Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cursuri si materiale de studiu ACCA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 8

Salt la continut

cursuri si materiale de studiu ACCA

195 replies to this topic

#141 isis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 102 Postari:

Postat 13 December 2009 - 12:49 PM

Vezi postareaIncik, la Dec 13 2009, 11:40 AM, a spus:

Buna,
Am si eu o intrebare, cine ma poate ajuta, va rog mult, sa-mi raspundeti...
De curand m-am inregistrat pentru ACCA, am primit deja si raspunsul de la ei, snt eliberata de la primele 4 examene (F1, F2, F3 si F4). Vreau sa ma inregistrez pentru urmatorul examen F5 si nu stiu cum s-o fac? O fac prin portalul meu My ACCA sau cumva prin link-ul site-ului asa si nu pot sa inteleg...
Inca o intrebare cu privire la Taxa Anuala: Cand se achita aceasta taxa? La 1 Ianuarie, imi va veni prin portalul My ACCA sau imi vor scoate direct banii din cont?
Multumesc mult!!!
O zi buna tuturor!!!

Eu stiu ca taxa anuala pentru 2010 trebuia platita pana la 1 decembrie, dar banuiesc ca nici acum nu este tarziu. Despre modalitatea de plata nu stiu sa-ti spun nimic - n-am platit niciodata direct la ei, dar trebuie sa exista aceasta informatie pe site-ul lor.
O zi buna!

#142 buderuss

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 13 December 2009 - 01:40 PM

Vezi postareaisis, la Dec 13 2009, 02:49 PM, a spus:

Vezi postareaIncik, la Dec 13 2009, 11:40 AM, a spus:

Buna,
Am si eu o intrebare, cine ma poate ajuta, va rog mult, sa-mi raspundeti...
De curand m-am inregistrat pentru ACCA, am primit deja si raspunsul de la ei, snt eliberata de la primele 4 examene (F1, F2, F3 si F4). Vreau sa ma inregistrez pentru urmatorul examen F5 si nu stiu cum s-o fac? O fac prin portalul meu My ACCA sau cumva prin link-ul site-ului asa si nu pot sa inteleg...
Inca o intrebare cu privire la Taxa Anuala: Cand se achita aceasta taxa? La 1 Ianuarie, imi va veni prin portalul My ACCA sau imi vor scoate direct banii din cont?
Multumesc mult!!!
O zi buna tuturor!!!

Eu stiu ca taxa anuala pentru 2010 trebuia platita pana la 1 decembrie, dar banuiesc ca nici acum nu este tarziu. Despre modalitatea de plata nu stiu sa-ti spun nimic - n-am platit niciodata direct la ei, dar trebuie sa exista aceasta informatie pe site-ul lor.
O zi buna!

Se plateste direct pe site , taxa anuala si examanele.Taxa trebuie achitata pina pe 31 dec 2009.

O zi buna!

#143 cooldeea22

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 14 December 2009 - 10:44 AM

Vand urmatoarele carti in format electronic sau copie xerox:

-Paper F8 - Audit and assurance Study text for the exam in 2009
-Paper F8 - Audit and assurance Practice&revision kit for the exam in 2009

Pentru info suplimentare, va rog sa ma contactati la lucrari_licente1@yahoo.com

#144 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 17 December 2009 - 02:42 PM

Buna,

Eu am Study Text si Practice and Revision Kit pt F5 de la BPP valabile si pt sesiunea din iunie 2010 (le am intro varianta scanata).
M-ar interesa sa fac schimb cu manualele pt unul din ex F6(RO), F7, F8 sau F9 valabile pt sesiunea din iunie 2010.

Ma puteti contacta la adresa de e-mail: gaiu.georgiana@yahoo.com

#145 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 17 December 2009 - 02:44 PM

Buna,

Eu am Study Text si Practice and Revision Kit pt F5 de la BPP valabile si pt sesiunea din iunie 2010 (le am intro varianta scanata).
M-ar interesa sa fac schimb cu manualele pt unul din ex F6(RO), F7, F8 sau F9 valabile pt sesiunea din iunie 2010.

#146 Gaiu Georgiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 17 December 2009 - 02:46 PM

Buna,

#147 costinutza

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 03 January 2010 - 08:13 PM

Vezi postareastefid, la Nov 12 2009, 03:17 PM, a spus:

Multumesc mult de ajutor sylv. A fost ok. Am manualele acuma.

Am alta intrebare pt cunascatori.
Am comandat study text, revision, i-learn (cd) si i-pass (cd) impreuna cu o colega.

Si vrem sa le impartim.

E vreo problema la cd-uri? Am downloadat cd-ul i-learn si mi-a cerut coduri si m-am inregistrat la ei pe site (cod licenta; cod calculator; cod securitate etc)
Inseamna ca nu-l mai poate instala nimeni pe alt calculator?

Stiti vreo solutie aici?

Multumesc pt raspunsuri!

Buna! As fi interesata sa stiu daca ati reusit sa le share-uiti, si mai ales ce parere v-ati facut. Pentru ce examen le-ati luat si in ce masura vi s-au parut utile?

Multumesc!

#148 Gabriela.Berendei

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 04 January 2010 - 03:14 PM

Vezi postareacostinutza, la Jan 3 2010, 09:13 PM, a spus:

Vezi postareastefid, la Nov 12 2009, 03:17 PM, a spus:

Multumesc mult de ajutor sylv. A fost ok. Am manualele acuma.

Am alta intrebare pt cunascatori.
Am comandat study text, revision, i-learn (cd) si i-pass (cd) impreuna cu o colega.

Si vrem sa le impartim.

E vreo problema la cd-uri? Am downloadat cd-ul i-learn si mi-a cerut coduri si m-am inregistrat la ei pe site (cod licenta; cod calculator; cod securitate etc)
Inseamna ca nu-l mai poate instala nimeni pe alt calculator?

Stiti vreo solutie aici?

Multumesc pt raspunsuri!

Buna! As fi interesata sa stiu daca ati reusit sa le share-uiti, si mai ales ce parere v-ati facut. Pentru ce examen le-ati luat si in ce masura vi s-au parut utile?

Multumesc!

Salut,

Eu stiu ca i-Learn de la BPP are doar 2 parole. Deci pe max 2 calc merge instalat. Si daca il stergi nu il mai poti instala daca ai consumat cele 2 parole.
Multe lucruri nu vreau sa le stiu. Intelepciunea traseaza si cunoasterii limite. Nietzsche

#149 luna_plina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 16 January 2010 - 12:51 PM

Ofer Study Text (dec.2009-iun.2010) si Practice&Revision Kit (2009) pt. F5 si F8, contra F7 sau F9. Adresa mea este: bendis_is@yahoo.com

#150 forumist

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:

Postat 31 January 2010 - 06:23 PM

Salut,

Am urmatoarele materiale:
F1 Dec 2007 (Study Text+PR Kit+Course Notes+Course Companion) - 40 Ron
F2 June 2007 (Study Text+PR Kit+Course Notes+Course Companion) - 40 Ron
F3 June 2007 (Study Text+PR Kit+Course Notes+Course Companion) - 40 Ron
F4 dec 2007 (Study Text+PR Kit+Course Notes) - 40 Ron
F6 Dec 2007 (Study Text+PR Kit+Course Notes+Course Companion) - 40 Ron
F8 June 2009 (Study Text+PR KIT) - 80 Ron
F9 Dec 2008 (Study Text+PR Kit+Course Notes) - 80 Ron
ACCA Diploma in International Financial Reporting June 2008 (Study Text+PR Kit+Course Notes) - 40 Ron

le dau pe toate cu 350 ron.
mail: contabilitateaz@gmail.com

multumesc

#151 stefid

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 09 February 2010 - 04:08 PM

cumpar F7 Int study text si revision kit valabile pt iunie 2010.

Daca a reusit cineva sa faca rost, impart costurile, chiar si xerox.

Multumesc!

adresa mea: stefaniadumitrescu@yahoo.com

#152 bianca260

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:
  • Interests:sa devin un contabil bun

Postat 19 February 2010 - 11:07 PM

Schimb F5 si F9 iunie 2010 cu F6-romana si/sau F4-global.(study text si practice)
Mai am si alte materiale disponibile la schimb.

#153 Diana Maria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 21 February 2010 - 10:35 AM

Stiti cumva daca sunt chiar necesare materialele de genul: Practice kit, Revision Kit etc?

Eu mi-am luat doar Study text.

In iunie voi avea primul examen (F4) si nu stiu daca sa imi mai cumpar si alt material.Cine a mai folosit alte matreiale de studiu, va rog un sfat.

Multumesc.

#154 florinmladin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 110 Postari:

Postat 21 February 2010 - 05:20 PM

Vezi postareaDiana Maria, la Feb 21 2010, 10:35 AM, a spus:

Stiti cumva daca sunt chiar necesare materialele de genul: Practice kit, Revision Kit etc?

In iunie voi avea primul examen (F4) si nu stiu daca sa imi mai cumpar si alt material.Cine a mai folosit alte matreiale de studiu, va rog un sfat.

Multumesc.

Diana,

Revision kit este foarte util, sunt probleme si te ajuta foarte mult la examen...Florin

Don't worry! Just panic!

#155 tsianina

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 24 February 2010 - 01:32 AM

Buna,

a incercat /a reusit cineva sa-si echivaleze F7 si/sau F8 cu diploma de expert contabil CECCAR?

#156 tsianina

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 24 February 2010 - 01:40 AM

Revision-ul la F4 nu te ajuta foarte mult...
Cel mai mult te ajuta, daca poti face rost de la colegi, materialul de studiu de la cursuri...acolo e structurata mult mai bine materia

#157 al_led

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 02 March 2010 - 07:40 PM

Vezi postareaDiana Maria, la Feb 21 2010, 10:35 AM, a spus:

Multumesc.

Eu mi-am luat examenul F4 Global in dec 2009. Iti pot vinde study text, revision kit si passcards, de la BPP
Cartile au inca pe ele cu creionul traduceri in romana. Poate te ajuta.

Am tot pentru F4 Global study textu de la Kaplan.

Study textu de la Kaplan e mai usor de inteles decat study textu de la BPP.
Adresa mea de email este smil_jo@yahoo.com daca esti interesata de materiale pentru F4 Global

#158 al_led

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 02 March 2010 - 07:45 PM

Eu mi-am luat examenul F4 Global in dec 2009. Vand study text, revision kit si passcards, de la BPP
Cartile au inca pe ele cu creionul traduceri in romana
. Poate va ajuta.

Am tot pentru F4 Global study textu de la Kaplan.

Study textu de la Kaplan e mai usor de inteles decat study textu de la BPP.

Adresa mea de email este

smil_jo@yahoo.com

daca sunteti de materiale pentru F4 Global

#159 lbratosin

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 06 March 2010 - 05:39 PM

Vand manuale ACCA BPP (study text + practice revision, editii 2007 - 2009, de la F1 la F9) la preturi foarte atractive.

Cine este interesat ma poate contacta la adresa: luminita.bratosin@yahoo.com.

#160 Georgiana Gaiu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 17 March 2010 - 08:34 AM

Buna tuturor,

Eu am Practice & Revision Kit pentru F7,F8 si F9 valabile pt 2010.
Cine doreste sa impartim costurile sa ma contacteze la adresa de e-mail: gaiu.georgiana@yahoo.com.

Mai am in format pdf. Study Text pentru F5 si F9 valabile si pt sesiunea din iunie 2010.

O zi buna in continuare!

Similar Topics Collapse

104 useri citesc topicul

0 membri, 104 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL