Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 29

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#561 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 10 July 2007 - 10:54 AM

[quote name='florimanea' date='Jul 9 2007, 03:27 PM' post='136693']

Asa suna OG 17/2007 - 11. La articolul 11, alineatul (3) al OG 65/94 se abrogă. Alineatul asta prevedea incompatibilitatea

Eu am fost acuma la oral. Subiectele ce le-ati pus aici nu s-au dat acuma.
Acuma a fost un singur subiect pe bilet.

Ex. Cum se determina activul net corijat prin metoda substractiva
sau
Misiuni speciale de audit

#562 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 10 July 2007 - 11:49 AM

la oral sambata s-au dat cate o intrebare pe bilet si au fost intrebari din toate materiile. Eu am prins una din drept si anume, cand se poate retrage un actionar dintr-o SA si motivare raspuns. Altii au avut din audit, conta, fiscalitate la greu. Asta e. Si din drept au fost tot felul de studii mici de caz, de spete ca sa le zic asa. A fost ok.

Aceasta postare a fost editata de iulie012006: 10 July 2007 - 11:50 AM

#563 iulian lupu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 10 July 2007 - 05:18 PM

Buna.
As dori sa-i intreb pe cei care au dat deja examenul pt experti, cate ore dureaza fiecare proba scrisa si cam cate intrebari/studii de caz primim din fiecare materie.
Am auzit ca ar fi vorba de vreo 6 ore pentru fiecare zi de examen. E adevarat? Nu de alta dar tb sa ma pregatesc cu pampersi (glumesc, bineinteles).

#564 iulian lupu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 10 July 2007 - 05:29 PM

Buna!
Cine ma poate lamuri cate ore dureaza fiecare din cele doua zile de examen si cam cate intrebari/studii de caz se dau din fiecare materie in parte?
Multumesc.

#565 diana-veronica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 10 July 2007 - 05:57 PM

S-au afisat rezultatele contestatiilor. Eu sunt respinsa. Sunt foarte-foarte putini admisi. Sau omorat cu corectarea, dar asta e! Oricum, taxa asta de examinare reprezinta ultimii bani pe care i-a mai vazut CECCAR-ul de la mine.

#566 ctw

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 88 Postari:

Postat 11 July 2007 - 11:54 AM

Salutare!
Credeti ca mai are vreun rost sa susti examenul de contabil autorizat la CECCAR?
Majoritatea il urmaresc pe cel de Expert ,iar la cel de autorizat nu stiu cat mai e de cautat?

Exprimati-va parerea.. :lostit (13):

Multam!!!
Ciprian

#567 diana-veronica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 11 July 2007 - 12:48 PM

Daca ai studii superioare, sau esti pe cale sa termini facultatea, du-te la examenul de expert. Daca esti doar contabil autorizat, nu mai poti semna bilantul. Si de ce sa platesti atatea taxe de examinare (si ce examinare!)?!

#568 m_gat

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 11 July 2007 - 01:13 PM

Buna.
As vrea si eu sa subscriu la rezolvari de grile in grup...., eventual sa ne propunem un numar de probleme la cateva zile si apoi venim aici si discutam rezolvarile...sau nerezolvarile. In legatura cu ...ultima carte aparuta.....saptamana trecuta sotul meu a mers la Ceccar in Floreasca si a cerut ultima carte aparuta, mi-a cumparat-o...este una de culoare albastra...cu gri...a si scrie ca este aditia 2006.
Anul trecut o prietena s-a inscris la aceste cursuri, de care intrebi.....si ea a fost multumita.....au fost pe baza IAS-urilor....au cuprins o arie destul de mare de ...materie , au stimulat-o sa citeasca cat mai mult si.....a luat si examenul...... Eu ma voi inscrie....poate asa voi fi mai sarguincioasa. Astept si alte pareri sau impresii legate de propunerea cu rezolvarile.....unei asa zise teme....pe baza...un anumit numar de grile.

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:13 PM

#569 tina_ralu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 12 July 2007 - 09:15 AM

as dori si eu raspunsurile la fiscalitate pet examenul de expert contabil 2006...va rog frumos...am cautat ieri toata ziua pe forum si nimic...mi le puteti posta in mailul meu?...tina_ralu@yahoo.com......multumesc...as dori urgent daca se poate..

#570 AnkB.

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 12 July 2007 - 02:26 PM

Si eu am fost respinsa Diana. Am avut varianta 3? Eu una cred ca nici nu s-au mai uitat peste lucrari. As vrea sa stiu daca se mai poate da acest examen de aptitudini, cand si de cate ori?. Eu inca sunt consternata de acest rezultat deoarece mi se pare nereal sa pic un examen pentru experti pe o varianta numai cu evaluare si audit cand in realitate in practica nici nu te lasa nimeni sa faci nici pe evaluatorul si nici pe auditorul daca nu faci parte din corpurile respective. Nu mi s-au parut corecte sansele fiecaruia. Dar asta e!

#571 ana_brandusa

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 12 July 2007 - 10:20 PM

Vezi postaream_gat, la Jul 11 2007, 02:13 PM, a spus:

.........
Astept si alte pareri sau impresii legate de propunerea cu rezolvarile.....unei asa zise teme....pe baza...un anumit numar de grile.
buna o sa iti trimit eu nsite rezolvari cam la toate materile dar nus tiu cat de bune sunt
dar o amre problema nu iti avd adersa de mail
poti sa imi dai un mesaj la h_ana_b@yahoo.com
si ti le trimti

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:15 PM

#572 diana-veronica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 13 July 2007 - 08:14 AM

Eu am avut varianta 2. Examenul il mai poti da anul viitor, daca chiar vrei. Eu una nu mai accept sa le platesc alti bani, ca sa merg la un examen ale carui rezultate nici macar nu confirma sau infirma valoarea examinatului. Cunosc persoane care nu au, practic, nimic in comun cu contabilitatea, si care au trecut examenul. Asa ca, ... Si oricum nu am nevoie de "patalama" de la ei, ca sa fac ceea ce imi place. Din cate stiu, daca nu iei examenul nici anul viitor, trebuie sa mai faci o data stagiul, s.a.m.d.

#573 gruion27

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:
  • Interests:Contabilitate

Postat 13 July 2007 - 11:25 AM

Eu am inteles ca se mai poate da de doua ori examenul de aptitudini
Manuela

#574 iahimda

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 90 Postari:

Postat 13 July 2007 - 11:36 AM

stie cineva ce trebuie sa facem dupa ce v-om fi inscrisi in tablou?

Aceasta postare a fost editata de iahimda: 13 July 2007 - 11:39 AM

#575 rad mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 13 July 2007 - 02:29 PM

Vezi postareaflorimanea, la Jul 9 2007, 02:54 PM, a spus:

Saru'mana mult de tot pt raspunsuri !!! M-ati linistit ! Va pup.
te rog frumos poti sa-mi trimiti si mie IAS-urile pe mihaoprean@yahoo.com?
te rog tare mult

#576 diana-veronica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 13 July 2007 - 03:42 PM

Sa platiti cat mai multe taxe si cotizatii, si la timp! :lostit (13):

#577 dna_toni

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 15 July 2007 - 09:55 AM

am dat , am luat , ce avem de facut mai departe ?

#578 rad mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 16 July 2007 - 10:04 AM

Vezi postareamagda24, la Feb 6 2007, 05:04 PM, a spus:

stie cineva cat e taxa de inscriere la examen
am inteles ca taxa este de 175 eur la cursul BNR din data inscrieri

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:16 PM

#579 datop

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 16 July 2007 - 02:43 PM

Vezi postareadna_toni, la Jul 15 2007, 10:55 AM, a spus:

am dat , am luat , ce avem de facut mai departe ?

1) Astepti sa trimita de la ceccar bucuresti atestatul (parca asa se numea)
2) Te inscrii in tabloul corpului
3) Astepti carnetul si stampila
4) Iti faci firma sau lucrezi pe persoana fizica: In functie de activitatea pe care vrei sa o prestezi si in functie de clientii tai iei decizia. Sunt avantaje si dezavantaje si la firma si la pf
5) Platesti taxa de inscriere - cotizatia fixa - cotizatia variabila - taxe pentru cursuri - taxe pentru seminarii etc
6) Cauti clienti - faci contract - lucrezi - incasezi - platesti taxe si impozite statului roman :D
7) Fi atenta la contract - am auzit multi colegi care au lucrat pe contracte standard de prestari servicii si au avut probleme. Exista la ceccar o carte cu ce trebuie sa cuprinda contractul.

Bafta

#580 marius_popescu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 19 July 2007 - 09:19 PM

va rog , are cineva rezolvate grilele pt.examenul pt.experti contabili si contabili autorizati. multumesc anticipat.
e-mail: popescu_1981_marius@yahoo.com

Similar Topics Collapse

169 useri citesc topicul

0 membri, 169 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL