Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
raport soferi - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

raport soferi

7 replies to this topic

#1 elmin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 25 September 2006 - 02:54 PM

Sall all! Pe cei care lucreaza in firme care presupun livrarea marfii de catre agenti/ soferi si se ocupa de coordonarea lor, ii rog sa-mi trimita si mie diverse rapoarte care le faciliteaza controlul asupra lor... Ma gandesc la un tabel, ceva, in care se scriu km parcursi, ora venirii, plecarii... ma rog, ceva gen o foaie de parcurs dar mai simplificat...

#2 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 25 September 2006 - 07:55 PM

cu ce fel de masini se face livrarea marfurilor?

#3 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 25 September 2006 - 09:43 PM

http://www.conta.ro/...showtopic=12425

#4 elmin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 26 September 2006 - 10:34 AM

Iti multumesc Ramona. Nicole, livrarea se face cu matiz, sunt in jur de 5 masini.

#5 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 26 September 2006 - 09:31 PM

nu stiu cat de mult te ajuta acest model de faz, in cazul in care nu il completezi chiar tu pe baza foilor de parcurs emise si verificate de tine, dar completate si semnate de agentii/soferii respectivi. sugestia mea este sa ii pui sa faca foi de parcurs zilnice (daca vrei sa ai intr-adevar control asupra lor) sau saptamanale (control mai slab, pt ca se pot "aranja"). pe foaia de parcurs se inscrie ora plecarii/sosirii, kilometrajul la plecare/sosire, alimentarile cu combustibil, consumul normat al masinii etc. pe verso-ul foii de parcurs ii pui sa aduca stampile de la clientii pe la care au trecut-poti controla astfel parcursul. la sfarsit de luna centralizezi tu datele din foile de parcurs si poti avea o imagine mai exacta a exploatarii autoturismului respectiv, calculezi restul in rezervor, revizii, piese de schimb etc.
te-am intrebat de tipul de masini folosite pentru ca am crezut ca este vorba de dube de marfa la care este obligatorie utilizarea diagramelor tahograf (ARR-ul vegheaza si amendeaza), diagrame care iti pot furniza multe alte informatii interesante si utile (de ex. daca soferul depasesete frecvent viteza legala).

#6 claudia2006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 30 October 2006 - 06:08 PM

Vezi postareanicole33, la Sep 26 2006, 10:31 PM, a spus:

nu stiu cat de mult te ajuta acest model de faz, in cazul in care nu il completezi chiar tu pe baza foilor de parcurs emise si verificate de tine, dar completate si semnate de agentii/soferii respectivi. sugestia mea este sa ii pui sa faca foi de parcurs zilnice (daca vrei sa ai intr-adevar control asupra lor) sau saptamanale (control mai slab, pt ca se pot "aranja"). pe foaia de parcurs se inscrie ora plecarii/sosirii, kilometrajul la plecare/sosire, alimentarile cu combustibil, consumul normat al masinii etc. pe verso-ul foii de parcurs ii pui sa aduca stampile de la clientii pe la care au trecut-poti controla astfel parcursul. la sfarsit de luna centralizezi tu datele din foile de parcurs si poti avea o imagine mai exacta a exploatarii autoturismului respectiv, calculezi restul in rezervor, revizii, piese de schimb etc.
te-am intrebat de tipul de masini folosite pentru ca am crezut ca este vorba de dube de marfa la care este obligatorie utilizarea diagramelor tahograf (ARR-ul vegheaza si amendeaza), diagrame care iti pot furniza multe alte informatii interesante si utile (de ex. daca soferul depasesete frecvent viteza legala).

BUNA Nicole,
In legatura cu faz-ul ...ai putea sa ma ajuti si pe mine cu completarea acestuia.. Multumesc anticipat.

#7 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 30 October 2006 - 10:00 PM

..http://209.85.129.104/search?q=cache:Iee0nEtC6eMJ:www.conta.ro/forum/post-90070.html+intocmire+faz&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=10

scuze
http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...amp;#entry90070

#8 claudia2006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 31 October 2006 - 11:42 AM

Vezi postarearamona_demeter, la Oct 30 2006, 10:00 PM, a spus:

..http://209.85.129.104/search?q=cache:Iee0nEtC6eMJ:www.conta.ro/forum/post-90070.html+intocmire+faz&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=10

scuze
http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...amp;#entry90070

MULTUMESC MULT. :angry:

Similar Topics Collapse

13 useri citesc topicul

0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL