Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cursuri si materiale de studiu ACCA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut

cursuri si materiale de studiu ACCA

195 replies to this topic

#81 stefid

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 17 August 2009 - 08:12 AM

Am luat F6 Rom.

Am invatat Codul Fiscal si m-am ghidat dupa pilot paper F6.

Fara cursuri si alte manuale.

Bafta tuturor care au dat F6 Rom.

#82 flory_dd

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 18 August 2009 - 07:32 PM

Vezi postareatalida_26, la Aug 6 2009, 11:03 AM, a spus:

Al_led, e posibil sa ajung in sibiu pe la sfarsitul lunii, ar fi mult mai simplu sa le iau direct de la tine. Crezi ca faci comanda luna asta? Te rog sa-mi dai un raspuns, sa gasesc alta varianta in caz ca nu esti interesat/a. Merci

Buna, F6 var romana nu ai? M-ar interesa materiale pentru acest examen. Ms,

#83 flory_dd

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 18 August 2009 - 07:35 PM

Vezi postarealuna_plina, la Feb 16 2009, 11:49 AM, a spus:

Buna, am materiale pentru Taxation (Study Text 2009 si Practice and Revision 2008) si Performance Management (Study Text Dec 08-Jun 09 si Practice and Revision 2008). Daca va intereseaza, putem imparti costurile. :lostit (13):
Adresa mea este: bendis_is@yahoo.com

Taxation este pe varianta romana?

#84 flory_dd

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 18 August 2009 - 07:43 PM

Cumpar materiale pentru examenul f6 taxation pe varianta romana. Multumesc,

#85 diana-veronica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 19 August 2009 - 10:43 AM

Draga Flory, nu te mai agita, ca manualele pentru Romanian Taxation nu au aparut nici pentru sesiunea din decembrie 2009. Ori inveti dupa Codul Fiscal s.c.l., ori astepti urmatoarea sesiune, ca poate vor fi editate, totusi. Eu am ales a doua varianta.

#86 talida_26

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 20 August 2009 - 06:56 AM

Buna, e cineva interesat sa impartim costurile pt F7 si F8? As vrea sa cumpar materialele pt dec 2009-iun 2010.

Aceasta postare a fost editata de talida_26: 20 August 2009 - 06:57 AM

#87 flory_dd

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 20 August 2009 - 09:24 AM

Buna,

Imi poti da si mie niste date de contact ale celor de la EXP. Am intrat pe site-ul lor si nu am gasit decat un numar de mobil la care nu raspunde nimeni. Ai ceva materiale pentru F6 pe Romania daca ai facut cursurile cu cei de la EXP pe care mi le poti furniza contracost, bineinteles!

Ms,

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 22 September 2009 - 08:37 AM

#88 mihaela_s82

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 20 August 2009 - 09:58 AM

Vezi postareastefid, la Aug 17 2009, 09:12 AM, a spus:

Am luat F6 Rom.

Am invatat Codul Fiscal si m-am ghidat dupa pilot paper F6.

Fara cursuri si alte manuale.

Bafta tuturor care au dat F6 Rom.
Te rog frumos, spune-mi de unde ai luat Pilot Paper pt F6. Eu dau in dec 2009 (e primul ex la ACCA), mi-am adunat legislatia romaneasca...dar vreau si acest Pilot Paper. (Am sunat la BPP si mi-au zis ca ei asteapta aprobarea pentru a vinde manualele de 6 - RO).
Multumesc

#89 marianamihaela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 21 August 2009 - 03:19 PM

buna!

M-ar interesa un manual si kit F6 varianta romaneasca sau cursuri de laThe EXP Group (am auzit ca au organizat cursuri pentru iunie si au dat si manuale)

#90 marianamihaela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 21 August 2009 - 03:28 PM

Buna!
As vrea si au cursurile de la ExP (contracost evident)

#91 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 03 September 2009 - 09:02 PM

Eu tocmai am achizitionat eBook-ul Study Text si Practice&Revison Kit pentru F5 Performance Management de la BPP pt sesiunea din decembrie 2009 si sunt valabile si pentru sesiunea din Iunie 2010.
Cine doreste varianta electronica a acestor doua carti sa ma contacteze la adresa de e-mail: gaiu.georgiana@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 22 September 2009 - 08:41 AM

#92 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 03 September 2009 - 09:07 PM

Buna, daca inca te mai intereseaza sa achizitionezi cartile, sa stii ca eu tocmai am achizitionat eBook-ul Study Text si Practice&Revison Kit pentru F5 Performance Management de la BPP pt sesiunea din decembrie 2009 si sunt valabile si pentru sesiunea din Iunie 2010.
Cine doreste varianta electronica a acestor doua carti sa ma contacteze la adresa de e-mail: gaiu.georgiana@yahoo.com

#93 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 03 September 2009 - 09:14 PM

Buna

Eu tocmai am achizitionat eBook-ul Study Text si Practice&Revison Kit pentru F5 Performance Management de la BPP pt sesiunea din decembrie 2009 si sunt valabile si pentru sesiunea din Iunie 2010.

#94 talida_26

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 04 September 2009 - 08:15 AM

Ce intelegi prin ebook? i-learn? Din cate stiu, nu se poate instala decat pe o singura statie. CD-ul contine un cod unic pe care il trimiti BPP, ei iti furnizeaza un cod pe care il folosesti pt instalare. Nu poti introduce cod-ul aceluiasi CD de mai multe ori.

#95 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 04 September 2009 - 06:35 PM

Ebook-ul e varianta electronica a cartilor tiparite, au acelas continut informational. BPP a lansat recent eBook-uri pentru Study Text si Practice&Revison Kit. Dupa ce faci plata, ei iti trimit doua linkuri de unde poti downloda cartile.
Din pacate, se pare ca m-am inselat in privinta sistemului de securitate al ebook-urilor. Ele se consulta on-line, cu ajutorul programului Adobe Digital Edition. Si intradevar, se pot consulta numai pe o singura statie, au cam acelas sistem de accesare ca si CD-urile.
In schimb, eu oricum printez cartile, si le pot scana. Asa ca cine doreste o varianta scanata, ma poate contacta.

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 22 September 2009 - 08:38 AM

#96 stefid

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 10 September 2009 - 12:07 PM

Am vrut incarcat Pilot Paper pt F6 iunie 2009, dar are mai mult de 100k cat vad ca mi se permite sa incarc.
L-am gasit pe site-ul ACCA.

#97 sylv

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 11 September 2009 - 12:32 PM

Buna ziua,

Tocmai am comandat cartile si recapitularile pentru F8(int) si F9 de la bpp.

Cine e interesat sa studieze alaturi de mine, sa imi trimita un mesaj personal pe forum.

Multumesc

#98 butelie

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 188 Postari:
  • Interests:timpul liber

Postat 11 September 2009 - 12:34 PM

Vezi postareasylv, la Sep 11 2009, 01:32 PM, a spus:

Cine e interesat sa studieze alaturi de mine, sa imi trimita un mesaj personal pe forum.

Tu esti de sex feminin sau masculin , ca pana acuma nu ai precizat ?! :smile: :lostit (13):

Aceasta postare a fost editata de butelie: 11 September 2009 - 12:35 PM

#99 sylv

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 11 September 2009 - 01:49 PM

Cred ca esti destul de istet ca sa nu iei mesajul ad litteram.

Concentreaza-te pe "am comandat carti"

#100 sylv

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 12 September 2009 - 05:10 AM

Pare ca nu pot primi mesaje prin intermediul forumului.

Va rog sa imi trimiteti eventualele mesaje pe manualef8f9@yahoo.com

Multumesc

Similar Topics Collapse

39 useri citesc topicul

0 membri, 39 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL