Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Reclamatie - Program de facturare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Reclamatie - Program de facturare

22 replies to this topic

#1 amadora

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 03 February 2007 - 04:31 PM

Vezi postareaMariusss, la Jan 12 2007, 07:46 PM, a spus:

Are cineva un program de intocmire a facturilor si a chitantelor?

salut,
am gasit un program care mi se pare foarte bun si in acelasi timp foarte complex. Listeaza facturile, chitantele, ordinele de plata, face rapoarte pe ele...

#2 Guest_Anton KOVACS_*

• Guests

Postat 03 February 2007 - 09:06 PM

Nu are impresia nimeni ca s-a intamplat ceva pe acest topic ?
Rog administratorii sa ia urgent legaura cu mine prin intermediul adresei de mail .
Mi-au fost sterse toate posturile de pe acest topic. Mi-au fost sterse, in cursul zilei de astazi toate mesajele personale din casuta postala a forumului. Am banuiala ca si altor participanti le-au fost sterse mesajele de la mine (Le-am trimis mesaje personale lui Conectarenet, Neouber si Nico sau Nicoleta)
Participantii la topic in acest moment nu pot lua legatura cu mine prin intermediul optiunii
Au fost sterse toate posturile referitoare la un anumit program de facturare
In loc de acestea a aparut mesajul de mai sus, cu toate ca pe aceasta tema se discuta de cel putin 2 saptamani.

Daca problema nu se rezolva pana luni 5 februarie am de gand sa iau toate masurile pe care le cred de cuvinta pentru incalcarea legilor privind intimitatea mea personala, inclusiv sesizarea Autoritatii nationale pentru Protectia Informatiilor cu Caracter Privat. Si bineinteles am sa fac tot posibilul sa fac public prin toate mijloacele ce se inamlpa pe acest formum

#3 mihaela_lica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 92 Postari:
  • Interests:acumulare

Postat 03 February 2007 - 10:52 PM

Unde sunt posturile lui Anton Kovacs?
Pacat ca le-am schimbat cu reclama "amadorei", care, surpriza, este un membru nou-nout!!!!!!
:lostit (13):
lasa zilei de maine, grija zilei de maine...

#4 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 03 February 2007 - 11:23 PM

posturile referitoare la programul gratuit de facturare au fost mutate in sectiunea Softuri
http://www.conta.ro/...showtopic=20849

#5 aNgelica pop

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 716 Postari:
  • Interests:temei legal

Postat 03 February 2007 - 11:26 PM

Vezi postareaamadora, la Feb 3 2007, 02:51 PM, a spus:

[salut,
am gasit un program care mi se pare foarte bun si in acelasi timp foarte complex. Listeaza facturile, chitantele, ordinele de plata, face rapoarte pe ele...

Reason for edit: reclama comerciala

hmmm...zici ca ni-l recomanzi cu caldura???>>chiar ca ne apuca caldurile... incepe de la 150 euro in sus/statie...oare de ce au disparut postarile cu acel program de facturare bun si ieftin dat de Anton Kovacs???? nu gasesc postarile dansului,dar nici ale mele.... :pullhair: cum se face?pe cine aderanjat?????
dragii mei,daca tot a fost top al programelor de contabilitate ,facem un top al programelor de facturare????Sa castige cel ce merita!!! :lostit (13):
"o vorba BUNA ,nu costa!
un zambet ,nici atat!"

#6 Guest_Anton KOVACS_*

• Guests

Postat 04 February 2007 - 12:02 AM

Sunt tare curios daca acest post apare.
E interesant cum se plimba posturile astea dintr-o parte in alta, asa, faca ca cei care le-au postat sa stie ceva decat dupa ce protesteaza in 100 000 de locuri, si fara sa primeasca nici un raspuns la mesajele pe care le dau celor care administreaza acest forum.
In jurul orei 20 mi-am cautat toate mesajele si inca nu erau niciunde. Probabil erau pe drum.

#7 Guest_Anton KOVACS_*

• Guests

Postat 04 February 2007 - 12:04 AM

Vezi postareaaNgelica pop, la Feb 3 2007, 11:26 PM, a spus:

dragii mei,daca tot a fost top al programelor de contabilitate ,facem un top al programelor de facturare????Sa castige cel ce merita!!! :lostit (13):

Se pare ca si atunci a fost o chestie interesanta, am citit eu intr-un ziar pe internet ceva despre topul acela.

#8 maryo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 04 February 2007 - 09:25 AM

... sau pt uni, ce au fost deja obisnuiti, ....mai folosesc inca ... sa manipulam poporu' cu "calculatorul" .... nu e frumos ceea ce se intimpla ... sau mai simplu ....va fi sters si acest raspuns ca multe altele .... :biggrin:

#9 Iaro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 423 Postari:

Postat 04 February 2007 - 09:33 AM

Domnului Anton Kovacs din prea multa dorinta a sa de a oferi programul si celor interesati de un program simplu si util fiecaruia care nu dispune de finantele necesare achizitionarii pe bani a unui program de contabilitate care ofera facilitatea de a tipari si facturi, i-au fost interzise sau sterse postarile pe acest forum, de catre administratorii acestui forum de contabilitate. Astfel, dupa cum a-ti observat mesajele postate de domnul Anton Kovacs in data de 03 februarie 2006 au fost sterse, iar in locul acelor mesaje au aparut mesaje mascate de publicitate la un program de facturare, care e pe bani. Rusine sa va fie! Mesaj adresat administratorilor acestui forum!
P.S: Domnul Anton Kovacs nu mai poate transmite nici un mesaj pe acest forum, deoarece accesul domniei sale a fost restrictionat de catre administratorii forumului!
Poate si acest mesaj va fi sters pentru ca deranjeaza anumite interese pe care le au administratorii acestui forum!!!!! :lostit (13):

#10 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 04 February 2007 - 09:40 AM

Vezi postarealucis, la Feb 1 2007, 04:10 PM, a spus:

Vezi postareamiha m, la Feb 1 2007, 04:51 PM, a spus:

Vezi postarealucis, la Jan 31 2007, 09:32 PM, a spus:

A facut cineva decizia aceea cu proceduri pentru fact de la 01.01.2007? Poate o aveti ca model, ca tare mi-r fi de folos! Multumesc :lostit (13):
Atasez aici un model de decizie si un model de procedura interna, pe care l-am adaptat si eu dupa ceea ce am vazut la altii. Te rog sa-mi spui pererea ta , daca e in regula sau mai trebuie ceva.
Mersi mult pentru ajutor! :pullhair:

dati cautare decizie xxx corectata. Veti gasi acolo un model de decizie complet, mai exact la sectiunea un model de factura pentru 2007. Cu siguranta e corecta si completa

#11 Iaro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 423 Postari:

Postat 04 February 2007 - 10:28 AM

Cine e interesat sa afle mai multe depre programul de facturare de la Anton Kovacs, sa intre pe www.xxx.ro, iar acolo pe prima pagina va afla cum se comporta administratorii forumului conta.ro in relatia cu persoanele bine intentionate si care ofera programul de facturare GRATUIT; administratorii forumului www.conta.ro, favorizand pe de alta parte un program care nu e gratuit ci E PE BANI! Rusine sa va fie voua administratori ai acestui forum!
P.S. : Poate va disparea si acest mesaj!
Scriem aici ca sa afle si alti utilizatori ai acestui forum ce fel de personaje sunt cei care administreaza forumul, si mai mult, au anumite interese ascunse, deoarece favorizeaza un program de 150E in defavoarea unui program de facturare GRATUIT! :lostit (13):

#12 aNgelica pop

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 716 Postari:

Postat 04 February 2007 - 11:11 AM

rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne-am apucat de scamatorii aici pe forum?unde a disparut din nou o postare de a mea prin care aratam cu "cata caldura"ne indeamna amadora la cumpararea programului cu 150 euro....rusinicaaaaaaaaaaaaa
"o vorba BUNA ,nu costa!
un zambet ,nici atat!"

#13 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 04 February 2007 - 02:05 PM

Vezi postareaaNgelica pop, la Feb 3 2007, 11:26 PM, a spus:

Vezi postareaamadora, la Feb 3 2007, 02:51 PM, a spus:

Salut,
Da, cauta pe net dupa "tiparire factura" si prima gasire e un program de facturare, tiparire facturi, chitante, ordine de plata si rapoarte vanzari...mi se pare un program bun.
Vi-l recomand cu caldura :lostit (13):

...oare de ce au disparut postarile cu acel program de facturare bun si ieftin dat de Anton Kovacs???? nu gasesc postarile dansului,dar nici ale mele.... :pullhair: cum se face?pe cine aderanjat?????

ca sa nu existe nici o interpretare, citez din regulamentul acestui forum

"Legaturi si reclama.
Orice forma de reclama este strict interzisa.
Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a legaturilor spre alte situri sau forumuri.
Daca este neaparat necesara o legatura, va rog atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata.
Nu este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorilor forumului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz.
In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului www.conta.ro va rugam contactati la adresa : publicitate@conta.ro.
"

Dl Kovacs nu numai ca nu a discutat cu nimeni publicarea legaturilor catre siteul dsului precum si a adreselor de email, dar a insistat in acest comportament chiar si dupa ce eu l-am rugat sa discute pe conta.ro numai de partea gratuita a programului de facturare pe care dsul il dezvolta.
Posturile ce tin strict de acest program au fost mutate in sectiunea Softuri - Program gratuit de facturare.

Toate posturile ce faceau reclama la varianta comerciala a programului au fost sterse.
Pentru comportamentul sau Dl Kovacs a primit avertizare, nu s-a oprit si in acest moment are moderator preview pentru a putea preveni posturile ce fac reclama programului sau comercial. Daca va continua in acelasi
Toate raspunsurile pe care dl Kovasc le va posta si care nu vor face reclama versiunii comerciale a programului sau vor fi afisate.

Trebuie sa intelegeti ca pentru astfel de comportamente trebuie sa raspundem ca atare.
Dl Kovasc stie ca conta.ro apreciaza cheile de activare deja donate unor membrii de pe acest forum si i se permite imbunatatirea programului cu ajutorul membrilor acestui forum. Nu vom tolera insa reclama comerciala pe care dansul a inceput-o privind aceasta versiune comerciala a programului.
De asemenea nu vom tolera amenintarile pe care dl Kovasc le-a facut la adresa conta.ro .

Toate posturile ce tin de programul gratuit de facturare vor fi mutate in sectiunea Softuri.

De asemenea, pt amadora si ceilalti membrii: nu se va admite reclama comeraciala catre altre programe de facturare care nu sunt gratuite.
Toti suntem membri ai acestui forum si ne supunem acestui regulament.

#14 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 04 February 2007 - 03:55 PM

toate reclamatiile au fost mutate aici

spre surprindea unor membrii posturile lor jignitoare sunt inca aici
si vor ramane aici in continuare ca o justificare a actiunilor lor
toti cei care au facut atac la persoana sau au adus jigniri acestui forum, vor primi warn

cei care-si vor cere scuze si isi vor retrage acuzatiile nefondate li se va scoate aceasta sanctionare

#15 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 04 February 2007 - 04:13 PM

mai fratilor, unii dintre voi sunteti uimitori !!! ce e asa greu de inteles ?? exista un regulament si el trebuie respectat !! cui nu-i place acest regulament n-are decat sa nu mai acceseze conta.ro, e ca in viata de zi cu zi : nu-mi place sa ma duc la cutare - nu mai duc, dar nu incep sa-l amenint ca daca nu face cum vreau eu ca sa-mi placa la el, atunci ii fac si-i dreg !!!

vehementa, jignirile pe care le aduceti aici sunt incalificabile. vorbiti de abuzuri, de smecherii... ce-i cu voi ?? cand ati intrat pe forum ati acceptat sa va conformati acestui regulement si acum atacati si amenintati. incredibil ... :pullhair:

si asa, faptul ca s-a permis reclama si likul catre un program gratuit e prea destul. haideti sa fim seriosi : de la gratuit se poate ajunge f. usor la "cu plata" fie pt. alte programe, importatnt e sa-ti faci cunoscut site-ul, iar asta e RECLAMA !!!! chiar nu va dati seama ?? azi dau accesari gratuite si maine POT veni cu alte oferte pe bani, numai bine ca am deja format un pachet de potentiali clienti, facut cu oferta gratuita... f. frumos gandit si actionat. !! vehementa cu care a reactionat dl. Kovasc ma face sa cred ca asa stau lucrurile, altfel de ce e asa revoltat ca i s-au banat mesajele respective ?? ca doar nu aduc bani, nu ? mai normal mi s-ar fi parut sa fi scris ceva de genul " fratilor, eu am vrut sa va fac un bine, dar daca nu e voie, asta e " si cu asta-basta, nu amenintari si jigniri. dar, PROBABIL ca lucrurile au si alte aspecte ascunse ..

inca ceva : am mai avut noi un user care a facut la fel, vai-vai-vai ce ne-am mai speriat si atunci de amenintarile lui :lostit (13):

poate ca ar trebui sa va amintiti cata nevoie aveti de acest forum inainte de a improsca cu noroi in ceva ce va face atat de mult bine... cum e cand nu functioneaza forumul si nu aveti acces la baza de date, nu puteti pune intrebari, primi raspunsuri ??? la asta nu va mai ganditi, nu-i asa ??

cui ar trebui sa-i fie rusine ?? noua - echipei administrative a forumului fiindca am aplicat regulamentul privind reclama pe site si muncim gratis zi de zi ca sa aveti si voi un ajutor pretios in munca sau voua, celor care ati scris ... ce ati scris ... ??

#16 aNgelica pop

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 716 Postari:

Postat 04 February 2007 - 05:37 PM

[wow...am picat ca musca in zar!!!! Nu am inteles eu bine...vorba cuiva...mi-a scapat ceva....Asa este:conform regulamentului pentru programelul freee era voie postare.dar pentru programul varianta comerciala nu!!!!Aici am gresit...Imi cer cuvenitele scuze!!!
Rusinica mie!!! :pullhair: :lostit (13):
"o vorba BUNA ,nu costa!
un zambet ,nici atat!"

#17 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 04 February 2007 - 05:38 PM

In acest moment toate posturile Dl Anton Kovacs au fost aprobate spre vizualizare.
Si pentru ca dansul a fost sanctionat voi posta public raspunsul la mesajul de amenintare pe care l-a adresat forumului conta.ro .

Vezi postareaAnton KOVACS, la Feb 3 2007, 09:06 PM, a spus:

Daca problema nu se rezolva pana luni 5 februarie am de gand sa iau toate masurile pe care le cred de cuvinta pentru incalcarea legilor privind intimitatea mea personala, inclusiv sesizarea Autoritatii nationale pentru Protectia Informatiilor cu Caracter Privat. Si bineinteles am sa fac tot posibilul sa fac public prin toate mijloacele ce se inamlpa pe acest formum

Anton KOVACS, la Feb 4 2007, 08:21 AM, a spus:

Ati incecat sa dregeti cumva busuiocul, dupa ce alti membri au facut scandal dar nu ati reusit in totalitate: posturile mele nu apar nici in prezent, mesajele personale catre alti useri nu apar in casuta postala a acestora, mesajele acestora nu ajung la mine (atentie, este o lege n sensul asta pe care o incalcati). Va rog sa rezolvati cumva aceste probleme, ete pacat sa dati cu piciorul la tot ce ati facut aici.

Nu numai ca nu am dres busuiocul dle Kovacs, dar nici nu as avea ce sa dreg. Posturile necomerciale au existat in alta sectiune decat cea in care s-a postat initial, incepand de ieri ora 01.07 PM cand au fost mutate. Daca le-ati fi cautat ati fi observat acest lucru.
Amenintarile publice si campania pe email impotriva conta.ro (facuta printre membrii conta.ro care v-au contactat privind versiunea gratuita a programului dvoastra) pe care ati initiat-o nu au facut decat sa justifice faptul ca, comercializarea produsului dvoastra este mult mai importanta decat oferirea gratuita a unei versiuni membrilor conta.ro.
Avand moderator preview posturile nu vor fi vizibile decat dupa aprobarea oricarui moderator. Din acelasi motiv, pe perioada in care sunteti sanctionat cu moderator preview messageria dvoastra nu va functiona. Fiind programator, ma asteptam sa intelegeti aceste aspecte tehnice.

Ca membru conta.ro va supuneti regulamentul acestui forum din momentul in care v-ati activat contul.
Ca urmare a repetatelor incalcari ale regulamentului ati fost sanctionat cu warn/avertizare.
Pentru insistenta in efectuarea de reclama comerciala a produsului dvoastra contra cost pe forumul conta.ro contrar regulamentului, pentru amenintarile facute, pentru reclama negativa facuta pe alte forumuri de contabilitate si printre membrii acestui forum, veti fi sanctionat cu ban pe o perioada nedeterminata.
Toate raspunsurile dvoastra ce faceau reclama produsului comercial vor fi sterse.
Toate raspunsurile dvoastra privind varianta gratuita a produsului vor ramane in continuare pe forum.

#18 TIZ

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 51 Postari:

Postat 04 February 2007 - 10:23 PM

@Andreea': Găsesc dezgustător atât comunism la o persoană atât de tânără.

#19 GAMA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 675 Postari:
  • Interests:Dialogul este cea mai buna cale de a ajunge mai repede la solutii pozitive

Postat 04 February 2007 - 11:41 PM

Pentru D.Kovacs si pt.toti cei care improscati cu noroi,mai ganditi-va putin inainte de a face acest lucru
Acesta este un forum al contabililor,unde contabilii cu mai multa experienta raspund intrebarilor puse de confratii mai noi in meserie,unde ne sfatuim intre noi si ne anuntam atunci cand aflam lucruri interesante legate de munca noastra deloc usoara.
Aici vin si cauta raspunsuri si alte categorii de persoane,care au intr-un fel sau altul legatura cu profesia contabila.
De cate ori ati intrat pe acest forum,stimati coforumisti,care stiti atat de bine sa criticati-de cate ori ati dat raspunsuri pertinente,sau de fapt interventiile Dvs.se rezuma doar la a intreba si a astepta raspuns.
Nu este frumo sa muscati mana pe care v-o intind administratorii acestui forum. Ca si noi toti,nici ei nu sunt perfecti,dar ne sunt de mare ajutor si de aceea trebuie sa-i iertam daca gresesc. Bineinteles in acest caz au fost mai mult decat indulgenti.
Am urmarit cu interes tot ceea ce a fost legat de soft-ul dl.Kovacs,dar sincer,fara rautate,exista multe lacune,pe care nimeni dintre noi nu le-a criticat.
De aceea ar fi bine sa va revizuiti putin atitudinea,sau daca nu va place aici,incercati in alta parte,sa vedeti daca exista vreun alt forum,de orice natura,care sa va permita sa aruncati cu pietre in cei ce ne ajuta si ne gazduiesc pentru a ne intalni cu totii si a ne completa lacunele din cunostintele noastre.Acum,mai mult ca oricand,noi avem nevoie unii de ceilalti,mai bine stringeti randurile,decat sa ne faceti cu nervii.

#20 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 04 February 2007 - 11:50 PM

Nu inteleg ce poate fi comunist in interzicerea comercializarii unui produs prin acest forum, in afara faptului ca este contrar regulamentului.

Eram comunisti daca ii stergeam toate posturile dl Kovacs si toate datele dsului de contact.
Tot ce tine de partea gratuita a programului va ramane in continuare pe acest forum.
Din pacate dl Kovacs nu ne va mai putea onora cu prezenta nu din cauza noastra ci din dorinta dsului de a-si promova partea comerciala a programului.
Restrictia de utilizare a forumului a fost luata in urma amenintarilor si a actiunilor intreprinse de dsul impotriva forumului conta.ro .

Similar Topics Collapse

11 useri citesc topicul

0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL