Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 21

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#401 angelica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 40 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:00 PM

Am sunta la Ceccar si mi-au spus sa mai incerc pe la 4..... Astia-s in stare sa ne dea rezultatele sambata dimineata.... :lostit (13):

#402 Sanziana

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:09 PM

Vezi postareaangelica, la Jul 5 2007, 01:00 PM, a spus:

Am sunta la Ceccar si mi-au spus sa mai incerc pe la 4..... Astia-s in stare sa ne dea rezultatele sambata dimineata.... :lostit (13):

Pentru cei care sunt din localitate nu e problema, dar cei care sunt de la alte filiale si trebuie sa se cazeze? Platim cazarea si apoi?

#403 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:12 PM

[quote name='Sanziana' date='Jul 5 2007, 01:09 PM' post='136222']

Stie cineva contestatiile se depun la filiala CECCAR de unde apartii sau unde ai dat examen?

#404 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:13 PM

Unde ati citit despre cartea de grile noua? cand a aparut si unde? In bucuresti sau in tara?
Am gasit pe site la ceccarbuc detalii despre cursurile de pregatire pt ex de acces.
<<< Filiala Bucuresti, organizeaza in perioada 6 – 31 august 2007, cursuri de pregatire (care sunt optionale, nu obligatorii), pentru persoanele care s-au inscris la examenul de acces la profesia contabila, programat a se desfasura in zilele de 8 si 9 septembrie 2007.
Inscrierile pentru aceste cursuri se fac la sediul Filialei Bucuresti, din Calea Floreasca nr. 42, sector 1, Bucuresti, concomitent cu inscrierea la examenul de acces la profesia contabila. >>>>
Se inscrie cineva la cursuri???
Vor folosii la ceva???

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:20 PM

DanielaZ

#405 Liliana Lascu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 51 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:15 PM

Vezi postarealucian3010, la Jul 5 2007, 12:49 PM, a spus:

se poate intra pe site, dar nu apar rezultatele. voi ati gasit ceva? :lostit (13):

#406 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:26 PM

Vezi postareanetfeli, la Jun 27 2007, 07:42 PM, a spus:

Ati rezolvat subiectele de pe WWW.ceccarbuc.ro?
Cum vi se par?
S-ar parea ca de acolo se dau.
Poate ar fi bine sa incepem se le rezolvam pe cele cre nu au rezolvari.
De acord? :lostit (13):

despre ce subiecte este vorba???
DanielaZ

#407 elizadb

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 05 July 2007 - 12:33 PM

Buna!

Se poate, te rog frumos, sa imi trimiti si mie materialele pe care le ai. Adresa mea de mail este elizadanabugean@yahoo.com

Multumesc anticipat.

Aceasta postare a fost editata de floris: 05 July 2007 - 02:17 PM

#408 dna_toni

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:38 PM

astia se joaca cu nervii nostri si isi bat joc de noi ,la filiala braila se raspunde in doi peri .Dupa ce au luat banii noua sa ne fie de bine!

#409 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:45 PM

[quote name='dna_toni' date='Jul 5 2007, 01:38 PM' post='136232']

Am dat bani si ne-am chinuit pentru stampila asta, ca altfel ar merita sa nu ne mai prezentam nici unul la oral. Sa-si creasca lor cotizatiile ca sa o duca bine.

#410 frothalia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 59 Postari:

Postat 05 July 2007 - 12:50 PM

am fost la ceccar la 11.40 si mi-au zis ca intr-o ora - o ora jumate afiseaza rezultatele. la 12.40 eram acolo, la 12.50 a plecat dnul florita. am intrat si au zis ca intr-o ora doua afiseaza. or sa fie numai admis iar la respinsi probabil ca se vor afisa notele ca poti face contestatie. pe la 15 ma dc din nou.... au zis ca or sa puna si pe site la ceccar.ro nu la ceccarbuc.ro.
Dupa 15 ... mai vedem...
BAFTA MULTA TUTUROR
andreea

#411 datop

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 05 July 2007 - 01:19 PM

Cred ca ma duc la ceccar sa le dau 10 kg de banda la site-ul ala. Asa se intampla cand fac contracte de hosting persoane de 1000 de ani.

A aflat cineva ceva noutati?

#412 gruion27

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:
  • Interests:Contabilitate

Postat 05 July 2007 - 01:29 PM

Ultima varianta pe care am auzit-o: sa mai incercam la sediile ceccar dupa ora 16
Manuela

#413 violetaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 05 July 2007 - 01:32 PM

sa incercam dupa ora 16,cand pleaca ei acasa oare?
ei de ce nu-si respecta regulamentu faimos, ROF-ul si mama lor de reguli cu care ne-au frecat la cap la examen,sa ne afiseze rezultatele cu 48 de ore inainte de examenul oral???

#414 piretus

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 05 July 2007 - 01:32 PM

Vezi postareagruion27, la Jul 5 2007, 02:29 PM, a spus:

Ultima varianta pe care am auzit-o: sa mai incercam la sediile ceccar dupa ora 16

Da, pentru ca cei de la ceccar pleaca la 16 si sa nu-i mai deranjam.

#415 itunde

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 05 July 2007 - 01:45 PM

Subscriu la toate parerile.
Dar cine trebuie sa contesteze, cand o va face???????????? Numai lucruri rele am in cap, si serverul nu merge!!!!

Iar atunci cand s-a dat intr-un weekend, atunci cum mama dracului au corectat, contestat si au intrat la oral?????? :lostit (13): :celb (6): :vio (33): :cha (6): :cha (4): :pullhair:

#416 macht

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 05 July 2007 - 01:58 PM

Vezi postareaitunde, la Jul 5 2007, 02:45 PM, a spus:

Iar atunci cand s-a dat intr-un weekend, atunci cum mama dracului au corectat, contestat si au intrat la oral?????? :lostit (13): :celb (6): :vio (33): :cha (6): :cha (4): :pullhair:

Aici ai dreptate, si eu mi-am pus aceeasi intrebare: inainte cum se puteau corecta intr-o singura zi, ba chiar jumatate de zi, iar acum nu sunt in stare sa afiseze rezultatele nici macar dupa 5 zile...

#417 florin_bv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:03 PM

N-ati vazut pe la televizor tot felul de faze de la examenele de la bacalaureat? La unii nu le-au gasit subiectele, au stat vreo 3 ore pana sa inceapa examenul. La altii le-au dat rezultatele gresite. Asa ca ce ne mai miram. Desi se mediatizeaza toate neregulile, ele tot se repeta la diferite examene. Asa ca de ce ar fi mai altfel cei de la CECCAR? Tot in Romania suntem!

#418 sim32

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:14 PM

[daca se duce cineva pana in floreasca sa anunte daca s-au afisat

eu incerc sa deschid site-ul de azi de dimineata si nu merge.
Iar la telefon nu mai raspund de la ora 1

#419 frothalia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 59 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:16 PM

la ceccar la floreasca nu s-au afisat
am sunat acum si mi-au zis sa urmarin "unitatea centrala" - presupun ca vorba de siteul cecar.ro care e blocat
andreea

#420 Sanziana

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:21 PM

Vezi postareamacht, la Jul 5 2007, 02:58 PM, a spus:

Vezi postareaitunde, la Jul 5 2007, 02:45 PM, a spus:

Aici ai dreptate, si eu mi-am pus aceeasi intrebare: inainte cum se puteau corecta intr-o singura zi, ba chiar jumatate de zi, iar acum nu sunt in stare sa afiseze rezultatele nici macar dupa 5 zile...
Pai spuneti-mi si mie cum poti corecta si aplica un barem la o problema cu enunt gresit? De aia nu pot! Ca nu stiu nici ei cum sa puncteze ! :laugh:

Similar Topics Collapse

191 useri citesc topicul

0 membri, 191 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL