM

Am gasit pe acest forum mai multe variante de rezolvare a problemelor de control acelea cu perisabilitati.Stie cineva care este varianta corecta?Sau stie cineva unde pot gasi niste reguli privind modalitatea de calcul a perisabilitatilor?

#203 gizella_adina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 22 May 2007 - 12:14 PM

salut! si eu as vrea sa dau examenul pt expert contabil ... si abia acum o sa ma apuc de invatat :( sper sa am timp

#204 clau_geo

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 23 May 2007 - 11:54 AM

Am sunat si eu pt Bucuresti sa intreb cand incep cursurile si mi s-a comunicat ca incep de LUNI 28.05.2007 si vor fi afisate pe site.

Rugamintea mea este daca cei din anii anteriori care au dat examenul de aptitudini ne pot ajuta cu subiecte care s-au dat la examen si au si rezolvari la acestea sa le posteze pe site sau macar sa le trimita pe adresa clau_geo@yahoo.com si le postez eu mai departe.

Si nu numai, poate ne sfatuiesc ce trebuie invatat cu adevarat fiindca eu am auzit ca nu se da chiar din tot ceea ce se solicita in bibliografie, am auizt ca s-ar axa foarte mult pe contabilitate, evaluare si audit la scris.

Astept vesti de la cei care sunt deja experti contabili.

#205 mihai_7

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 23 May 2007 - 03:03 PM

Am fost si eu pe la ceccar. M-am inscris .. 9 milioane distractia totala. I-am intrebat pe ce ar trebui sa ma axez, si mi-au zis ca o sa se faca la curs toate problemele din care se da la examen. Deci, sa asteptam cursul.. Mi-au dat si un fisier cu intrebari din deontologie din care cica o sa se dea atat la scris cat si la oral.. incerc sa=l atasez

Fisiere atasate

#206 angelica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 40 Postari:

Postat 24 May 2007 - 06:24 AM

Buna dimineata,

Banuiesc ca pana acuma, cam toti avem cartile... Cum merge invatatul? Cu ce ati inceput?
Spor la invatat in continuare !

Angi

#207 mihai_7

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 24 May 2007 - 09:17 AM

Vezi postareaangelica, la May 24 2007, 07:24 AM, a spus:

Buna dimineata,

Banuiesc ca pana acuma, cam toti avem cartile... Cum merge invatatul? Cu ce ati inceput?
Spor la invatat in continuare !

Angi

care carti? eu unul nu incep cu nimic pana la curs.. nu are rost sa ma "incarc" cu tot felul de prostii, cand ei o sa ne dea, ca de obicei, studii de caz si probleme pe care le gasesti oriunde, numai in realitate nu... exagerez un pic

#208 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 24 May 2007 - 09:47 AM

Nu va lasati pe" tanjeala"... Pe bune ,deontologia ,e precum biblia, incepeti de acum, lasati studiile de caz la curs.
Deont. o gasiti si pe site CECCAR mare (nu Bucuresti) Inainte de culcare citeam din ea.Cand veti fi la curs ,va fi groaznic... materie cu toptanul, servici,caldura,nervi, emotii.
Deci incepeti deja cu deontologia.
Va doresc la toti bafta multa ,sa va vedeti inscrisi in tablou

#209 kathy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 124 Postari:

Postat 24 May 2007 - 12:47 PM

salut, sunt din constanta si dau in septembrie examenul de acces, problema mea este ca lucrez in bucuresti si nu pot sa merg la pregatire. Daca este cineva din constanta care merge la cursurile de pregatire si poate sa ma ajute cu informatii de la curs, ma poate gasi la adresa de messenger cyby05.
Multumesc anticipat.
kathy

#210 violetaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 24 May 2007 - 02:02 PM

dau si eu examen in iunie,la experti contabili
ce stiti, pe ce se va pune accent?sper ca nu vom invata inutil bilantul ec, functional...si sa ne dea cu totul altceva...
mult spor la invatat,si astept noutati

#211 miki111

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 24 May 2007 - 03:11 PM

Vezi postareavioletaela, la May 24 2007, 03:02 PM, a spus:

dau si eu examen in iunie,la experti contabili
ce stiti, pe ce se va pune accent?sper ca nu vom invata inutil bilantul ec, functional...si sa ne dea cu totul altceva...
mult spor la invatat,si astept noutati

De la CECCAR ploiesti mi s-a spus ca se va da din cele 2 carti verzi cu standarde ; sunt 2 volume

#212 silvie

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 24 May 2007 - 03:35 PM

:smile: eu am inceput sa citesc, sa studiez, sa invat de saptamana aceasta.
tinand cont ca pentru mine sunt destul de multe notiuni pe care trebuie sa le aprofundez, timpul care a mai ramas pana la examenul de acces din septembrie 07 mi se pare acum foare scurt....
voi in ce "stadiu" sunteti?

p.s.- si eu ma alatur cu multumiri celor care ne-au ajutat punand pe site rezolovarea problemelor

#213 m_gat

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 24 May 2007 - 04:09 PM

pt KARHY.

Daca intr-adevar vrei sa mergi la cursurile de pregatire pt examen o poti face si in Bucuresti., chiar daca dai examenul la Constanta. Atata timp cat le platesti .....ei te vor primi, indiferent daca urmezi sa mergi la examen sau nu.

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:33 PM

#214 angelica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 40 Postari:

Postat 25 May 2007 - 06:57 AM

Multumim de sfaturi

Si eu sunt de parerea ca sunt prea multe sa le lasam pe ultima suta de metri.... si, intradevar, deontologia trebuie tocita.... dupa cum am vazut, majoritatea intrebarilor sunt din ea....
Asa ca, inca o data SPOR LA INVATAT colegilor de suferinta.

Aceasta postare a fost editata de angelica: 25 May 2007 - 07:01 AM

#215 cristinica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:
  • Interests:economice

Postat 25 May 2007 - 07:54 AM

cursurile pt cei din Bucuresti s-au afisat pe site-ul ceccarbuc, la urmatoarea adresa pt cei interesati.http://www.ceccarbuc.ro/..multa bafta si spor la invatat.
cristinica

#216 florimanea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 126 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 26 May 2007 - 09:01 AM

Cum stati oameni buni cu invatatul??? Mie mi se pare imposibil sa inghit atata teorie !!!
La conta mi-am luat cartile alea verzi si fac studiile de caz, dar in ceea ce priveste teoria la celelalte materii sunt varza ! Voi cum reusiti ???

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:33 PM

"Invatatura iti da lumina dar nu te inalti decat prin caracter"

#217 flemil

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 28 May 2007 - 12:42 PM

Si eu dau examenul in vara. Am inteles ca se pune accentul in principal pe IAS, deci pe cele 2 carti verzi. In rest, teorie pura. La deontologie e mai usor si se compenseaza notele.
Are cineva subiectele de la examenul de anul trecut ????
Daca da trimiteti-mile si mie.
florin.filip@bursafier.ro

#218 alina.m.

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 28 May 2007 - 12:50 PM

si eu dau in iunie. Daca aveti raspunsurile la grile trimiteti-le si mie pe alinavasilef@yahoo.com.
s-au afisat deja programarile pt.curs pe ceccarbuc.ro

#219 mihaelasia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 28 May 2007 - 02:10 PM

Buna ziua .
Ma numesc Mihaela Gavan si am o mare rugaminte .
Am intrat pe conta.ro si am vazut ca exista materiale despre examenul de expert / 2006 .
Din pacate,sunt conditionata la servici de luarea acestui examen si resursele mele de timp si rabdare nu sunt excesive .
Daca aveti posibilitatea si doriti,puteti sa-mi trimiteti si mie materialul pe care-l aveti,chiar daca se refera la 2006?
Sper ca nu vor fi mari diferente de continut / 2007.
Am luat cartea de grile / 2006 si - daca puteti - voi invata carte + rezolvarile .
Multumesc pentru bunavointa .
mihaelasia@yahoo.com

#220 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 28 May 2007 - 10:21 PM

Cine ne poate spune ce subiecte s-au dat anul trecut? Mai stie cineva exact ce probleme s-au dat la examen pe fiecare materie?
DanielaZ

Similar Topics Collapse

96 useri citesc topicul

0 membri, 96 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL