Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 7

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#121 Mary Calin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 14 July 2006 - 03:51 PM

Ura!!!
si eu am luat!

Felicitari tuturor care au luat examenul si sa ne vedem cu bine!

acum ce mai urmeaza?

#122 tori

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 14 July 2006 - 03:52 PM

Am luat examenul! Felicitari tuturor si mult succes in continuare.

#123 mirela 13

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 298 Postari:

Postat 14 July 2006 - 03:53 PM

Da...gata...s-a mai incheiat o etapa....

Felicitari tuturor....si sa fim aproape...si sa ne ajutam in continuare cum am facut-o pana acum.

Pentru ca multi dintre noi, nu se stie daca luam examenul fara ajutorul acestui site si fara ajutorul celor care au postat aici. Eu una recunosc ca sunt dintre cei carora le-a prins foarte bine tot ce am gasit si dezbatut aici.

Acest site a facut de zece ori mai mult decat toate cursurile CECCARului.

Multumiri conta.ro !

Multumiri celor ce si-au rapit din timpul lor si i-au ajutat si pe ceilalti!

Multumiri celor ce au impartasit din cunostintele lor si altora - si cei de nul trecut, si cei de anul acesta - !

Multumiri lui Dumnezeu...ca ne-a dat inspiratie ( noua, candidatilor cand am rezolvat subiectele, si celor de la CECCAR, cand le-au conceput) !

#124 Mon

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:01 PM

Uraaaaa! Felicitări admișilor!

Veroniki, te pot ajuta eu, dacă vrei. Zi-mi te rog cum te cheamă, numele mic măcar. :)

#125 stefanfox2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:02 PM

veroniki a spus:

am acrobat reader
cu greu se deschide site-ul ceccar-ului si apoi cel al orasului deloc,
o sa mai incerc
multumesc

nu e nici o lista pe orase.... doar lista cu judetele....

#126 Mary Calin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:12 PM

Si eu multumesc tuturor celor care au postat pe acest site rezolvarile problemelor.

Cu adevarat, acest site a fost sursa informatiilor mele si a contat mai mult decat toate cartile lor.

Multumesc, conta.ro!

Multumiri adresez si celor care au conceput subiectele si lui Dumnezeu ca ne-a inspirat.

Si eu sper ca ne vom ajuta in continuare asa cum am facut-o pana acum.

#127 mirela 13

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 298 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:13 PM

Mamicile, cand ne intalnim sa sarbatorim?

Asa am promis, nu?

#128 stefanfox2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:18 PM

mirela 13 a spus:

Mamicile, cand ne intalnim sa sarbatorim?

Asa am promis, nu?

eu sunt din provincie... dar daca ti neaparat.... fac un efort... dar nu sunt mamica... aaa... nici tatic (asa cred).... :lol: :lol: :D

#129 Ligia Georgescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 403 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:27 PM

Am luat si eu....
Bafta in continuare.... sa fim la fel de uniti....
:P

#130 cabira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 14 July 2006 - 04:43 PM

Felicitari tuturor....din pacate cam multi picati, si multi dintre ei cu note mari, dar cu nota insuficienta de trecere la una dintre materii...poate o rezolva la contestatii...multa bafta!
Multumiri tuturor pentru spiritul de echipa de pe acest site.
....si poate cine stie, n-ar fi rau sa ne putem intalni si in Bucuresti pentru dezbateri pe teme contabile.

#131 danYela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 38 Postari:

Postat 14 July 2006 - 05:03 PM

Multumiri tuturor celor care au fost alaturi de noi. Multumiri conta. :smt060

#132 Madalira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 339 Postari:

Postat 14 July 2006 - 05:03 PM

Ura ,ura ,ura!Am luat si eu!!!!!.Nu stiu daca reuseam fara voi.
Multumiri celor care au postat rezolvarile la probleme,sa le de-a D-zeu multa sanatate si numai reusite in viata.Ati facut o mare pomana cu noi.
Sunteti de nota 20.
Felicitari tuturor admisilor!A meritat asteptarea,nu-i asa? :D
"Azi nu mai vreau sa lucrez."

#133 bestuta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 14 July 2006 - 05:23 PM

Ura, Ura...
Nu am luat examenul. Asta este. Trebuie sa ne bucuram si de victorie si de esec.

Ma bucur ca am participat si felicit pe toti participantii la examen nu numai pe cei care au luat.

Este doar un examen pana la urma.

Nu este dracu' atat de negru pana la coada.

#134 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 14 July 2006 - 05:28 PM

Ceea ce s-a intimplat la acest examen este o rusine pt cei de la Bucuresti de la centru. Sa va fie rusine celor care si-au batut joc de punctaj. Nu credeam ca o sa ajung sa vad picati cu nota generala de peste 8 si sa nu ai macar noroc pt citeva sutimi!!!!!
Este o tragedie pt unii dar si pt mine sa pic cu nota generala de 8,19.
Constat cu foarte mare surprindere anumite centre care au avut toti candidatii la contabili autorizati admisi in corpore fara nici un respins (gen Sibiu) iar la alte centre (gen Dolj) sa isi bata joc la corectarea lucrarilor la contabilitate. Nu imi vine sa cred ca din 30 de intrebari cite au fost pt contabilli autorizati, sa fiu taxat la singe pt 9 greseli???
Unde este judecata dreapta??? Intreb pe cei din Bucuresti, cit la suta de fapt s-a luat adevaratele girle in nota finala???
Inca o data, este cea mai mare rusine de examene, un simulacru pe care unii l-au facut, dupa ce ni s-a luat banii si nu am facut decit 2 cursuri din toate cele 6!!! Stie cineva de aceste treburi?? Nimeni!!!
Mai bine ma lipsesc de acest acest simulacru. Felicitari celor admisi, care oricum stiu cum au luat acest examen, si multa bafta in plata taxelor la acesti 3 ani de stagiu.
Si trag un semnal de alarma pt conducerea de la centru CECCAR: credeti ca daca veniti sa luati parte la un examen din teritoriu imbracate ca niste vampe va credeti buricul pamintului????
Cind ati intrat in CECCAR cum ati luat examenul? Fluturind putin fusta prin fata profesorilor??? Ha ! HA! Ha!
Sunt deziluzionat total de sistemul din Romania. De aceea aici nu o sa fie dreptate niciodata.

#135 VOICU DOINA

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 14 July 2006 - 05:33 PM

Ligia Georgescu a spus:

Am luat si eu....  
Bafta in continuare.... sa fim la fel de uniti....
:P
va rog mult sa ma ajutati cu un sfat...am dat ex de acces ptr.cont.cu studii medii,si la cont.am luat 5,72,la fisc.8,10,la drept 8,67.crede-ti ca as avea vreo sansa daca depun contestatie?cum se intocmeste o contestatie? VA MULTUMESC!

#136 pcl

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 194 Postari:

Postat 14 July 2006 - 05:35 PM

am luaaaaaaaaatttttttttttttttttttt!!! uraaaaaaaaaaaaaa!!!
eu ii sfatuiesc pe cei respinsi sa depuna contestatii luni dimineatza la prima ora pt ca poate se mai poate rezolva ceva.
MULTUMESC conta.ro! Si la toti cei care au impartit din cunostintele lor la toata lumea! :P
Claudia P.
Numai la noi se poate intampla

#137 violeta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:
  • Interests:modificari a tva in noul cod fiscal

Postat 14 July 2006 - 06:19 PM

yessssssssssssssssss.....am luat................multumesc tuturor de ajutor...... 90% din succes vi se datoreaza.......multumesc conta.ro

#138 mvaaudit

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 14 July 2006 - 06:55 PM

imi multumesc mie ca sunt baiat destept si am luat examenuuuu :)

si pentru contributia infima conta.ro

glumeam :P

cei cu medii de peste 7,5 sa depuna frumusel contestatii...si nenea din slatina sa o lase mai moale cu fustele ca m-am uitat si nu aveau mai deloc astea din bucuresti :( sa vad si eu cate cunostinte ascundeau pe sub fuste :D

#139 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 14 July 2006 - 07:12 PM

Va multumes foarte mult tuturor pt ca ati posta raspunsuri.
Eu nu am luat, am picat cu 5.9 la evaluare. O sa depun contestatie pe fax.
Ma bucur foarte mult ca va ajutai unii pe altii
Felicitari tuturor!
Maica Domnului sa va acopere sub Sfantul ei Acoperamant
Doamne ajuta!
Bucurie multa!
veroniki

#140 ovy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:contabilitate, programare

Postat 14 July 2006 - 07:13 PM

Privind per ansamblu (si nefiind direct implicat in acest examen) se poate spune ca cei de la CECCAR care au fost implicati in corectarea lucrarilor sunt putin nesimtiti (si ar trebui sa le fie rusine pt ceea ce au facut)deoarece nu este normal ca cineva cu medie de peste 8 la un examen din 7 materii sa fie respins pt ca a luat 5 si ceva (aproape 6)la una dintre materii. Ar trebui sa se gandeasca si la cat de competenti sunt ei in toate cele 7 materii si abia dupa aceea sa isi permita sa respinga un candidat care a muncit cel putin o luna si a investit aproximativ 10 mil. Poate constientizeaza aceste aspecte cand vor primi contestatiile si sper din suflet sa fie destule. Felicitari celor care ati luat examenul si nu va lasati inca cei care ati fost respinsi dar aveti medii mari.

Similar Topics Collapse

64 useri citesc topicul

0 membri, 64 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL